Culturile timpuri pot avea protectie eficienta

Clima s-a schimbat in ultimul timp. Iernile nu mai sunt ierni, iar frigul tine pana in aprilie. Oamenii fac focul in casele lor pana in luna mai. Ei sunt norocosi, fiindca au sobe, calorifere sau centrale, dar animalele si plantele ce fac?

De multe ori se formeaza deja fructele, in meri sunt minimere verzi, in peri minipere si asa mai departe si da un inghet de distruge totul.

Fara folie microporoasa, fermierii stiu ca pot pierde tot ce au semanat si ca nici fructe nu vor fi. In aprilie, varza timpurie poate fi deja de cativa centimetri, salata si cartofii la fel si inghetul le poate transforma in resturi carbonizate. Si gerul arde la fel cum arde focul.

Primaverile capricioase sunt foarte rele. Ba soarele incalzeste cu blandete totul, ba arde cu putere, zilele caldute sunt insotite de ninsori viscolite si de nopti geroase. Nici organismele puternice nu ar putea rezista unor asemenea presiuni. Noroc cu foliile microporoase care nu sunt grele sa turteasca plantele si prin caracteristicile lor le protejeaza pana trece vremea capricioasa.

Ele pot fi comandate de pe site-ul magazinului online Perita, unde vizitatorii gasesc si explicatii privind datele tehnice ale produselor. In zilele in care soarele arde cu putere, plantele s-ar putea veșteji, daca folia nu ar absorbi razele UV periculoase. Cu toate ca acopera plantele, 80 % din lumina soarelui patrunde la ele sa sustina procesul de fotosinteza si sa le ajute sa creasca.

Plantele nu se inabusa sub folie, fiindca aceasta le permite sa respire si permite si apei sa patrunda la radacina lor. Sub folie va fi o temperatura superioara celei de afara cu 4-5 grade Celsius.

Insectele nu pot patrunde sub folie, iar vantul puternic nu poate culca plantele la pamant. Nu se pot face solare peste tot, mai ales cand suprafata de teren este uriasa. Sub folia microporoasa, cultura este ca in solar tocmai cand trece prin cea mai grea perioada de dezvoltare.

Folia microporoasa este la indemana tuturor gradinarilor pentru ca ea se afla in stocul unui magazin online, iar de acolo poate pleca catre orice destinatie din Romania. Pentru a comanda acest produs, agricultorul intra pe site-ul magazinului si analizeaza atent produsele de care are nevoie. In dreptul fiecarui produs se afla o fisa tehnica in care acesta este descris detaliat. De aici va sti cumparatorul toate particularitatile fiecarui tip de folie si va avea la dispozitie si datele de contact ale reprezentantilor magazinului.

La numarul de telefon se poate solicita consultanta gratuita, dar se pot plasa si comenzi online. Recoltele timpurii rezista datorita acestei folii care fereste cultura de toti daunatorii si de toate conditiile vitrege. E nevoie de legume timpurii rezultate din culturile din camp deschis, stiut fiind ca trufandalele din solar sunt mult mai scumpe.

Magazinul distribuie pe piata din Romania folii pentru solar de 15 ani, iar in acest timp a acumulat experienta, asa s-a ajuns la neintrecuta folie Perita, capabila de performante superioare. Cercetatorii au analizat atent tendintele climei din ultimii ani si au pus tehnologia de ultima generatie in slujba asigurarii protectiei culturilor.

Strategia a dat roade, asa a aparut folia cu aditivi care poate rezista pana la 8 ani, fara sa fie arsa de soare, sparta de grindina sau de vant, rupta de zapada grea amestecata cu apa. Folia este conceputa in asa fel, incat zapada sa alunece de pe ea. Durata de viata a foliei este determinata de grosimea acesteia, cu cat este mai groasa, cu atat longevitatea ei creste. Folie solar perita este insotita de o garantie de 5 ani, in timp ce folia termica si anticondens rezista fara probleme 4 ani.

Folia microporoasa se utilizeaza si pentru protectia pomilor in perioadele lor dificile, dar si pentru flori. Pomii nu pot creste nici in solare, nici in sere, dar pot fi acoperiti ci aceasta folie ca mugurii sa nu inghete inainte de a se desface sau fructele verzi sa nu cada dupa ce s-au format.

Avantajele foliei microporoase sunt incontestabile, de aceea cererile sunt din ce in ce mai numeroase. Cu ajutorul acestui produs se pot proteja si culturile puse dupa cele timpurii pentru utilizarea judicioasa a acestui pamant fertil.

Agricultura a avansat mult datorita introducerii mecanizarii si tehnologiei noi in realizarea unor produse revolutionare. In trecut, oamenii nu se gandea sa isi acopere culturile cu produse sigure pentru a le scapa de inghet, fiindca nu existau solutii de acest fel. Secvente din filmele vechi aratau cum in livezi, oamenii adunau crengile uscate si faceau foc toata noaptea cand temperaturile scadeau alarmant ca fumul si caldura sa protejeze de inghet.

La capatul celalalt al firului asteapta operatorul de vanzari sa preia comenzile, dar si sa ofere consultanta gratuita. Exista insa si un formular care poate fi completat si trimis online, iar cumparatorul primeste o oferta avantajoasa de pret.

Foliile pentru solar sunt flexibile si pot fi stranse si pastrate in magazie, cand nu sunt folosite. Comenzile de folii microporoase se plaseaza acum, fiindca mai tarziu acest produs va fi printre cele mai solicitate pentru ca menirea lui este sa salveze culturile timpurii. Pamantul romanesc este fertil, numai vreme se incapataneaza si devine din ce in ce mai capricioasa, dar asta nu inseamna ca ea nu poate fi supusa ca romanul sa aiba pe masa lui cele mai bune legume.

Ocupatia este fascinanta si ofera satisfactii maxime. Legumicultorii merita tot respectul, fiindca prin munca lor hranesc atata lume.

Tara se transforma vazand cu ochii intr-o gradina roditoare datorita magazinului Perita care are grija de culturile din camp, dar si de cele din solare, prin folia speciala pe care o furnizeaza fermierilor.

 

 

Previous post Solutii legale pentru dezbaterea unei mosteniri
Next post Avantajele unui solar si elemente esentiale pentru acesta