Epilarea cu ceară poate fi lipsită de durere

Cu siguranță, majoritatea reprezentantelor sexului frumos, atunci când vine vorba despre îndepărtarea părului nedorit de pe corp și ajutorul cerii de epilat vor afirma că este o procedură foarte dureroasă. Da, suntem de acord, până la un punct. Atunci când se folosește ceara epilat, totul este perfect adevărat.  Între timp, lucrurile au mai evoluat și în prezent, este posibil să te bucuri de toate avantajele pe care ți le oferă epilarea cu ceară, dar și cu unul în plus: lipsa durerii. Nu, nu este deloc imposibil, și te vei convinge și de ce.

Ceara elastică este soluția

Nu mai prelungim mult suspansul și îți spunem despre ceara elastica, la fel de eficientă, dar mult mai lipsită de disconfort. Dacă nu ai încercat până acum, îți sugerăm să o încerci, și vei vedea avantajele acesteia. Dar, până atunci, hai să le descoperi alături de noi, măcar virtual.

Ușor de utilizat

Spre deosebire de ceara tradițională, aceasta se întinde mult mai ușor. Prin urmare, procedura este mult mai ușor de efectuat, chiar și atunci când este utilizată în confortul propriei locuințe. De asemenea, dacă până acum ai avut parte și de ceva incidente neplăcute, cum ar fi unele leziuni sau disconfort, ceea ce te-a făcut să renunți la această metodă de îndepărtare a părului nedorit, acum nu mai este cazul să îți faci astfel de griji. Dimpotrivă, ședințele de epilat nu vor mai fi unele care îți vor da fiori reci pe șira spinării, ci vor fi simple, fără efort și fără neplăceri.

Nu se folosește ceară la temperaturi ridicate

Pentru epilarea tradițională cu ceară, când se folosește ceară la o temperatură ridicată, erai mereu îngrijorată de unele arsuri, și chiar ai avut astfel de experiențe, este și normal să fii îngrijorată. Acum nu mai este cazul, deoarece temperatura la care este folosită ceara elastică este mult mai scăzută decât în cazul de mai sus. Prin urmare, poate fi folosită inclusiv de persoanele cu piele sensibilă sau cu afecțiuni cutanate care nu permiteau epilarea cu ceară.

Aderență ridicată

Ceara elastică are o aderență perfectă pe firul de păr, așa că nu va fi nevoie să aplici de nenumărate ori ceara pentru a smulge totul. De asemenea, știi că în cazul epilării clasice, nu de puține ori rămâneau în urmă reziduuri lipicioase. Ei bine, acestea pur și simplu nu mai există acum!

Piele netedă și catifelată

Înainte de epilarea cu ceară tradițională era nevoie ca pielea să fie supusă unei exfolieri, pentru a îndepărta celulele moarte de la suprafața ei. Acum, această procedură nu mai este necesară, pentru că atunci când se utilizează ceara elastică, în același timp cu firele de păr nedorite, este eliminat și acel strat de celule moarte. În urmă, pielea rămâne perfect netedă și catifelată, așa cum îți doreai.

Efect de durată

Principalul avantaj al epilării cu ceară îl constituie efectul de durată al acestei operațiuni. Din fericire, chiar dacă folosești o ceară care face epilarea lipsită de durere, asta nu înseamnă că efectul va fi mult mai scurt. Dimpotrivă, pentru că firul de păr este smuls din rădăcină, până la apariția firelor de păr pot trece chiar și trei – patru săptămâni. Și atunci, de ce să te chinui și să ai dureri când totul poate fi rezolvat atât de simplu și de rapid?

Efect hidratant pentru piele

Cei care au creat acest produs au înțeles că este nevoie ca pielea să fie mult mai hidratată și mai ”hrănită” după procesul de epilare. Prin urmare, l-au îmbogățit cu numeroase substanțe naturale, cum ar fi uleiul de argan, sau unt de Shea, care sunt recunoscute pentru beneficiile pe care le aduc pentru o piele frumoasă. Prin urmare, nu doar că scapi de părul nedorit de pe corp, dar ai grijă și de pielea ta. Ce poate fi mai bun decât atât?

Previous post Cele mai bune accesorii pentru filtrare piscine le puteti achizitiona de pe Piscineservice.ro 
Next post Cumpara un bong Bob Marley si da drumul la muzica reggae!