Livrare Flori Moldova

Semnificația culorilor trandafirilor

A da flori este un gest profund care îți permite să te exprimi într-un alt mod decât folosind cuvinte. Într-adevăr, diferitelor flori li s-au atribuit valori simbolice, astfel încât s-a născut limbajul florilor. Fiecare buchet de trandafiri este unic, la fel și fiecare mesaj pe care îl poartă. Alegerea trandafirilor este importantă deoarece fiecare culoare de trandafir poartă un simbolism diferit în el. Numărul de flori dintr-un buchet și culorile acestora sunt toate criterii de care să ții cont atunci când alegi serviciul de livrare flori și vrei să trimiți un buchet de trandafiri!

În timp ce fiecare floare are o poveste minunată de spus, trandafirul stă singur în abundența sa de povești și semnificații de culoare. Atât de mult încât nu am putut rezista plăcerii de a-i acorda un tratament preferențial și de a dedica un anumit spațiu simbolismului său bogat.

Trandafirii și culorile lor

Trandafirul este superstarul florilor și cea mai vorbită în ceea ce privește limbajul florilor. În timp ce practic toată lumea știe că trandafirul roșu reprezintă o iubire aprinsă, poate că nu știe că celelalte culori ale acestei flori au alte semnificații simbolice.

Florile de culoare galbenă sunt foarte vizibile în natură datorită culorii lor vibrante care radiază ca soarele. Galbenul este o culoare strălucitoare care inspiră bucurie, succes și optimism. Oferă un buchet de trandafiri galbeni și spune-le celor care îți sunt dragi că strălucesc în viața ta ca steaua solară și că le dorești o viață strălucitoare și veselă.

Rozul este o culoare caldă și fragedă. Trandafirii de culoare roz exprimă catifelare, tandrețe și tinerețe. Trandafirul de culoare roz reprezintă frumusețea. Oferă trandafiri de culoare roz cuiva care pentru care simți o afecțiune deosebită și pentru care ai tandrețe, o persoană dragă ție. Trandafirii roz sunt o odă adusă feminității. Oferă un buchet de trandafiri roz proaspeți pentru a transmite un mesaj de blândețe și tandrețe celei care îți este dragă.

Culoarea roșie este o culoare strălucitoare și vibrantă. Reprezintă pasiune, viață, dragoste! Este sinonimă cu puterea, iubirea aprinsă și o dragoste pasională. Oferă flori roșii persoanei iubite, soției tale, iubirii din viața ta.

Trandafirul alb este folosit pentru a evoca un mare respect. Reprezentând smerenia, puritatea și inocența, trandafirul alb – denumit adesea trandafirul de mireasă – este asociat cu dragostea tânără. În Scoția, dacă trandafirul alb înflorea toamna, era văzut ca un semn al unei căsătorii rapide. Simbol al adevărului și al respectului, trandafirul alb este un angajament de loialitate și proclamă „Sunt demn de tine”.

Uneori, de obicei atunci când amesteci roșu cu o altă culoare de trandafir, poți trimite mesaje suplimentare în funcție de buchetul ales. De exemplu, o combinație de trandafiri roșii și galbeni va evoca bucurie și fericire, în timp ce un amestec de trandafiri roșii și albi simbolizează unitatea.

Cu toate acestea, reține că numărul și culoarea trandafirilor dintr-un buchet transmite un mesaj special, așa că asigură-te că alegi trandafiri potriviti pentru acea ocazie. De asemenea, să știi că, din motive estetice, este recomandabil să oferi trandafiri în număr par dacă dorești să cumperi mai mult de 10 trandafiri și în număr impar dacă dorești să oferi mai puțin de 10 trandafiri.

Previous post Mutarea in alta locuinta
Next post Aplicatii pentru astfel de instalatii sablare aer comprimat