Inscrierile la semimaraton continua

Una dintre cele mai bune vesti este aceea ca inscrierile la competitia sportiva sau la examenul pentru care s-a pregatit intens cineva nu s-au incheiat.

Cata vreme se mai primesc inscrieri pentru participare exista speranta. Multe persoane isi doresc sa fie admise la anumite facultati, fiindca sunt indragostite de anumite profesii si renunta la distractie ca sa ia note mari si sa isi implineasca visul. Pentru a ajunge unde si-a propus, omul face sacrificii mari, iar acestea sunt anulate, daca nu se inscrie la timp la examen.

Anumiti oameni isi aleg viitoarea cariera, orientandu-se dupa veniturile pe care profesia aleasa le va aduce, altii doresc sa ajute oamenii din jur. Nicio motivatie nu este de condamnat, dar esentiala este inscrierea la timp.

Maratonvirtual inca  nu a incheiat inscrierile la semimaraton, iar cei interesati trebuie sa se grabeasca. De ce ar participa o persoana la semimaratonul virtual? Exista multe motive menite sa ii convinga pe cei nehotarati sa nu rateze inscrierea.

  1. Orice alergare, pe distanta mica sau mare inseamna mobilitate, miscare, sanatate. Oamenii sunt condamnati sa stea 8 ore pe scaun sau in picioare, iar organismul are nevoie sa faca efort si in acest mod surplusul de calorii va fi consumat.
  2. Orice competitie reprezinta o forma de autodepasire si competitivitatea trebuie sa se manifeste toata viata. Numai asa, oamenii vor deveni mai buni in tot ceea ce fac.
  3. Este o competitie originala si merita mediatizare si participare intensa. Maratonvirtual merita toata pretuirea din lume, fiindca reprezentantii site-ului, sportivi adevarati, s-au gandit sa faciliteze inscrierea participantilor si sa le permita celor care isi doresc sa alerge la semimaraton sa se inscrie de acasa. Exista libertate deplina si in ceea ce inseamna alegerea zilei de concurs, a orei si a modalitatii de alergare.

Ziua trebuie sa fie cuprinsa in intervalul de desfasurare a cursei, ora  se alege dupa stilul de viata sau dupa timpul liber al concurentului si modalitatea, dupa posibilitatile pe care le are. Sunt oameni care pot alerga pe dealuri, in parc, pe terenuri de sport, dar se admite si alergarea pe banda.

Rezultatele se trimit pe cale virtuala si acest lucru este incarcat de semnificatii. Organizatorii au incredere ca niciun sportiv nu ar putea sa triseze, fiindca onestitatea defineste in general sportivitatea. Cum este posibil ca un concurent din Africa, Asia sau Romania sa trimita rezultatele organizatorilor pentru intocmirea clasamentului?

Realizeaza o captura de ecran cu timpul obtinut si cu numarul de kilometri si trimite rezultatul online.

Toti participantii la semimaraton primesc medalii si certificate de participare tot online, fiindca nu se poate organiza o ceremonie de premiere fata in fata. Pe de o parte, este vorba de riscul infectarii cu Covid, pe de alta parte, exista concurenti de peste ocean care s-au inscris in competitie si le-ar fi greu sa se prezinte sa isi ia medaliile.

Se pot inscrie in competitie fara discriminare, sportivi de orice varsta, chiar si copiii, persoane care pot scoate un timp excelent, dar si alergatori cu un ritm mai incet, fiindca importanta este miscarea.

Exista atat de multe competitii, incat oamenii ar trebui sa se inscrie la cat mai multe dintre ele pentru sanatatea lor.

Nu este o exagerare ca alergarea sporeste frumusetea celor care o practica. Alergatorii au picioare zvelte, au fata fina si rosie, fiindca aerul curat le face bine. Cine sta toata ziua in casa sau in birou, in fata ecranelor are o paloare specifica pe chip si isi oboseste ochii.

Semimaratonul este un pretext ca romanii sa iasa din casa si sa alerge, gandindu-se la frumusetea medaliei pe care au vazut-o pe site si care i-au motivat sa participe.

Sportivii isi pot comanda si tricouri potrivite cursei la care participa, sa alerge cu ele si sa le trimita organizatorilor fotografii cu numarul de concurs pus cu grija pe tricou.

Tricourile sunt elegante, de cea mai buna calitate si pot fi purtate si in timpul alergarii, dar si pe strada sau la serviciu, fiindca sunt foarte frumoase si rezistente.

Multe dintre competitii sunt dedicate frumusetii unui taram, a unei sarbatori, iubirii si solidaritatii intre oameni.

Maratonvirtual ofera motivatii ca activitatea sportiva sa nu inceteze fiindca se invoca pandemia. Se poate alerga individual, iar rezultatele si clasamentul reunesc toti participantii.

Se fac inscrieri si la curse de ciclism pentru amatorii acestui sport.

Cum procedeaza oamenii care nu vor sa rateze inscrierea la nicio competitie?

Viziteaza in mod regulat site-ul, sa monitorizeze toate competitiile la care doresc sa se inscrie, apoi parcug etapele premergatoare cursei si in ziua aleasa alearga cu toata puterea sa scoata cel mai bun timp.

Taxa de inscriere este sub 100 de lei si in ea sunt incluse si medalia si certificatul pe care le primesc participantii. In prezent, toate competitiile sunt la reducere cu 24-28%.

Cand oamenii se inscriu la o anumita cursa, distantele pe care le pot alege sunt:

-1 kilometru

-3 kilometri

-5 kilometri

-10 kilometri

-semimaraton

-maraton.

Cu cat este mai mare distanta aleasa, cu atat organismul va fi mai sanatos si omul care participa la competitii mai frumos si mai plin de viata.

Semimarator reprezinta o alegere perfecta pentru iubitorii de sport, iar inscrierea  la competitie reprezinta obligatia de a alerga intreaga distanta conform unui grafic personal.

Sportul tine departe si procesul de imbatranire, de aceea se impune sa fie practicat cu regularitate de catre toti cei care isi doresc sa nu imbatraneasca niciodata.

Participantii la semimaraton vor avea motive de mandrie cand isi vor primi medaliile si certificatele si isi vor gasi numele in clasament.

Previous post De ce sa citim cat mai des carti de fictiune
Next post Amanet autoturisme Bucuresti solutia financiara salvatoare