Rochii de mireasa printesa –  edenbride.ro

Rochiile de mireasa printesa sunt o aparitie extrem de incantatoare si de spectaculoasa, desprinsa parca din petrecerile regale. Inspirate din povestile de dragoste cu cele mai frumoase eroine, rochiile de mireasa stil prințesa sunt un tribut adus romantismului și puterii feminine. Bogatia ornamentala a corsetului si volumele fustei atrag priviri admirative si confera miresei eleganta. Alegerea rochiei de mireasa este foarte grea pentru viitoarele mirese deoarece sunt o multitudine de rochii care mai de care mai frumoase. Descoperiti colectiile de pe site-ul noastru, uimitoarele rochii de mireasa stil printesa disponibile pe site dar si in salonul nostru.

Salonul Eden Bride a reunit colectii de rochii de mireasa de lux ale designerilor internationali, pentru a crea pentru tine o tinuta remarcabila. Deoarece stim ca acest eveniment este unic in viata unei femei showroom-ul nostru va va sta la dispozitie si va va oferi toate sfaturile si parerile referitoare la toate rochiile alese.

Rochii de mireasa printesa -  edenbride.ro

Indiferent de locatia unde se va petrece evenimentul, intr-un ballroom sau chiar in aer liber rochia de mireasa stil printesa va fi extrem de eleganta si de o frumusete unica.

Acest model de rochie ofera multe avantaje cum ar fi:

  • volumetria fustei – este cat mai larga, volumetria creaza un efect optic spectaculos si ajuta ca mireasa sa capete trasaturile unei printese din poveste, acestea pot contine tafta si crinoline ample pe dedesubt, dantela fina si tiul.
  • corsetul – consta in armonizarea cu partea de jos, acesta este foarte strans ca sa  se poata evidentia talia, corsetul fiind in marea majoritatea a cazurilor spectaculos de inedit datorita materialului dantelat sau chiar a aplicatiilor pe care acesta le detine.

Acest croi de rochie avantajeaza orice tip de silueta si ajuta la mascarea imperfectiunilor, datorita volumetriei si a corsetului din care aceasta este formata. Din aceasta cauza rochia stil printesa este foarte cautata de viitoarele mirese, aceasta rochie le fac sa se simta in largul lor. Rochia de mireasa stil printesa nu se va demoda niciodata, acest model de rochie doar s-a imbunatatit pe parcurs datorita cerintelor foarte mari pe care le avem pentru ea. Rochia de mireasa printesa se gaseste pe mai multe culori cum ar fi: ivory, ivory-nude, nude sau non-culoarea alba. Rochiile de mireasa stil printesa vor ramane intotdeauna printre cele mai bune alegeri in detinerea ei pe perioada evenimentului important din viata dumneavoastra.