Cumpara un bong Bob Marley si da drumul la muzica reggae!

Absolut nimic nu este mai placut decat sentimentul de la finalul unei zile productive. Acel moment in care stii ca ai rezolvat tot ce aveai de rezolvat, ai fost peste tot unde aveai de umblat si poti pune “checked” in dreptul fiecarei sarcini pe care a trebuit sa o indeplinesti.

Ajungi acasa, te asezi confortabil si simti cum trupul tau se scufunda in pernele moi ale canapelei… Ce iti poti dori mai mult pentru ca relaxarea sa fie completa? Poate ca singurul lucru care ti-ar putea completa starea de bine ar fi un bong Bob Marley si niste muzica reggae de prima calitate. Ce parere ai?

Love the life you live. Live the life you love”

Acesta este unul dintre citatele emblematice ale lui Bob Marley. Cantaretul jamaican, pe numele sau intreg Robert Nesta Marley (nascut la 6 februarie 1945 si decedat pe 11 mai 1981), a reprezentat si reprezinta in continuare o sursa de inspiratie pentru miloane de oameni. Considerat unul dintre pionierii curentului reggae, cariera sa muzicala a fost marcata de fuziunea elementelor din reggae, ska si rocksteady.

Timbrul sau distinctiv si talentul sau de compozitor il plaseaza pe Marley printre cele mai importante voci ale istoriei muzicale. Este aproape imposibil sa nu fi ascultat pana acum, macar intamplator, una dintre melodiile sale, insa daca nu ai facut-o, este indicat sa dai un search pe YouTube cu numele artistului. Alaturi de un bong cu chipul sau, vei reusi sa patrunzi in profunzime mesajul artistului!

Care este legatura dintre artist si un dispozitiv de fumat?

De-a lungul carierei sale, Marley a devenit cunoscut ca fiind imaginea a ceea ce inseamna Rastafari. Acest spirit a patruns si in muzica sa, oferindu-i o nuanta spirituala. Totodata, este considerat la nivel mondial ca fiind un simbol al muzicii, culturii si identitatii jamaicane.

In timpul vietii, Bob Marley a sustinut in mod public legalizarea marijuanei, ceea ce a contribuit la o serie de reactii controversate. Poate din acest motiv chipul acestui artist se afla pe un bong de sticla.

O investitie de durata

Pe www.legalizeit.ro vei gasi un bong cu tematica Rasta. Culorile acestuia sunt pline de viata si indeamna la bucurie, pace si prietenie. Dispozitivul cantareste numai 0.074 kg, are o dimensiune de 8x8x15 cm si este fabricat din sticla. Motivele pentru care sa optezi catre achizitionarea unui instrument de fumat din acest material sunt numeroase.

Rezistenta in timp, posibilitatea de a-l curata usor si usurinta transportarii sunt doar cateva dintre aceste motive. Daca ai nelamuriri sau intrebari, solicita ajutorul apeland numarul de telefon 021.5553.420 sau trimite un e-mail la adresa [email protected]. Un profesionist nu va intarzia sa iti raspunda si sa iti ofere cele mai bune sfaturi!

Prin urmare, ce mai astepti? Comanda un bong ideal pentru o seara petrecuta impreuna cu prietenii cei mai dragi, asezati-va confortabil si ascultati muzica unui artist de o calitate umana greu de atins. Fara doar si poate, muzica lui Bob Marley va capata un plus de sens! Si, tine mine vorbele marelui cantaret: “don’t gain the world and lose your soul, wisdom is better than silver and gold”.

Previous post Epilarea cu ceară poate fi lipsită de durere
Next post Cum sa avem o strategie de promovare de succes in social media?