Rochii de mireasă în stil grecesc. Aspect de zeiță

Miresele care-și programează nunta vara sunt printre cele care

apelează în cele mai mari proporții la rochiile de mireasă în stil grecesc.

Principalul motiv pentru care acest model de rochie de mireasă este atât de apreciat e pentru fluiditatea acestuia, implicit pentru confortul pe care-l oferă purtătoarei. În plus, designul aparte față de toate acele rochii moderne frecvent întâlnite la mirese, conferă o adevărată alură de zeiță, romantică și încrezătoare, ce denotă puritate și feminitate, toate în același timp.

Avantajele rochiilor de mireasă în stil grecesc

Aceste rochii de mireasă în stil grecesc oferă numeroase avantaje precum:

  • Prin fluiditatea materialului, ele reușesc să ofere o ținută spectaculoasă oricărei mirese, indiferent de forma corpului;
  • Sunt spectaculoase și pun în evidență romantismul, feminitatea și delicatețea personală;
  • Sunt confortabile și îți permit să te miști în voie pe tot parcursul evenimentului;
  • Sunt o alegere excelentă în raport cu temperaturile ridicate etc.

Când e potrivit să apelezi la o rochie de mireasă în stil grecesc

Atunci când cel mai important lucru e să te bucuri de momentul în care îți legi destinul de persoana iubită și să nu te simți compromisă sau stânjenită de o rochie prea mulată, prea mare, prea grea, prea decoltată etc., rochia de mireasă în stil grecesc este alegerea perfectă. Ea îndeplinește toate caracteristicile unei femei încrezătoare, dar și simple în același timp, mai ales că există o multitudine de modele și materiale din care aceasta poate fi confecționată.

Poti alege un model clasic de rochie realizat din materiale fine, care să nu lase foarte multe la vedere, dar și rochii de mireasă îndrăznețe, cu un umar dezgolit și/sau spatele gol, cu o despicătură sexy la nivelul piciorului, o rochie boho cu pliseuri și mâneci căzute, prinse la încheietură, rochie de mireasă cu corset din dantelă și trenă, iar lista poate continua.

Cum să-ți accesorizezi rochia de mireasă în stil grecesc ca să arăți ca o adevărată zeiță

Dacă te-ai decis asupra rochiei perfecte care va fi după tiparul stilului grecesc, nu rămâne decât să alegi pas cu pas și modul de accesorizare al acesteia.

În general, nu vei preîntâmpina dificultăți, pentru că la fel cum se potrivește cu o varietate de siluete, chiar și cu cea a mămicilor în devenire, la fel e de ușor de asortat cu cele mai frumoase accesorii, mai ales dacă alegi un model simplu al rochiei de mireasă.

Totuși, îți recomandăm să nu exagerezi în ceea ce privește accesorizarea ei, căci poate impresiona inclusiv prin simplitate. Cu atât mai mult când, pe primul loc, se află confortul.

Drept accesorii de accent ai putea folosi ca inspirație chiar stilul grecesc, la care să adaugi o brățară dimensionată, alături de o pereche de cercei cu formă alungită, dar ai putea îndrăzni și cu o pereche de mănuși transparente, din dantelă, cu o brățară din flori naturale, colier la baza gâtului după caz, o curea din mătase sau cu aplicații strălucitoare etc.

 

O astfel de rochie te va pune în centrul atenției și nu invers, așa cum se întâmplă atunci când miresele aleg rochii mult prea încărcate, prin care ies ele însăși în evidență. Așadar, vei face cea mai bună alegere optând pentru o rochie de mireasă în stil grecesc, mai ales dacă evenimentul propriu-zis și/sau petrecerea de după are loc într-un restaurant cu influențe marine, dacă prezintă un decor în acest fel, dacă-ți faci nunta la malul mării, în aer liber sau la piscină. Sigur, sunt doar câteva opțiuni.

 

În plus, modelul A-line de inspirație grecească este potrivit la orice vârstă, atât în cazul mireselor tinere, cât și al celor trecute de vârsta de 35 ani, ce-și doresc să strălucească în rochia de mireasă perfectă.

cadouri fete Previous post Ce cadouri poti oferi unei fete pasionate de lectura?
Next post Unde puteti gasi un tutun de rulat calitativ si potrivit nevoilor dumneavoastra