Expertii aleg intotdeuna produsele de la storeexpert.ro: rafturi metalice

Rafturile sunt cea mai buna optiune daca doriti sa va organizati casa. Ne putem pastra lucrurile organizate, asezandu-le pe rafturi. Rafturile fac ca casa noastra sa arate mult mai curata si organizata. Rafturile pot fi din lemn si otel. Rafturile din otel sunt foarte benefice, deoarece rezista foarte mult timp. In majoritatea caselor, otelul este cel mai frecvent utilizat material pentru fabricarea rafturilor. Rafturile din otel sunt durabile, stabile si fiabile fata de alte materiale. Aceste rafturi sunt instalate oriunde. Fie ca este vorba de bucatarie pentru depozitarea ustensilelor, camera dvs. pentru depozitarea cartilor, zona de birou pentru depozitarea instrumentelor etc., raftul are o utilizare excelenta si in scopuri comerciale si de birou. Fisierele si documentele importante pot fi pastrate in mod organizat folosind rafturi din otel. Orice obiect, indiferent de forma si dimensiune, poate fi depozitat cu usurinta folosind rafturi din otel.

Rafturile metalice industriale sunt printre cele mai puternice si eficiente spatii de depozitat. Acestea sunt cele mai robuste rafturi pe care le puteti obtine pentru depozitul vostru. Rafturile metalice pot fi independente, proiectate intr-un sistem rack sau incorporate intr-un sistem de afisare. Exista multe avantaje evidente si poate unele nu atat de evidente. Exista, de asemenea, cateva puncte de care trebuie sa stiti – oxidare, coroziune, daune – dar acestea sunt probleme rezolvabile si nu ar trebui sa umbreasca utilizarea  de rafturi metalice. Magazinul storeexpert.ro ofera o gama vasta, iar clientii pot accesa link-ul: storeexpert.ro rafturi metalice.

Rafturile metalice industriale sunt:

Versatile: rafturile metalice sunt disponibile intr-o serie de modele . Puteti obtine rafturi de calitate industriala la storeexpert.ro si il puteti avea in depozitul vostru a doua zi. Sau puteti lucra cu un proiectant de depozit si puteti obtine rafturi metalice personalizate. Poate dura ceva mai mult, dar veti avea inaltimile si lungimile care se pliaza cel mai bine in spatiul vostru.

Nu ocupa spatiu: rafturile metalice va ofera mai mult spatiu in orice zona data. Puteti depozita in sus sau lateral si aveti rafturi la diferite niveluri. Asigurati-va ca respectati instructiunile cu privire la rezistenta si greutate si nu suprasolicitati rafturile.

Usor de asamblat: rafturile metalice vin adesea in bucati si necesita asamblare. Daca distribuitorul de produse din depozit nu va asambleaza rafturile, nu va temeti niciodata – instructiunile sunt simple si necesita doar nituri pentru a le pune impreuna. Poate ca ati fost practic si ati comandat rafturi cu nituri fara suruburi, facilitand asamblarea. Rafturile cu nituri fara suruburi pot tine pana la 680 kg. Combinatiile de rafturi cu un nit si dublu nit au o grinda transversala care este asigurata fie de doua, fie de patru nituri. Un raft unic unic poate contine 160kg, dar nituitul dublu depaseste cu mult dubla greutate. Datorita celor patru nituri si fasciculului transversal, acesta suporta 680 kg. Uneori, de preferat sa aveti un produs mai usor intr-un spatiu mai mare decat greutatea mare pe un singur raft. Acesta un alt motiv pentru care rafturile metalice sunt atat de versatile – aveti de ales.

Durabile: rafturile industriale din metal pot rezista la temperaturi extreme, precum si la uzura stivuitoarelor si a dispozitivelor de preluare a comenzilor, cu conditia sa fie finisate corespunzator pentru a evita coroziunea sau oxidarea. Metalul de calitate industriala este mai puternic decat cel obisnuit, dar are totusi nevoie de protectia potrivita. Rafturile cu un finisaj galvanizat sau vopsit vor fi mult mai simplu de observat de muncitorii neatenti din depozite. Ambele finisaje au avantajele si dezavantajele lor in evitarea coroziunii, dar rafturile din metal vopsit par a fi mai placute din punct de vedere estetic. Procesul de galvanizare poate sa nu distribuie invelisul in mod uniform si pot exista pete aspre. Metalele zincate rezista la coroziune deoarece sunt acoperite cu zinc. Atunci cand rafturile metalice sunt vopsite, vopseaua se aplica uniform si pe intregul raft, datorita unui proces de scufundare, care are ca rezultat un finisaj neted. Fiecare finisaj ataca coroziunea si oxidarea in mod diferit, asa ca intrebati distribuitorul care este cel mai bun finisaj pentru mediul  de depozitat.

Deschise: rafturile metalice ofera un forum deschis pentru vizualizarea usoara a produselor, facand produsele mai accesibile. Rafturile metalice va permit sa aranjati cutiile, astfel incat acestea sa fie usor accesibile pentru cei care selecteaza comenzi. Inventarul este mai rapid, deoarece totul poate fi vazut, iar marfurile deteriorate sunt usor de identificat. Toate acestea echivaleaza cu munca mai eficiente si personal mai atent.

Avantajoase din punct de vedere financiar: rafturile metalice sunt printre cele mai putin costisitoare solutii pentru depozitarea in hale speciale. Deoarece exista atat de multe soiuri, exista ceva disponibil pentru fiecare buget. La fel ca in orice, primiti ceea ce platiti, deci nu va lasati pacaliti de cel mai mic cost. Verificati intotdeauna calitatea metalului, finisajul, capacitatea de greutate si capacitatea de depozitare, asigurandu-va ca rafturile corespund nevoilor dumneavoastra.

Mai exista si rafturi inchise. Este vorba despre rafturile de depozitare sunt inconjurate de panouri de otel pe toate partile, cu exceptia partii frontale, pentru a mentine lucrurile sigure si stabile. Panourile de otel, care sunt incluse, ajuta la compartimentarea fiecarei sectiuni de rafturi, permitand o mai buna organizare. Cel mai bine este sa le folosim pentru ceva care ar trebui pastrat separat de alte materiale, piese mici, cum ar fi cuie, suruburi etc., mai ales daca acestea sunt disponibile intr-o cantitate excesiva si nu vor fi necesare pentru noi utilizari. Aici puteti stoca, de asemenea, lucruri de uz casnic mici, care sunt necesare zilnic.

Pe site-ul storeexpert.ro gasiti cele mai bune optiuni in materie de rafturi metalice, la preturi fara concurenta!

Mero Previous post Servicii de înfrumusețare la cele mai bune saloane
Next post Ce alimente se potrivesc cel mai bine cu vin rosu