Go Vita – aliat de incredere pentru o viata sanatoasa

In calitate de molecula prezenta in mod natural in corpul nostru, coenzima Q10 indeplineste nenumarate functii si este esentiala pentru sanatatea generala. O cantitate mult prea redusa in corp poate conduce la aparitia anumitor afectiuni si de aceea este important sa ne asiguram ca suntem constienti de toate sursele din care o putem procura, in asa fel incat sa ne bucuram la maxim de proprietatile ei.

Care sunt proprietatile acestei coenzime?

Cele mai cunoscute beneficii pe care le are sunt in raport cu sistemul cardiovascular, fiind considerat unul dintre cele mai importante elemente in tratarea afectiunilor aferente. Pe de alta parte, este un puternic antioxidant, ceea ce vine in sprijinul sistemului imunitar. Lupta direct impotriva factorilor de risc; un nivel optim in organism are capacitatea sa tina la distanta numeroase afectiuni. Este deopotriva si un factor care inhiba dezvoltarea celulelor canceroase, reducand riscul instalarii acestor boli. S-a demonstrat si ca poate diminua sau chiar elimina efectele anumitor boli in curs precum Parkinson si multe altele.

Coenzima Q10 – beneficii pentru ten

Tot mai multe produse cosmetice includ acest ingredient in compozitie tocmai datorita numeroaselor proprietati demonstrate asupra aspectului si sanatatii pielii. Principala functie pe care o indeplineste in acest sens este aceea de protectie impotriva radicalilor liberi. Poluarea, praful, razele UV sunt principalii factori care conduc la imbatranirea prematura a pielii. Asadar, aplicarea in mod constant ajuta la reducerea sau chiar eradicarea efectelor nocive ale acestora.

Alimente care contin aceasta substanta esentiala

In mod natural, se poate gasi in majoritatea alimentelor de origine animala. Cu toate acestea, daca vreti sa va asigurati o sursa foarte semnificativa, nu trebuie sa excludeti soia, broccoli, spanacul, pestele, carnea si fructele oleaginoase din alimentatia zilnica.

Descopera gama de suplimente de coenzima Q10 de la Go Vita

Fiind o molecula produsa la cantitati ridicate in cazul persoanelor tinere, odata cu varsta devine necesara suplimentarea ei, deoarece corpul nu mai poata sa mentina acelasi nivel optim fara ajutor. In acest caz, administrarea de capsule de coenzima Q10 in combinatie cu un regim alimentar sanatos devin conditii vitale.

La Go Vita veti gasi nenumarate variante care sa vina in intampinarea tuturor nevoilor pe care le aveti. Fie ca va confruntati cu un deficit semnificativ, fie ca doriti sa introduceti suplimentele in dieta zilnica doar ca masura de precautie, optiunile sunt configurate in vederea sustinerii atingerii a multiple obiective. Asadar, exista concentratii si compozitii variate pentru ca oricine alege Go Vita sa gaseasca tot ce isi doreste cu minim de efort. Pentru a descoperi concentratia cea mai potrivita in raport cu nevoile proprii se recomanda efectuarea unor analize medicale, in asa fel incat sa nu existe riscul unei supradoze.

Previous post Pe site-ul metalo.ro gasim catarame curea dama
Next post Curățarea unui computer la mâna a doua | unick.ro