Copiii trebuie sa invete sa fie rabdatori, cooperanti si empatici

Copiii sunt iubiti de toata lumea din jurul lor si ajutati sa creasca, dar pentru ca sunt in centrul atentiei au o anumita doza de egoism care se indeparteaza cu multa rabdare si diplomatie de catre adultii insarcinati cu educatia lor.

Acasa, ei sunt obisnuiti sa obtina tot ceea ce vor.  Mama, tata, bunicul, bunica lasa totul la cel mai slab plans al copilului, iar copilul plange si cere, fiindca a invatat lectia.

Viitorul unei familii sau al unei tari va arata, cum arata educatia copiilor. Acesta este motivul pentru care parintii trebuie sa  caute cele mai bune gradinite si scoli pentru copiii lor.

Este asa de important ca parintii sa rezerve un loc din timp la gradinitele particulare pentru copiii lor? Raspunsul este afirmativ, fiindca persoanele care au avut copiii in acel loc vor spune fara sa stea pe ganduri: un an la gradinite particulare Bucuresti ofera copilului tau posibilitatea de a invata rabdare.

Caracterele copiilor se modeleaza dupa caracterele celor care se ocupa de educatia lor si ii supravegheaza atent.

Un climat de respect, de studiu si de armonie formeaza un caracter frumos, capabil sa faca fata tuturor incercarilor vietii.

Gradinita particulara Teddy Bar este conceputa ca fiind o unitate care desavarseste educatia elementara, cunoscuta sub numele de „cei 7 ani de-acasa” si care le ofera copiilor o plaja vasta de optionale interesante si de activitati extrascolare instructive.

In acest loc, micutii sunt stimulati sa puna intrebari, sa comunice si sa isi imbogateasca vocabularul permanent. Studii comparative au demonstrat ca prescolarii care frecventeaza gradinita Teddy Bar spun de 4-5 ori mai mult cuvinte decat alti prescolari, recita poezii in limbila engleza si germana si canta cantecele in aceste limbi. De asemenea, ei inteleg mesaje adresate lor in aceste limbi, fiind capabili sa traduca replici din desenele animate.

Toate acestea sunt posibile datorita cursurilor intensive de limbi straine pe care copiii le fac in aceasta unitate. Era comunicarii in limbile de circulatie internationala se afla abia la inceput. Dupa cum in viitor tot omul va sti sa utilizeze dispozitivele din ce in ce mai sofisticate din jurul sau si limbile straine vor fi la mare cautare.

La Tedy Bar micutii mananca impreuna aceeasi hrana, participa la activitati antrenante si invata sa coopereze, sa fie empatici si sa aiba rabdare. Daca in gradinitele de stat fiecare vine cu mancarea lui si mananca intr-un colt, aici toti se asaza la masa si se hranesc cu acelasi fel de mancare.

Sunt copiii care poftesc la ceea ce mananca alti copii, fiindca parintii lor nu au posibilitati sa le cumpere lucruri la fel de bune. Pe de alta parte, nu i se poate interzice unui parinte sa nu ii puna alimentul x copilului sau in pachetel. Cel mai bine este cand toti mananca aceeasi mancare si armonia domneste in acel loc.

Programa personalizata va reprezenta fundamentul invatamantului viitorului. Exista si activitati comune, dar micutii le vor desfasura cu maxima placere pe cele care le pun in valoare talentele si deprinderile.

La Teddy Bar copiii sunt tratati cu intelegere si sunt supravegheati tot timpul programului. Parintele poate alege programul obisnuit de la 8 la 13,30 sau programul care include si masa de pranz de la 8 la 14, dar au posibilitatea sa isi lase copiii 10 ore la gradinita de la 8-18, 30, fiind siguri ca micutii primesc si hrana sanatoasa pentru intreaga zi si educatie de cea mai buna calitate.

Gradinita Teddy Bar a fost infiintata de parinti si pedagogi iubitori pentru parinti care vor sa le ofere ceea ce este mai bun copiilor lor.

Parintii care au doi copii sunt avantajati in sensul ca pentru cel de-al doilea copil se ofera o reducere de 10%.

Teddy Bar primeste copii la cresa, la gradinita, dar si in clasele I-IV pentru asigurarea continutitatii procesului educativ.

O activitatea care incepe la superlativ trebuie sa fie continuata in aceeasi nota pentru castigul beneficiarului.

La Teddy Bar pot fi adusi frati care au varste diferite si pot fi lasati fara grija toata ziua, fiindca numarul de copii care ii revine unui educator/invatator este mic si ii permite acestuia sa se ocupe atent de fiecare in parte.

Dimineata, imediat dupa ce au fost adusi la gradinita, copiii servesc micul dejun impreuna. Poate parintele nu are timp, fiindca face o naveta grea si abia reuseste sa il aduca de acasa pe cel mic, poate se intoarce obosit si la cina incropeste o hrana rece.

Micutul va primi hrana calda, gustoasa si sanatoasa la Teddy Bar si se va duce cu placere in fiecare dimineata in acel loc.

Este grozav de frumos ca o persoana sa isi aminteasca mereu cu drag de gradinita, de colegi, de zambetul cald al doamnei educatoare, de jocurile jucate in curtea scolii. Tezaurele de amintiri din copilarie sunt cele mai pretioase.

Pentru mai multa siguranta, parintii merg inca de acum la TedyBar sa vada cum arata gradinita si sa isi inscrie copiii la gradinita sau in clasele primare la aceste unitati de invatamant particulare.

In perioada vacantei se organizeaza o scoala de vara cu un program generos la care parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii se grabesc sa rezerve un loc.

Vizite in parcuri si in muzee, povesti si jocuri despre emotii, o calatorie imaginara in lumea creaturilor ascunse sau in jurul lumii imbogatesc spiritual pe micutii participanti.

In atelierele creative, micutii invata sa realizeze tablouri, colaje si decoratiuni din materiale luate direct din natura.

Previous post De ce inotul este atat de bun pentru sanatatea ta?
Next post Nimic mai simplu atunci cand avem la dispozitie toate solutiile potrivite