Curățarea unui computer la mâna a doua | unick.ro

În timp ce aceste pericole par a fi înfricoșătoare, există tehnici de curățare a computerului și de a-l folosi în siguranță. Să aruncăm o privire la câteva dintre metodele prin care îți poți curăța computerul și te poți asigura că nu conține viruși. Înainte de a utiliza hard disk-ul, el trebuie șters. Se recomandă o ștergere amănunțită a hard diskului dacă doreșți să-l cureți. Acest lucru este puțin mai complicat decât ți-ai fi imaginat. Pentru a elimina complet fișierele de pe disc, nu numai că totul trebuie distrus, dar trebuie și înlocuit de acele „date nedorite”.

Din fericire, există și instrumente disponibile pentru a „exploata” o unitate. Acest lucru șterge toate fișierele și apoi le suprascrie cu gunoi pentru a garanta că nimic nu este lăsat în urmă. Există tutoriale despre ștergerea unui hard disk, acesta îți va arăta cum să îl refaci. Aceste calculatoare ieftine au nevoie de actualizări și de anumite îmbunătățiri înainte de a fi puse în vânzare.

Se înlocuiește complet unitatea de disc când se refac calculatoarele second hand

De ce să nu înlocuiți hard disk-ul în computerul la mâna a doua dacă nu îl doreșți? Desigur, cât de ușor este să accesezi hard diskul depinde de tipul de computer pe care îl ai. Un laptop va fi considerabil mai greu de accesat decât un PC. Cu toate acestea, dacă ai capacitatea de a-l înlocui, puteți fi sigur că nu se ascunde nimic pe computer. Vei avea și opțiunea de a cumpăra un hard disk nou sau de a reutiliza unul de pe vechiul computer. Produsele IT sunt foarte avantajoase din punct de vedere calitate și preț. Comparativ cu produsele noi, produsele reutilizate sunt mult mai accesibile și sunt la fel de performanțe ca și cele noi.

Potrivit este să apdatezi BIOS-ul pentru a te asigura că nu este nimic în neregulă cu el. Cauți placa de bază a computerului, apoi accesezi site-ul web al producătorului și așa vei obține cea mai recentă actualizare. Vei avea un BIOS curat, fără programe viruși după ce este instalat. Instrucțiunile despre descărcarea și actualizarea unei actualizări BIOS îți vor arăta cum să realizezi acest lucru.

PC-urile noi nu sunt întotdeauna mai sigure decât computerele mai vechi

Pericolele te pot descuraja să cumperi computere uzate. Nu trebuie să te îngrijorezi, nu ar trebui să ai probleme atâta timp cât ești atent la ceea ce cumperi. La urma urmei, chiar și echipamentele nou-nouțe pot fi infectate. Drept urmare, nu ar trebui să consideri că toate calculatoarele second hand sunt câmpuri minate periculoase, la fel cum nu ar trebui să crezi că toate echipamentele noi sunt lipsite de viruși. Ar trebui să fii în regulă să foloseșți laptopuri second hand, atâta timp cât ai grijă de el și le cureți corect.

Cumpăra la mâna a doua și rămâi în siguranță

Deși achizițiile la mâna a doua ar putea veni cu unele șocuri neplăcute, acestea pot fi evitate. Îți poți asigura computerul ca el să nu conțina software rău intenționat, curățându-l bine înainte de al utiliza. Dacă vrei să afli mai multe despre avantajele achiziționării de calculatoare second hand, mai degrabă decât cele noi, consultă un specialist și întreabă care este motivul principal pentru care ar trebui să cumperi computere uzate în loc de altele noi.

Previous post Go Vita – aliat de incredere pentru o viata sanatoasa
dimensiune piatra sparta Next post Cele mai populare dimensiuni ale pietrei sparte