papetarie online

Viamond, cea mai variata oferta a unui magazin de papetarie online

Chiar daca aparent traim in era digitala, in care comunicarea scrisa a fost inlocuita cu mesageria instant si e-mail-urile, hartia nu va disparea prea curand, intrucat nimic nu poate inlocui fermitatea unui act oficial. Totodata, indiferent cat de pasionati ar fi de tehnologie si de jocurile pe smartphone sau tableta, copiii vor invata sa scrie tot cu stiloul pe hartie, avand in fata un abecedar. Totusi, business-urile din acest domeniu s-au adaptat si ele vremurilor, iar clasicele librarii au devenit astazi magazine de papetarie online. Despre unul dintre ele vom discuta in continuare, in acest articol.

Viamond, magazin de birotica si papetarie online, are una dintre cele mai variate oferte disponibile pe piata din Romania. Acest brand se adreseaza atat firmelor, care au nevoie de solutii pentru redactarea, arhivarea si securizarea documentelor lor, cat si persoanelor fizice, indiferent ca acestea cumpara produse de hartie pentru uz propriu, rechizite scolare etc. „Punem accent pe un pret corect, calitate ireprosabila si profesionalism in activitatea noastra, iar satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1”, se arata pe site-ul oficial al companiei.

In ceea ce priveste produsele de papetarie online furnizate de acest brand romanesc, ele se impart in nu mai putin de 17 categorii, de la hartie de scris, plicuri si tipizate la calc, hartie milimetrica, bloc notes-uri si role pentru plotter. In total, vorbim despre aproape 50 de tipuri de articole din hartie, dintre care multe sunt foarte rare pe piata din tara noastra. Ne referim aici la project book-uri, produse din carton super lucios si numeroase accesorii extrem de folositoare atat in activitatea unei firme, indiferent de domeniu, cat si al unitatilor de invatamant si nu numai.

Mai mult decat atat, in categoria de „Organizare si arhivare”, magazinul de papetarie online sus-numit include alte zeci de materiale indispensabile dintr-un birou care se respecta. De la bibliorafturi si accesorii, cutii de arhivare, indexuri si separatoare pana la dosare si mape din carton, albume foto, agende telefonice si calendare, pe toate acestea le vei gasi la Viamond. In functie de necesitatile si preferintele tale, poti cumpara la bucata sau angro, beneficiind bineinteles de reduceri semnificative de pret cu cat cantitatea este una mai insemnata.

Desi s-a remarcat initial prin oferta de papetarie online, Viamond si-a extins treptat domeniul de activitate, iar astazi comercializeaza inclusiv produse de birotica, articole de mobilier de birou, sisteme de afisare si comunicare, si accesorii si consumabile IT. De asemenea, oferta sa mai include articole pentru protocol si curatenie, rechizite si jucarii, dar si cadouri funny de tip corporate, dovedind ca umorul si buna dispozitie isi au locul chiar si intr-o zi mai incarcata la birou.

Daca vei alege sa lucrezi cu Viamond pentru produsele de birotica si papetarie online de care ai nevoie, la birou sau acasa, vei avea numeroase beneficii. In primul rand, brandul va deveni furnizor unic al afacerii tale, iar tu vei avea parte exclusiv de produse de calitate, de la nume recunoscute la nivel international in domeniu. Nu in ultimul rand, vei primi comanda, indiferent de marimea ei, in maximum 48 de ore in toata tara, iar, pentru sume mai mari de 299 de lei, livrarea este gratuita.

Previous post Idei pentru succesul tau in online
Next post Cine este Radu Cinamar?