Antica Hair Studio

Noutatile in materie de hair styling in randul femeilor

Parul si tinuta sunt primele lucruri pe care barbatii le remarca la o femeie. Tocmai din aceasta cauza este extrem de important ca fiecare femeie sa puna accent mai cu seama pe ingrijirea podoabei capilare. Lucrurile acestea sunt valabile indiferent ca vorbim despre parul lung sau despre parul scurt, intrucat fiecare fir de par necesita o ingrijire perfecta si completa.

Foarte multe femei apeleaza pentru realizarea tratamentelor pentru par la saloanele de infrumusetare insa, sunt si femei care nu reusesc sa se imparta in egala masura intre munca si familie, fapt pentru care ajung sa se neglijeze, sau sa nu mai dispuna de timpul necesar pentru a merge la salon, iar atunci opteaza pentru tratamentele la domiciliu. Chiar daca nu aveti timp sa mergeti la salon, este important sa fiti la curent cu recomandarile specialistilor in materie de hair styling mai ales in ceea ce le priveste pe doamne si domnisoare. Totodata trebuie sa fiti atenti la coafurile pentru care optati in functie de momenutl zilei si de evenimentele pe care le aveti.

Cu siguranta ca orice femeie viseaza sa aiba un par stralucitor, plin de volum si sanatos de la radacina pana la varfuri. Insa greseala majora pe care o practica este ca au tendinta de a incarca excesiv parul aplicand o cantitate foarte mare de produs, care nu face nimic altceva decat sa deterioreze firul de par excesiv de mult.

Alimentatia

Alimentati are un aport extrem de ridicat atunci cand vorbim despre sanatatea dumneavoastra, care reflecta atat in fizicul pe care il aveti, cat si in sanatatea tenului, dar mai ales a parului. In acest sens trebuie sa tinem cont de urmatoarele sfaturi:

Parul nu se spala cu apa fierbinte

Apa nu face nimic altceva decat sa usuce parul si sa ii ia din stralucire, chiar daca indeparteaza foarte bine murdaria de la nivelul scalpului, nu este recomandata pentru spalarea parului.

Produsele de styling

O alta problema majora o reprezinta produsele de styling, intrucat sunt folosite excesiv de catre doamne si domnisoare si mai mult decat atat temperaturile ridicate, ard firul de par. Se poate opta pentru produse de styling atat timp cat nu sunt folosite zilnic, iar temperatura trebuie sa fie scazuta. Subtiaza si deterioreaza excesiv firul de par.

Taierea varfurilor

Varfurile trebuie sa fie tunse periodic, intrucat sunt predispuse sa se dispice. Se recomanda ca acestea sa fie taiate la 3 luni. De asemenea, puteti aplica tratamente care sa ajute la hidratarea parului.

Daca toate cele pe care le-am mentionat anterior sunt dificle de realizat, atunci va invitam sa luati parte la povestea salonului Antica, un salon de coafura si de infrumusetare care va ofera servicii exceptionale la cele mai inalte standarde. In functie de dorintele si de cerintele dumneavoastra expertii salonului sunt mereu gata sa va ofere cele mai bune sfaturi si mai mult decat atat, va vor ajuta sa va bucurati de un nou look care sa va avantajeze si sa va puna in valoare trasaturile frumoase. Salonul Antica Studio locul unde esti cea mai rasfatata.

Detalii de contact Antica Hair Studio

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01

Sector 1, Reper: MONOLIT Square Offices

Bucuresti 011432

Telefon: 0766 277 276

Rezervari: anticastudio.ro

Localizeaza pe harta: Directions Antica Hair Studio

Previous post Vrei sa te machiezi ca o profesionista? Invata cum sa folosesti corect pensulele de machiaj!
hemoroizii, cauze, simptome, remedii, tratament, unguent si crema Next post Crema pentru hemoroizi, remediul cel mai căutat și folosit în tratamentul acestei afecțiuni