rinoplastie

Rinoplastie Barbati

Operatiile de rinoplastie sunt singurele proceduri chirurgicale care pot reface structura nasului si care au sanse mari de reusita si o recuperare rapida pentru pacient. Reusita unei operatii de rinoplastie depinde in multe cazuri de pregatirea de dinainte de operatie. Pregatirile pentru rinoplastie incep prin gasirea unor medici cu experienta care pot efectua astfel de operatii, medici cu foarte multe operatii din sfera chirurgiei estetice care stiu ce au de facut in orice situatie.

Dupa ce avem medicii pentru o operatie perfecta va incepe si perioada de pregatire. In aceasta perioada se pot face programari la sedinte de evaluare gratuita, asa cum e si cazul clinicii Ensar Duman, pentru a se stabili modalitatea de interventie si cele mai bune abordari in privinta procedurilor de urmat in sala de operatie.

Evaluarile vor fi facute si de catre medicii din Turcia unde sunt trimisi pacientii care apeleaza la serviciile Ensar Duman, se va lua decizia dupa o consultare prealabila a pacientilor si dupa aflarea si documentarea problemelor medicale existente.

Rinoplastie Turcia

Turismul medical propus de clinica din Bucuresti include si consultanta de specialitate permanenta, cele mai bune servicii oferite in Turcia in unitati medicale de top, bilete de transport si cazare la preturi excelente. Turcia este tara recomandata pentru rinoplastie deoarece are foarte multe clinici si spitale excelente, medici care stiu cum sa realizeze ca la carte aceste operatii, dar si tehnologii de ultima generatie in toate unitatile medicale existente pe teritoriul sau.

Se va stabili in aceeasi perioada si daca un pacient se califica sau nu pentru operatie, pregatirile pentru operatie depind si acest aspect. Medicii din Turcia vor analiza fisele trimise de la Bucuresti si vor vedea care sunt conditiile in care ii pot ajuta pe pacienti.

Pacientii care vor putea face operatiile au peste 18 ani, nu sunt multimiti de forma nasului, de aspectul sau general, au si probleme de sanatate din cauza lui. In perioada de pregatire pentru rinoplastie se renunta la fumat si la medicamente care subtiaza sangele, se realizeaza analizele de sante si toate investigatiile necesare pentru a se vedea care e starea de sanatate a pacientului in momentul respectiv. Rinoplastia de corectie impune cu o zi inainte lipsa ingerarii de alimente si bauturi, in ziua operatiei nu e voie sa se aplice creme sau produse de machiaj, nu se va face efort considerabil si se va evita orice fel de activitate.

Rinoplastie pret                                                                          

O faza importanta a pregatirii este si intelegerea procedurilor ce urmeaza sa fie realizate. Pacientii vor trebui sa aiba liste cu intrebari si sa isi clarifice toate nelamuririle, sa stie exact ce au de facut si cum pot sa ajunga la rezultatele dorite cat mai rapid. Cu cat mai multe intrebari care primesc raspuns, cu atat mai bine, esti sigur in calitate de pacient ca vei avea mereu cele mai bune interventii si cele mai sigure. Medicii chirurgi trebuie sa poata sa execute aceste operatii in cele mai bune conditii si sa fie in stare sa le ofere cele mai bune solutii pacientilor care au nevoie de rinoplastii.

E bine sa intrebam si de pret, mai ales daca mergem in strainatate, trebuie sa stim care sunt costurile totale. In Turcia putem sa avem costuri reduse si cu 50% pentru operatii, calitatea serviciilor e foarte buna, la fel si cea a intregii experiente din clinici si spitale de top din programele de turism medical.

Se va evita expunerea la razele UV, pielea nasului trebuie mentinuta in stare cat mai buna, nu trebuie sa avem arsuri provocate de radiatia solara, orice fel de medicamente antiinflamatorii sunt intrerupte inainte de operatia propriu-zisa cu cateva saptamani in urma. Pregatirea pentru astfel de operatii e completata si de evitarea unor raceli si infectii la nivelul nasului si de mentinerea zonei intr-o stare cat mai buna, fara lovituri, fara socuri.

E nevoie sa ai creme pentru buze si bauturi reci inainte de operatie pentru ca dupa ea nu se va mai respira pe nas si gura si buzele vor fi uscate si vor avea nevoie de hidratare cat mai buna. Atentie si la imbracamintea purtata inainte de interventie, ea trebuie sa poata fi imbracata dupa foarte usor, fara sa aiba contact cu zona nasului, deci fara tricouri si tot ce se „trage” pe cap.

Previous post InLei Romania: Magazinul tau de produse laminare sprancene!
cadouri femei bespecial Next post Cadouri pentru ea de ziua ei. Arata ca iti pasa si fa-i o bucurie