cadouri fete

Ce cadouri poti oferi unei fete pasionate de lectura?

Iata cateva idei de cadouri pentru iubitorii de lectura si pentru cei carora le place sa citeasca carti in general, macar anul acesta nu veti darui obisnuita carte cumparata in ultima clipa de la supermarket. Iata mai multe idei de cadouri fete conform specialistilor in cadouri de la Jubi

O carte bestseller

Este dificil sa alegi cartea perfecta pentru destinatar, dar alegand o carte grozava (si nu orice carte), vei avea un start bun. De aceea, alegerea celor mai bine vandute carti ale momentului ar putea fi un bun punct de plecare. Atentie insa, poate fi o sabie cu doua taisuri: avand in vedere popularitatea cartii, este posibil ca destinatarul sa o fi cumparat deja. Daca stiti care sunt gusturile sau domeniile de interes, puteti cauta si liste cu „cele mai bune carti pentru…”. Acesta va fi cu siguranta un succes, dar chiar si asa riscati ca destinatarul sa aiba deja cartea.

Cadouri fete: Un voucher pentru o librarie (online)

Daca va este teama sa nu gresiti cadoul, puteti oferi un voucher de X lei la libraria preferata sau la un magazin online, care este specializat in vanzarea de carti online, adesea la preturi mai mici decat in magazinele fizice.

Cititor de carti electronice

Cartile costa bani, si destul de multi daca citesti 4-5 carti pe luna. De ce sa nu incerci sa treci la digital? Preturile sunt considerabil mai mici si puteti stoca mii de carti pe un singur dispozitiv. Incercati sa oferiti cadou unei fete un cititor de carti electronice excelent, care nu va mai oboseste ochii cand cititi, asa cum se intampla in cazul calculatoarelor, si este foarte practic si convenabil. Un cititor de carti electronice, cunoscut si sub numele de e-reader, este un dispozitiv care va permite sa cititi carti in format digital si este de buzunar, usor si comod. Nu numai ca va permite sa reduceti la minimum risipa de hartie, dar va ofera si un bilet de acces la o intreaga biblioteca virtuala pe care o puteti lua cu voi.

Jurnal de lectura

Un jurnal de lectura este un mic caiet format din pagini precompletate, in care puteti nota cartile pe care le-ati citit, adaugati detalii precum numarul de pagini, un rating si mici note. Va ofera posibilitatea de a numara cate carti ati citit, de a face recenzii sau evaluari, de a va inregistra emotiile si opiniile despre o anumita lectura. Este cu siguranta foarte placut sa rasfoiesti paginile si sa admiri rezultatul final si reprezinta un cadou pentru fete foarte bun

Idei cadouri fete: Semne de carte

Daca vrei sa faci un cadou simplu pentru fete, poti oferi cadou un semn de carte. Exista tot felul de semne de carte si preturi, asa ca alegerea iti apartine. Exista multe tipuri diferite de semne de carte, de la cele traditionale la cele magnetice, iar unele sunt opere de arta realizate manual de pictori experti – este o bucurie sa vezi un semn de carte frumos intre paginile unui roman. Semnele de carte din cauciuc sunt foarte utile, deoarece indica, de asemenea, linia exacta in care v-ati oprit din citit, astfel incat nu trebuie sa va mai faceti griji ca va pierdeti marcajul.

Previous post 9 uleiuri esentiale naturale pentru oaza de acasa
Next post Rochii de mireasă în stil grecesc. Aspect de zeiță