Cutii rezistente pentru transport!

Atunci cand planuieti sa transporti marfuri fragile, precum sticle sau alimente delicate, este bine sa folosesti cutii transport profesionale precum cele oferie de ipack.ro, un furnizor romanesc specializat in comercializarea cutiilor.

Cartonul si cutiile ondulate sunt diferite in mai multe moduri cheie, de la materialele utilizate pana la modul in care sunt construite. Aceste diferente pot parea mici pentru cei din afara industriei, dar oricine din activitatea de transport si ambalare stie cat de importanta poate fi diferenta.

Diferentele majore dintre cutii de carton si cutii ondulate se concentreaza pe:

-Materialele utilizate pentru construirea fiecarui tip de cutie;

-Procesul de constructie necesar pentru asamblare;

-Rezistenta produsului finit pentru transport si depozitare.

Deci, pentru un proprietar sau manager de afacere, conteaza cu adevarat diferenta dintre carton si materialele de transport ondulate? Avand in vedere ca acestea sunt doua materiale diferite si nu acelasi lucru pe care multi il cred, conteaza in mod clar. Atunci cand alegeti materialele potrivite pentru livrarea produselor voastre, trebuie sa stiti ce tip de ambalaj primiti de fapt. In caz contrar, este posibil sa nu va prezentati marca la fel de bine cum va doriti.

Cand vine vorba de acest material, termenul „carton” poate fi folosit pentru a descrie orice tip de suprafata realizata din pasta de hartie grea. Acest lucru s-ar putea aplica, de exemplu, materialului utilizat pentru realizarea de felicitari sau carti de joc. S-ar putea aplica si pentru PAL-ul subtire care este utilizat pentru fabricarea cutiilor de cereale. In timp ce materialele ondulate pot include unele cartoane in ele, este important sa stim ca acesti termeni nu pot fi folositi in mod interschimbabil.

Termenul „ondulat” se refera la un tip specific de material care este de fapt compus din trei foi diferite de carton pentru containere, care sunt practic ca un carton gros. Cele doua foi din exterior sunt captuseli plate, iar foaia din mijloc are o forma ondulata. O foaie de carton ondulat este creata prin lipirea acestor trei foi impreuna cu un adeziv gros, amidon, care este utilizat in mod obisnuit in industria ambalajelor.

Avantajele ambalajului ondulat includ:

Protectie imbunatatita: designul sau multistrat asigura o perna stabila care pastreaza produsele in siguranta in timpul transportului si manipularii. Ondulatul ofera, de asemenea, o bariera durabila intre produsele voastre si orice umiditate exterioara, mentinandu-le uscate pe drum.

Optiuni de personalizare: placa ondulata poate fi personalizata in mai multe moduri. De la grosime si dimensiune la acoperiri, adezivi, grafica si forme, companiile pot adapta aproape fiecare aspect al placii ondulate pentru a se potrivi cu produsul si marca lor.

Cost-eficient: Designul sau usor si personalizabil face ca placa ondulata sa fie una dintre cele mai eficiente optiuni din punct de vedere al costurilor. Nu este nevoie de forta de munca costisitoare, instrumente scumpe sau vrac inutil. Cutiile ondulate pot fi, de asemenea, reciclate si refolosite, daca este necesar.

Magazinul ipack.ro este locul ideal de unde producatorii pot cumpara cutii transport sticle la un pret avantajos si in aceelasi timp foarte rezistente!

Previous post Centrale termice găsești și în mediul online – află unde
Next post Cartushop, un prieten de nadejde pentru imprimanta Canon