Cum să ai o relație împlinită!

Toată lumea își dorește ca relația în care este implicată să fie una de genul ”și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, dar din păcate nu de prea multe ori se întâmplă așa ceva. De aceea, specialiștii în relații sunt de părere că există unele mici trucuri pentru a te bucura de o relație împlinită!

Apreciați-vă calitățile, minimizați defectele

Atunci când erați la începutul relației, totul părea lapte și miere, partenerul avea numai calități, iar micile defecte erau considerate aspecte drăguțe ale personalității lui. Acum, lucrurile stau pe dos, defectele au devenit de-a dreptul insuportabile, iar calitățile s-au pierdut undeva pe drum. Schimbă-ți atitudinea și încearcă să îl privești din nou cu acei ochi de la începutul relației.

Certurile pot fi și constructive

În mod paradoxal, certurile într-un cuplu pot avea și un rol pozitiv, deoarece te pot ajuta să descoperi care sunt problemele și să încerci să le găsești o rezolvare. Atenție însă, asta nu înseamnă că trebuie să petreceți mult timp urlând unul la altul. Chiar și momentele dificile pot fi rezolvate cu calm, așa că învățați amândoi să vă discutați, nu neapărat să țipați pentru a vă impune punctul de vedere.

Mici gesturi care fac diferența

Un pupic atunci când se așteaptă mai puțin, o strângere de mână, sau chiar un cod secret doar al vostru vă poate ajuta să aveți o relație mai strânsă. Eventual, îi poți face o surpriză plăcută și comandă o lenjerie sexy de la un magazin erotic și așteaptă-l așa când vine de la serviciu. Și, pentru că tot am ajuns și la viața intimă, aici lucrurile trebuie să meargă perfect. Pentru a nu interveni monotonia, viața sexuală poate fi condimentată cu unele jucarii sexuale pentru femei și nu numai, ori poate niște vibratoare vă pot ajuta pe amândoi să treceți la o nouă etapă?

Previous post Spatii ultrasecurizate cu produse de pe site-ul magazinului Rulouriexterioare.ro
Next post Parintii si educatorii iubitori inchiriaza Mos Craciun