Zafaran

Parfumul care întoarce toate privirile

Parfumurile arăbești de damă au fost umplute cu pufuri și atingeri care surprind orice iubire și dezamăgire, cu o amprentă fixă, care este ferm stabilită la orizont. Parfumurile arăbești sunt de obicei seducătoare, lăsând în urmă un farmec și un parfum care rămâne în minte.

Din moment ce parfumurile au magie și un titlu în lumea modei și frumuseții, există și un top parfumuri arăbești, care are hegemonie și dominație, care se manifestă într-o lume plină de note uluitoare.

Parfumurile Al Rasasi sunt, de asemenea, unele dintre colecțiile de parfumuri arăbești 2021, care se distinge foarte mult cu mirosuri atractive, uimitoare și elegante, și sunt unele dintre parfumurile emirate pe care femeile din toată lumea au dorit să le achiziționeze, fie pentru bărbați, fie pentru femei. Se pare că Orientul vorbește limbajul universal al atracției, ca nicăieri în alt loc de pe pământ. În acest context, nu este de mirare că atât de mulți au înclinație pentru parfumurile orientale. Numai când porți un astfel de parfum, te vei scufunda rapid și ușor în lumea misterioasă și seducătoare a Orientului. Fiecare parfum de top este caracterizat de o aromă inconfundabilă, prin care poate fi ușor recunoscut. În principiu, parfumurile orientale par dulci, condimentate și destul de grele, motiv pentru care sunt potrivite pentru evenimentele de seară și pentru anotimpurile mai reci. Astfel de compoziții de parfumuri conțin ingrediente precum vanilie, mosc, chihlimbar și lemn de santal.

Parfum arăbesc Emper Saga

Emper Saga este un parfum floral pentru femei și al treilea în topul parfumurilor arăbești. Este un parfum de flori și fructe. Este potrivit pentru femeile care tânjesc după prospețime și puritate sufletească. Intră în lumea florilor și ascultă melodiile lor. Oferă energie pozitivă din combinația de prospețime și eleganță. Lemnul prețios fin și vanilia dulce completează tonurile strălucitoare de floare de portocal și măr suculent. Notele de vârf includ  măr roșu, notele de inimă: flori albe, floare de portocal, iar notele de bază: santal, măslin și vanilie.

Parfum arăbesc Primero Le Chameau by Emper

Pe locul doi în topul nostru se află Primero Le Chameau by Emper care este un parfum lemnos aromat pentru femei și bărbați. Le Chameau se deschide cu note de vârf de măr verde, nucșoară, busuioc și coriandru. Nota de inima se evidențiază cu arome de olibdanum tămâie, busuioc, patchouli și lemn de santal, iar nota de bază cu răşină Ladan, mușchi de stejar și mosc.

Parfum arăbesc Arabia Woman

Parfumurile arăbești pentru femei și-au stabilit aromele pentru a rămâne prinse în lumea parfumurilor. În prezent, una dintre cele mai populare note aromate și cea mai pătrunzătoare în rândul iubitoarelor de parfumuri arăbești este trandafirul, completat de lemnul de santal și mosc. Parfumul Arabia Woman se află pe primul loc și a apărut cu un amestec atractiv în lumea parfumurilor arăbești. A fost o stea pe cerul de deasupra deșertului. Unul dintre cele mai bune parfumuri arăbești, Arabia Woman strălucește cu note și dușuri de neînțeles, care creează un sentiment ce îi încântă pe toți cei care ating notele sale de vârf florale, fructate și trandafir. Notele de inimă din acest parfum Arabia Woman curg cu arome de zmeură, vanilie și lemn de santal. Ceea ce completează aceasta traiectorie, sunt notele de bază cu arome de Oakmoss, ambră, mosc și se poate spune că este unul dintre parfumurile care întoarce toate privirile.

Previous post Cum sa ai grija de par in mod cat mai natural?
Next post Atractia ceasurilor Mido