Confort, utilitate si eficienta in orice spatiu

Sectorul HORECA este unul foarte vast, cuprinzand totalitate afacerilor de tip hotelier, restaurante si cantine, dupa cum ne spune si numele. Aceasta abreviere a fost adoptata in urma cu ceva ani, punand accent pe faptul ca exista multe aspect comune intre aceste trei locatii, sectoare, parte a sectorului ospitalier, ce are ca scop satisfacerea cerintelor si necesitatilor clientilor din domeniul turistic insa nu se limiteaza doar la acesta.

Zi de zi apar noi afaceri in acest domeniu, de la mici afaceri pana la lanturi mari de hoteluri sau rstaurante, care au ca scop oferirea de servicii de calitate unui numar cat mai mare de persoane, atat turisti cat si localnici, care pot avea nevoie de cele mai bune solutii in ceea ce priveste cazarea sau alimentatia. In timp, termenul de HORECA a fost preluat si de alte tipuri de afaceri, acesta fiind in prezent regasit in atat de multe locuri. A aparut apoi si conceptul de mobilier HORECA, articol adaptate dupa cele utilizate in cele trei locatii exemplificate mai sus, si care de asemenea, sunt utilizate acum in atat de multe spatii. Asadar, aceste tipuri de articole, in special mobilier si decoratiuni, pot fi gasite in multe magazine, specializate dar si comune, de buget sau de lux.

Si in magazinul Domicilio pot fi gasite foarte multe articole de mobilier HORECA, perfecta pentru orice tip de afacere din acest vast domeniu. Un mobilier HORECA ales de un designer va crea atmosfera de care ai nevoie si in afacerea ta, totul la un pret destul de bun. Principalele produse ce pot fi gasite in aceasta categoria a magazinului sunt picioarele de masa si mai ales corpurile de iluminat, articole pe cat de frumoase pe atat de utile. In orice spatiu, lumina este importanta, fie ca este vorba despre cea naturala sau cea artificiala, obtinuta prin intermediul acestor corpuri. Aceasta lumina poate altera anumite culori si poate oferi unei incaperi un alt aspect.

In orice spatiu, mai ales acolo un vrem sa obtinem un decor cat mai impresionant conteaza atat designul corpului de iluminat cat si becurile alese, puterea acestora dar in special pozitionarea, directiile din care lumina sa bata in mod direct sau in direct in sau spre ceva anume. Este oferita astfel ambienta si atmosfera dorite oricarui spatiu. Acolo unde este vorba de exemplu de un local, un restaurant, ce functioneza si este deschis clientilor de dimineata si pana seara tarziu ar putea ava nevoie de mai multe sisteme de iluminare care sa functioneze in anumite intervale, oferint un volum suficient de lumina astfel incat tot ceea ce este necesar sa fi vizibil insa lumina sa nu fie foarte puternica, sa nu deranjeze la ochi sau in diverse sarcini, mai ales ale angajatilor.

Corpurile de iluminat sunt deseori alesesi in functi de aspctul, tipul unei incapei. Fie se doreste din cele cu un aspect clasic, vintage chiar sau din cele modern, cu un design minimalist, forme nesimetrice si detalii ascunse, este cel mai bin ca un designer sa fie consultat in aceasta privinta. De asemenea, in timp, pot fi cerut si parerile clientilor iar daca se detine un buget suficient, pot fi realizate si schimbari ulterioare. In magazinul Domicilio pot fi gasite oricand corpuri de iluminat deosebit de frumoase si cu preturi destul de accesibile. Predominante sunt pendulurile, disponibile in sute de variante de design si forme. Acestea sunt cea mai buna alegere pentru un spatiu formal, legant, intimp, acolo unde este vorba despre un local select in care clientii sa se poata bucura de un cadru special, confortabil.

Pot fi realizate asadar numeroase combinatii de design, culori ale corpurilor dar si ale luminii rezultate, putand fi alse mai multe tipuri de becuri pentru fiecare dintre  acestea, astfel incat sa nu se obtina nuante nedorite, care sa afectez, chiar si putin, intregul decor.

In ceea ce priveste picioarle de masa, acestea pot fi alese la fel ca si corpurile de iluminat, fiind disponibile in foarte multe variatii de materiale, culori, forme, designuri, de la cele cu aspect clasic pana la cele simpliste, care arata ca un simplu picior de sustinere pentru un blat. Astfel, si alegerea blatului va conta ulterior, daca intai alegem picioarele de sustinere. De la un model la altul, acestea, ca si corpurile de iluminat, sunt potrivite fie pentru interior, fie pentru exterior sa sunt chiar si hibride, am putea spune, la fel de bune pentru orice spatiu.

CU ajutorul filtrelor de cautare poate fi gasit mult mai usor un anumiet produs existent in magazinul online. Pot fi cautate de asemenea produse si in funtie de pret sau de tipul de care am avea nevoie si astfel, ne putem amenaja spatiul exact asa cum ne dorim, fara a face compromisuri in matrie de calitate si aspect.

Pe langa aceste doua produse sau mai bine spus categorii, magazinul ne pun la dispozitie multe alte categorii, prin care sau cu ajutorul carora sa ne amenajam perfect locuinta sau afacere, nu numai din domeniul HORECA dar din orice altul produsele fiind atent selectionate pentru a se putea interga cat mai bine in orice spatiu. Asadar, daca dispunem de un buget suficient, ne putem transforma chiar casa intr-un spatiu cu un aspect de lux, formal, select, sa avem la dispozitie un living sau o terasa care sa concureze cu orice local din oras si unde sa ne putem bucura alaturi de prieteni sau familie de timpul liber si de relaxare.

Previous post Un ajutor de nadejde cand ne confruntam cu probleme de natura juridica
Next post 9 uleiuri esentiale naturale pentru oaza de acasa