Care sunt cele mai populare accesorii masina?

Accesoriile pentru masina sunt foarte populare, mai ales in randul tinerilor care necesita suporturi pentru smartphone, suporturi cupe, lumini led, afisaje, etc.

Pentru multi oameni, a pleca de acasa fara un smartphone este in prezent de neimaginat. Dispozitivul este un mijloc de comunicare, program de intalnire, instrument de interactiune sociala si, de asemenea, un ghid de trafic. Si aceasta ultima utilizare a facut ca suportul pentru telefon mobil pentru masina sa fie indispensabil.

Exista mai multe tipuri de accesorii auto, dar acesta in special a fost popular printre soferi pentru caracterul practic si siguranta pe care le ofera, mai ales pentru cei care nu vor (sau nu pot) sa-si neglijeze ecranul telefonului mobil chiar si in timpul condusului

Piata ofera diferite modele pentru accesorii masina, cu optiuni pentru toate buzunarele si toate gusturile. Descopera, mai jos, principalele tipuri de suport pentru telefon mobil pentru masina, un articol care nu poate lipsi din mixul de produse al magazinului tau.

In primul rand, trebuie sa intelegi cerintele clientilor. Suportul de telefon mobil pentru masina nu este o necesitate exclusiva pentru soferii profesionisti, care isi consulta frecvent smartphone-ul. Practic, toti cei care conduc, in special in orasele mari, au dispozitivul ca un mare aliat.

Smartphone-urile pot inlocui in prezent dispozitivele GPS proprii ale vehiculelor. Astfel, ele sunt esentiale pentru a trasa cel mai bun traseu in orele de varf si pentru a incerca sa scape de blocajele de trafic din marile orase.

De asemenea, oamenii trebuie sa-si consulte in mod constant smartphone-ul pentru alte functii, cum ar fi verificarea programarilor din ziua respectiva, de exemplu. Cu un suport pentru mobil acest lucru se poate face cu mult mai mult efort.

Nu este posibil sa se stabileasca cu siguranta ce face un suport de telefon mobil pentru o masina mai bun sau mai rau. Acest lucru va depinde de cativa factori, cum ar fi modelul de smartphone, caracteristicile vehiculului si preferintele proprii ale soferului.

Totusi, important este ca accesoriul asigura o buna vizualizare si o manevrare usoara a telefonului mobil, pe langa faptul ca este practic in instalarea acestuia. De asemenea, capitolul „design” conteaza foarte mult, care trebuie sa fie intotdeauna dupa gustul utilizatorului. Si, desigur, factorul pret este si acesta o componenta evaluata de client la achizitionarea accesoriului.

Indiferent de modelul ales de client, este intotdeauna recomandabil ca posesorul sa nu paraseasca niciodata vehiculul si sa-si lase smartphone-ul in suport. Pe langa riscul de furt, deoarece dispozitivul este usor vizibil din exteriorul masinii, expunerea la soare poate provoca deteriorarea telefonului mobil.

Acest tip de suport nu are cleme sau ventuze si nici nu este fixat de vreo priza de aer. Aceasta este o piesa care este atasata la slotul pentru CD al masinii.

La acest model, smartphone-ul este fixat pe volanul masinii, ceea ce garanteaza o vedere buna si usurinta in manevrare. Sistemul este compatibil cu toate tipurile de telefoane mobil, iar modul de fixare al lui este destul de sigur. Aparatul nu cade, chiar si atunci cand masina trece pe teren accidentat.

Marele dezavantaj al acestui tip de suport este ca smartphone-ul obstructioneaza vederea soferului asupra tabloului de bord al vehiculului. In functie de modelul masinii, marcajele importante, cum ar fi vitezometrul si indicatorul de combustibil, sunt ascunse.

In plus, telefoanele mobile foarte mari pot interfera si cu controlul masinii, mai ales ca urmeaza rotatia volanului.

Acesta este unul dintre cele mai folosite modele astazi. Este alcatuit dintr-o ventuza care se fixeaza pe geamul parbrizului, cu o tija de care este atasat smartphone-ul. Exista si modele care sunt atasate direct la bordul masinii.

Suportul de ventuza permite soferului sa defineasca pozitia exacta in care se va afla smartphone-ul, in functie de preferintele sale in ceea ce priveste vizualizarea si manevrarea. In general, aparatul este bine fixat, practic fara risc de cadere sau oscilatii odata cu deplasarea masinii.

Cu toate acestea, este necesar sa se acorde atentie varietatii de modele ale acestui suport. Unele ofera putine optiuni pentru articularea tijei unde este atasat smartphone-ul. Deci, daca dispozitivul este prea mare, sau parbrizul este prea inclinat, poate fi dificil sa gasesti o pozitie confortabila.

Suport magnetic – La acest model, smartphone-ul se fixeaza prin intermediul unei placi magnetice care trebuie sa fie in capacul de protectie al dispozitivului. Este o varianta foarte practica, intrucat se poate pozitiona si ridica dispozitivul de pe suport folosind o singura mana.

Pe langa faptul ca serveste drept suport magnetic, placa amplasata pe husa smartphone-ului il protejeaza si de propriul magnetism. Singura preocupare a acestui model de suport se refera la tipul de telefon mobil.

Modelele mai mari si mai grele pot necesita un magnet mai puternic pentru a evita orice risc de accidente, cum ar fi caderea.

Suportul adeziv functioneaza cu banda cu doua fete, cu o parte fixata pe panou si cealalta rezervata pentru smartphone. Este si o optiune discreta, in care dispozitivul practic nu interfereaza cu vederea strazii sau cu comenzile vehiculului.

Acesta este un model practic, deoarece trebuie doar sa asezati telefonul mobil pe suport pentru a-l repara. Cu toate acestea, pentru o functionare optima, are nevoie de o suprafata plana pe bord, lucru pe care nu il au toate vehiculele.

Aderenta smartphone-ului la suport poate fi compromisa si daca dispozitivul foloseste anumite tipuri de huse de protectie.

Acestea sunt principalele modele de suport pentru telefonul mobil pentru masina care sunt disponibile pe piata. Nu uita sa alegi intotdeauna furnizori buni pentru a-ti mentine magazinul aprovizionat cu principalele noutati de pe piata.

 

Previous post Necesitatea certificatelor ISO in cadrul unei companii
Next post Care sunt cele mai des intalnite tipuri de hidroterapie