Cei puternici si cei buni ofera protectie

In trecut, persoanele vulnerabile cereau protectie nobililor pe domeniile carora locuiau. In cazul in care o ceata barbara navalea asupra lor, ei asteptau ca nobilul sa formeze o armata si sa asigure apararea teritoriului.

Dupa ce luptele sangeroase incetau, ei veneau la curte sa primeasca hrana de la protectorul lor. Protectorul trebuia sa fie puternic, onest, curajos si milos, iar persoanele care aveua nevoie de protectia sa trebuia sa faca acest lucru: sa mearga la el si sa implore ajutorul.

In prezent, nobilii nu mai exista, dar s-au pastrat termenii din familia lexicala a acestui cuvant pentru a desemna o conduita superioara in anumite imprejurari, capacitatea unor oameni de a infrunta cu demnitate pericolele vietii si de a-i proteja pe cei din jur.

Si asigurarile reprezinta un act de noblete, fiindca o companie si partenerii ei ofera protectie tuturor celor care solicita acest lucrul. Acum totul s-a modernizat, prin urmare, intalnirea poate avea loc fata in fata, dar si prin intermediul internetului.

Omul care a strans cu greutate tot ce are intra pe site-ul companiei si in functie de bunurile pe care doreste sa le asigure, bifeaza pe rand tipurile de asigurari de care este interesat.

Unele sunt obligatorii si pe acelea trebuie sa le aleaga astfel incat sa fie ieftine.

RCA ieftin configurat de client se poate obtine repede prin medierea avantajoasa a companiei Prestigeasig, dar este normal si esential ca persoana care solicita protectie sa se gandeasca si la bunurile sale si pentru ele sa nu mai solicite asigurari ieftine.

RCA este o asigurare obligatorie care ca si permisul de conducere auto califica posesorul sa conduca o masina pe drumurile publice. Brokerii de asigurari onesti subliniaza acest lucru ca omul sa stie. Sunt site-uri ale altor companii de asigurari care nu explica in mod clar clientului ca RCA nu protejeaza propria masina, ci numai pe ale altora in caz de accidente si pentru protectia masinii personale este necesara asigurarea CASCO. Clarificarea lucrurilor reprezinta un act de noblete. Posibil ca soferii cu vechime, posesorii de masini stiu acest lucru, dar cei care intra de curand in randul lor nu fac diferenta intre RCA si CASCO sau sunt incredintati ca polita care este obligatorie le este si lor de folos in cazul unor accidente sau in cazul in care masina este luata de viitura si dusa departe.

Legile actuale prevad clar ca persoana care conduce o masina pe drumuri publice sa fie capabila sa suporte daunele facute unui partener de trafic in cazul neatentiei sau in cazul unei greseli. Este promovata, incurajata grija fata de ceilalti, dar grija fata de propria persoana si fata de bunurile realizate cu mare dificultate? In trecut se spunea despre cel care isi cumpara o masina ca in mod sigur a mancat multa paine cu marmelada de a reusit sa stranga banii, in prezent, lumea stie ca multe dintre persoanele care au masini noi le-au luat cu plata in rate sau in leasing. Se poate intampla ca sa nu termine cineva ratele si cand sa se bucure de masina sa cada un copac pe ea din cauza furtunii, iar posesorul ei sa fie foarte foarte mahnit.

Dupa cum in vechime, oamenii se duceau la cei puternici sa le ceara protectie, in prezent, ei isi pot face asigurari mediate de brokeri puternici pentru toate bunurile lor. 74 de finantatori puternici la nivel national au grija de banii asiguratilor si ii inmultesc ca in caz de nevoie ajutorul oferit sa fie substantial.

Ce are omul mai de pret?

  1. Viata si sanatatea. Ele valoreaza pentru cel in cauza enorm, dar lipsa acestora afecteaza negativ si familia, prietenii, colegii de munca si vecinii, fiindca solidaritatea umana se manifesta. Ce asteptari poate avea un asigurat de la cele doua asigurari? In primul rand, o ingrijire atenta in clinicile particulare cu care asiguratorii au contract. Posesorii asigurarilor de sanatate au prioritate la efectuarea testelor, la interventiile chirurgicale, daca situatia impune acest lucru. In al doilea rand, in caz de deces, cheltuielile de repatriere si de inmormantare sunt suportate de asigurator, mai mult de-atat familia va primi diferenta de bani pana la valoarea sumei pentru care s-a facut asigurarea. Nu in ultimul rand, prin inermediul acestei asigurari, omul poate strange bani, iar daca nu se intampla nimic cu el, se va bucura de ei la sfarsitul contractului.
  2. Locuinta. Casa in care omul se bucura de odihna, de confort si protectie a fost realizata cu multa dificultate, cu munca titanica. In prezent, multi romani au credite ipotecare sau rate prima casa, de aceea este esential sa aiba si asigurari pentru aceste case obtinute cu credite luate pe 30 de ani.

Casa este locul in care cei dragi se intalnesc, stau la masa, se odihnesc si se sfatuiesc. In casa isi pastreaza omul hainele bune, bijuteriile, cardurile, banii si documentele personale.

Din fericire pentru cei care tin la casele lor, exista asigurari complete care le protejeaza de intemperii, de avioanele care pot cadea peste ele si de actele teroriste. Abia cand asiguratul citeste informatiile de pe site isi da seama la cate riscuri este expusa casa lui, atat din interior, dar mai ales din exterior.

  1. Masina pentru care are nevoie de RCA, cum are nevoie de combustibil sau de permis si CASCO pentru protectia ei. Posesorul masinii ve realiza pericolele la care este expusa, citind riscurile pe care le acopera o asigurare completa.

Este nobil ca o echipa de specialisti sa ajute oamenii sa isi protejeze bunurile, dar ca acest lucru nobil sa se infaptuiasca, omul trebuie sa ceara ajutorul, adica sa isi faca asigurari.

Previous post Femeile interesante – Care sunt calitățile acestor reprezentante ale sexului feminin?
Next post Borcan cu robinet 6l  sursa interesanta de hidratare de la domiciliu