Îți amenajezi mansarda? Vezi ce nu trebuie să-ți lipsească din decor!

Tocmai te-ai mutat la casa ta și ai o mansardă pe care plănuiești să o transformi într-un spațiu deosebit în care să te poți relaxa atât singur/ă, cât și cu membrii familiei ori prieteni? Ai vrea să nu depășești o sumă foarte mare și să termini toată treaba în timp util, dar nu știi de unde să începi și ce să introduci în decor, astfel încât să faci o treabă bună? Acest articol îți pune la dispoziție câteva idei care te-ar putea inspira pentru a obține rezultatul dorit, așadar, citește-l până la capăt și începe pregătirile!

 

Iată ce să introduci neapărat în decorul mansardei tale

 

 1. Un televizor

În primul rând, dacă plănuiești să-ți transformi mansarda într-un spațiu dedicat relaxării și distracției, atunci trebuie să începi prin a introduce un televizor mare. Astfel vei putea urmări filme, seriale, meciuri și te poți juca în voie alături de familie și prieteni, în weekenduri, pierzând noțiunea timpului. Toate serile de vineri și sâmbătă vor deveni o oază de liniște și voie bună, chiar din confortul propriei locuințe. Astfel, nu vei regreta nicio secundă că ai ales să plătești ceva mai mult pentru un televizor de calitate!

 

 2. O canapea confortabilă

Totodată, atunci când vrei să ai o mansardă în care să te poți relaxa, studia, odihni și în care să încapă toți prietenii tăi, asigură-te că introduci și o canapea rezistentă, confortabilă și, nu în ultimul rând, spațioasă, astfel încât toată lumea care vine la tine să se simtă confortabilă. O astfel de canapea va fi apreciată de toți musafirii, dar ai grijă, totuși, să-i pui și o husă pentru a nu se deteriora la uzură sau pentru a nu o păta. Găsește o culoare care să completeze perfect decorul, de preferat una de o culoare neutră sau mai închisă.

 

 3. Multe tablouri

În continuare, tablourile sunt piesa de rezistență din orice locuință, așadar, fii sigur/ă că introduci suficient de multe, pentru a avea parte de un ambient plăcut! Ai putea opta, spre exemplu, pentru tablouri 3 piese decorative, special concepute pentru a schimba imaginea oricărei încăperi în ceva deosebit. Partea și mai bună este că le poți realiza cu orice fotografie dorești, fie că e vorba de o fotografie cu tine, un peisaj, o mașină sau chiar un fel de mâncare.

 

În concluzie, dacă ai o mansardă de amenajat, în care plănuiești să petreci ceva timp, nu uita să ții cont de sfaturile pe care le-ai regăsit de-a lungul acestui articol! La acestea se pot adăuga, bineînțeles, și alte elemente decorative, precum plante, corpuri de iluminat sau orice crezi tu că s-ar potrivi!

 

 

 

Sursă foto: Pexels.com

lustre led pentru casa ta Previous post Eficiență și stil: lămpi LED pentru fiecare cameră
Next post Un angajator care ajuta salariatii sa aiba tot ce isi doresc la tinerete