Parintii si educatorii iubitori inchiriaza Mos Craciun

Copiii merita sa fie iubiti de parintii si de educatorii lor, fiindca ofera in mod neconditionat enorm de multa iubire celor din jurul lor. Un copil tine in palmele sale viitorul. El poate fi viitorul medic care va aduce alinarea suferintelor, viitorul preot, care se va ocupa de sufletele celor pe care ii pastoreste sau omul de stiinta ce va descoperi tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Goga spunea ca in Ardealul aflat sub ocupatie Austro-Ungara, nasterea unui copil era singurul prilej de bucurie, fiindca de fiecare data, romanii sperau sa apara printre ei acel Messia care sa ii izbaveasca de rele.

Pe de o parte, copiii trebuie sa fie pregatiti sa faca fata cu brio provocarilor vietii, dar pe de alta parte, ei au nevoie de amintiri frumoase care sa ii ajute sa se maturizeze.

Parintii si educatorii prevazatori si iubitori inchiriaza Mos Craciun cu  experienta, cu costum elegant si cu barba naturala.

Mitul lui Mos Craciun nu inseamna intretinerea unei minciuni, ci perpetuarea spiritului generozitatii din generatie in generatie.

Adultii de astazi pregatesc atent surpriza si cadoul, iar in sufletele copiilor se intipareste minunea. Ei invata de fapt ca de Craciun trebuie sa ofere daruri, sa ajute, sa se comporte adecvat atmosferei sacre.

Maine, ei vor fi adulti si vor gestiona perfect perioada Craciunului, fiindca au avut educatori buni.

Fara un brad care miroase placut in casa, fara bunatatile de pe masa si fara Mos Craciun care vine prin ger de departe, sa imparta daruri, sarbatoarea nu ar avea farmec.

Inchirierea unul Mos Craciun autentic, cu multa rabdare si experienta nu este sofisticata si se poate realiza de la distanta, sistemul fiind complet digitalizat.

Parintii pot inchiria un Mos Craciun pentru copiii lor, dar si pentru prietenii copiilor lor ai caror parinti sunt ocupati sau nu dispun de bani pentru a le oferi micutilor un spectacol pe cinste.

In ziua stabilita, Mosul vine costumat adecvat, ducandu-si sacul plin in spate, singur sau insotit de Craciunite sau de spiridusi.

El sta conform programarii si citeste mesajul personalizat adresat copilului prin intermediu Mosului, dar asculta si poezia care a fost invatata in cinstea lui.

Copiii au nevoie de mesaje personalizate, fiindca intalnirea cu Mos Craciun ii poate schimba total.

Mosul inchiriat de pe site-ul firmei Casaluimoscraciun.ro, pardon adus de la casa lui, se adapteaza tuturor conditiilor impuse de pandemie, adica:

-vine cu masca, daca este posibila prezenta lui fizica la serbarea scolara sau in mijlocul micutilor la casa unuia dintre ei.

-participa la serbarea online organizata de educatoare, fiindca micutii nu se pot intalni la unitatea scolara.

Mos Craciun este atat de generos si de empatic, incat vine unde este chemat, adica: la domiciliul clientului, la gradinita, la firma sau la ziua de nastere a celor care sunt nascuti de Craciun.

Parintii trebuie sa intretina mitul generozitatii ca in acest fel, floarea altruismului sa fie sadita in sufletele copiilor.

Educatorii nu pot sa nu organizeze o serbare cu prezenta fizica sau online in perioada Craciunului, pentru ca micutii asteapta cu nerabdare fericitul eveniment.

Micutii pot fi invatati sa fie Mos Craciun pentru copiii carora le lipsesc multe, mai ales dragostea parinteasca.

Mosul ii invata sa acorde atentie celor din jur, sa fie calzi, sa fie iubitori si sa isi pastreze sufletele curate.

Echipa lui Mos Craciun este mare si puternica. Sunt 18 Mosi costumati, pregatiti, cu experienta si cu barba si mustati naturale care asteapta sa faca micutii fericiti la serbari.

Preturile sunt accesibile tuturor si toata lumea va fi pe deplin fericita.

Multi copii se pregatesc pentru aceasta intalnire cu 20-30 de zile inainte si dezamagirea este uriasa, cand Mosul nu vine.

Copiii pun prajituri pe farfurioara, nutret pentru cal sau pentru ren si nu uita de cafeaua calda si aromata sau de cana plina cu ceai.

Anul acesta, Mos Craciun va veni sigur, daca  adultii il roaga sa ii treaca in agenda si completeaza mesaje personalizate pentru copiii lor.

Oamenii nu trebuie sa aiba numai asteptari de la copiii lor, ci si sa le ofere amintiri de neuitat.

Glasul colindatorilor, zurgalaii, rasul plin de multumire al lui Mos Craciun reprezinta magia acelor zile si nopti magice de argint.

Ce trista ar fi fost iarna, fara febra pregatirilor si a cumparaturilor, fara impodobitul bradului, fara asteptarea lui Mos Craciun si pregatirea minutioasa a ospatului!

Chiar si adultii cred in Mos Craciun si il asteapta cu multa nerabdare.

Mos Craciun poate fi gasit acasa, dar trebuie sa fie cautat din timp, sa vina la data, ora si adresa precizate.

Inca doua-trei zile si vine octombrie. Ora se da inapoi, incepe sa cada bruma, cad frunzele si iarna se apropie cu pasi repezi. Ultimele file din calendar cad una cate una.

Inchirierea Mosului este usoara, daca acesta nu este supraaglomerat.

Oamenii moderni prefera sa inchirieze un Mos gata costumat si pregatit sufleteste pentru impartirea darurilor si pentru dialogul cu copilasii.

Nu mai este timp ca tatal vreunul copil sa imbrace o bluza rosie si sa i se lipeasca o bucata de vata in loc de barba.

Este foarte bine ca doritorii au 18 Mosi la dispozitie, Mosi frumosi, plini de energie si rabdatori, care pot face spectacol in orice clipa.

Inchiriere Mos Craciun reprezinta solutia ideala pentru o serbare reusita, fiindca celebrul personaj nu are voie sa lipseasca.

Sufletele copiilor sunt gradini fertile in care adultii trebuie sa sadeasca floarea generozitatii.

Mos Craciun le va preda copiilor lectia generozitatii fara limite, a pastrarii traditiilor si a solidaritatii intre locuitorii acestei planete.

Previous post Cum să ai o relație împlinită!
Next post Tot ce trebuie sa stii despre jantele din tabla?