Vesela portelan Shade este potrivita pentru restaurant

 

Măcar o dată în viață ai trecut pragul unui restaurant și, deși ai apreciat mai mult felurile de mâncare savurate, nici vesela și tacâmurile nu au fost ignorate. Totul a contribuit la o amintire frumoasă, mai ales dacă a fost cu o ocazie specială din viața ta.

Acum, în condițiile actuale, parcă apreciem mai mult lucrurile care doar în urmă cu un an, ni se păreau normale: o masă la restaurant, o ieșire cu prietenii, și nu numai. Dar, nu despre acestea vom vorbi în rândurile următoare ci despre micile mari detalii (dacă ne permiți jocul de cuvinte), care fac diferența referitor la restaurante. De data aceasta vom analiza, mai cu atenție, vesela folosită de acestea.

Respect față de clienți, o experiență frumoasă

Cu toate că, de regulă, vesela unui restaurant pare, cel puțin la prima vedere, destul de anostă, un bun cunoscător va observa imediat atunci când se iese puțin din tiparele clasice. Chiar și tu, un ”novice” în domeniu, vei sesiza acel ”nu știu ce”, care te face să ai parte de o experiență frumoasă. La această impresie contribuie din plin vesela, tacâmurile, și alte mici detalii, care demonstrează respectul față de client și nu numai.

Forma

Referitor la forma veselei de restaurant, de regulă clasicul rămâne mereu în tendințe. Altfel spus, farfuriile rotunde nu se vor demoda prea curând, deși în ultima vreme se observă un trend care implică folosirea veselei cu forme drepte, pătrate sau dreptunghiulare, specifice în special gastronomiei nipone. De asemenea, chiar și formele asimetrice au început să fie din ce în ce mai des folosite.

Veselă porțelan Shade

Ai auzit vreodată de vesela portelan Shade? Dacă nu, nicio problemă, te lămurim noi. Este vorba de o veselă din porțelan de un înalt nivel calitativ și care a fost prelucrat la temperaturi foarte ridicate. Această operațiune îi oferă un aspect aparte, dar și o mult mai mare rezistență.

Negru? Da, cu siguranță!

Dacă de regulă asociezi vesela din porțelan din restaurante cu acel alb strălucitor, linia Shade te va surprinde, pentru că avem de a face cu un negru mat, cu ușoare tente metalice. Contrastul cromatic cu preparatele servite va fi unul plin de stil și eleganță, pe care le vei aprecia cu siguranță, în calitate de client, dar și de proprietar de restaurant. De fapt, parcă și mâncărurile prezentate în astfel de farfurii au parte de un plus de gust, deși este doar un mic truc culinar.

Astfel, dacă te numeri printre proprietarii sau administratorii unei locații Horeca cu specific asiatic, nu vei da greș niciodată dacă alegi veselă porțelan Shade. Din contră, clienții vor aprecia la superlativ atenția ta la detalii și vor recomanda locația și cunoscuților sau rudelor. Și, exact acesta este scopul tău, să fii cel mai bun în ceea ce faci!

Detaliul care face diferența

Clienții nu vor da importanța cuvenită, de multe ori, calitatea veselei folosită la servirea preparatelor. De fapt, aceștia mai degrabă vor observa că nu mai există, poate, aceiași calitate. În schimb, cei direct implicați în tot acest proces: proprietarii de locații, chelneri, bucătari, sunt conștienți că și de alegerea veselei și a tacâmurilor potrivite poate depinde succesul afacerii. Astfel spus, orice detaliu își are locul lui bine stabilit, și totul contribuie la impresia pe care respectiva locație o lasă în opinia celor care îi trec pragul. Și, cum acest domeniu este unul în care concurența este una acerbă, este de la sine înțeles că nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării.

Nu uita de buget!

De regulă, când se ia în considerare achiziția de veselă, tacâmuri sau echipamente folosite pentru un restaurant, se are în vedere un anumit buget pentru acestea. Cu riscul de a părea prea plictisitori, îți vom reaminti părerea specialiștilor: nu face economii inutile, de moment, pentru că ți se pare ție că ai ieși mai ieftin așa. Te vei convinge rapid că atunci când folosești produse de calitate ai parte de rezistență ridicată, durabilitate, întreținere ușoară, dar și un aspect estetic deosebit. Investiția inițială, deși mai mare, se amortiza rapid, deoarece nu vei fi nevoit să înlocuiești frecvent piesele distruse.

”Joacă-te” frumos cu vesela!

Preparate gustoase, gătite în mod corect, aranjarea în farfurie, textura, aroma, sunt foarte importante pentru cei care vin să servească masa în restaurantul tău. Dar, nu doar acestea sunt importante. Totul contează, așa că încearcă să nu fii doar unul dintre cei mulți. De aceea, ”joacă-te” un pic cu modelele veselei, cu forma și chiar culoarea acestora. Cu veselă porțelan Shade reușești perfect acest lucru! Dacă este nevoie, nu ezita să apelezi inclusiv la angajarea de experți pentru ca restaurantul tău să fie cunoscut și prin faptul că serviciile oferite sunt la superlativ, și nu avem de-a face doar cu mâncare gustoasă și cam atât.

Investește în produse de calitate

Nimănui nu îi place ca atunci când comandă un anumit fel de mâncare, acesta să ajungă la masă rece, arătând deplorabil, în niște farfurii care au cunoscut și vremuri mai bune. Prin urmare, investește în veselă de bună calitate, care să fie rezistentă la temperaturi ridicate, și care să poată fi și curățată ușor. Ai nevoie de produse care să poate fi rezista la fluctuațiile mari termice, care pot fi folosite timp îndelungat, fără ca nici măcar un moment calitatea lor să aibă de suferit. Prima impresie chiar contează, și dacă vrei ca oaspeții să îți treacă din nou pragul, și chiar să îți recomande și cunoscuților restaurantul, este nevoie ca totul să fie perfect!

 

Previous post De ce este utila noua generatie de monitorizare cardiaca cu aparate precum ECG monitor 1 channel bluetooth
Next post Cuplaje industriale pentru masinarii si orice aplicatie mecanica!