Cum să alegeți un rucsac de trekking

Se apropie timpul sărbătorilor. Ați rezervat o excursie drăguță de drumeții și sunteți gata să vă pregătiți pentru următoarea dvs. provocare de aventură. Indiferent de destinație sau altitudine, lumina de călătorie este esențială pentru a vă face călătoria un moment plăcut. Dar alegerea rucsacului potrivit este uneori o sarcină grea.

Cu toate acestea, dacă respectați câteva sfaturi ușor de reținut, veți putea ridica rucsacul care se potrivește nevoilor dvs.

1 – Gândește-te confortabil

Fie că sunteți pe traseu pentru o călătorie la altitudine, cum ar fi tabăra de bază Everest sau pe un vârf de drumeții, cum ar fi Kilimanjaro, rucsacul dvs. trebuie să vă potrivească confortabil. Un pachet de 40 de litri este de dimensiunea potrivită pentru a completa haine calde, snack-baruri, o cameră, mănuși și sticlele de apă. Când transportați rucsacul, greutatea trebuie transferată pe șolduri, nu pe umeri. Apoi, reglați-vă întotdeauna centura mai întâi pe șolduri. Asigurați-vă că bretelele sunt bine căptușite și sunt ajustabile pe corp Panourile din spate ar trebui să vă mențină lombarul în deplin confort. Un sistem de plasă de răcire va permite ventilarea aerului să îndepărteze umiditatea și transpirația. Majoritatea genților sunt proiectate cu curele reglabile și catarame eliberate pentru un sprijin mai mare. Unii echipatori propun, de asemenea, bretele ergonomice pentru a preveni orice constrângere. In cele din urma,

2 – Echilibrul corpului

Rucsacul cu rama interioară este utilizat în mod obișnuit pentru a întări structura geantei tale. Cadrul interior oferă un sprijin maxim, echilibru sigur și împiedică plierea sacului atunci când transportă sarcini grele. Vă menține stabil și bine echilibrat în orice moment, oferindu-vă în același timp libertatea de mișcare. Mersul pe trasee înguste, drumeții pe pante abrupte sau traversarea cursurilor de apă nu mai este o problemă atunci când geanta ți se lipeste de spate și îți urmărește mișcările în deplină siguranță. Curelele de compresie exterioare sunt cusute cu înțelepciune în rucsac. Strângeți-le ferm pentru a menține sarcina în poziție și pentru a evita legănarea neplăcută pe teren neuniform. Utilizați buclele externe pentru a atașa saltea sau saltea pentru a economisi spațiu în geantă.

3 – Buzunar sau nu buzunar?

Geanta ta poate arăta frumos cu toate buzunarele laterale! Unele rucsaci au o mulțime de buzunare de depozitare, în timp ce altele sunt complet fără buzunare. Alegerea dvs. va depinde de activitatea dvs. de trekking, nu de aspectul elegant al geantei. Rucsacul pentru drumeții conceput pentru plimbări ușoare va avea, în general, buzunare laterale adânci pentru a stoca sticle de apă sau unelte mici. Lucrurile tale sunt apoi la îndemână și ușor de luat. Acele genți sunt potrivite pentru drumeții scăzute, cu mai puțin de 4/5 ore de mers pe zi pe teren delicat. Pe măsură ce treceți prin trasee montane sau terenuri denivelate, condițiile de drumeții pot fi dure, iar traseele devin cu adevărat perfide. Un profil de rucsac subțire conceput pentru activități de alpinism este mai potrivit. Împachetați echipamentul în compartimente interioare pentru a menține toate uneltele ordonate și stabilizați sarcina pentru a menține echilibrul corpului. Pungile gratuite de buzunar împiedică atârnarea și conectarea echipamentelor. Buzunarul capacului superior este de obicei mai sigur și mai convenabil pentru a ține echipamentul suplimentar. În excursiile pe munte, buzunarul din plasă întinsă pentru depozitare suplimentară, buclele pioletului și sistemul de compresie a cablurilor elastice oferă, de obicei, o stabilitate excelentă a uneltelor.

4 – Compartiment de hidratare

Consumul de alcool în timp ce activează previne crampele musculare și, la altitudine, simptomele timpurii ale bolii Acute Mountain. Depozitați vezica flexibilă într-o pungă de hidratare internă echipată cu un ghidaj pentru furtun, pentru a menține duza accesibilă pentru a bea în mod regulat. Beneficiile? Nu este nevoie să vă scoateți rucsacul pentru a bea. Mai puține sticle de transportat. Și odată ce vezica urinară este sigilată, lichidul nu va scurge în interior și va înmuia geanta alunecoasă pufoasă pentru noapte!

5 – Funcții suplimentare

Căptușeală rezistentă la apă și anti-abrazivă, un sistem de blocare bun și robust și o culoare strălucitoare (dar fantezistă) care ar ușura munca unei echipe de salvare pentru a vă localiza pe teren alpin, sunt ultima atingere înainte de a începe următoarea dvs. aventură excursie de trekking.

Previous post O combinatie de eleganta si rafinament
florarie online Bucuresti Next post Pe timp de pandemie, apeleaza la o florarie online din Bucuresti pentru a-i surprinde pe cei dragi!