Vrei să te răsfeți cu un gel dezinfectant parfumat si fresh, să îți cureți pielea in profunzime?

Igiena și curățarea mâinilor nu înseamnă doar un dezinfectant dur pe baza de spirt. Gelul dezinfectant este un produs care dezinfectează și curată, dar în același timp te răsfață cu parfum floral, oceanic sau fructat. Gelurile sunt special creat cu o formulă inovatoare care protejează pielea în profunzime și nu lasă mâinile aspre sau crăpate, așa cum se întâmplă dacă folosești intensiv spirtul.

Producatorii a lansat o gama de produse de igienă și dezinfectante, utile pentru oricine dorește să își mențină curățenia perfectă a mâinilor. Produsele dezinfectante pentru maini conțin substanțe active care distrug bacterii, viruși, microbi, adică substanțe biocide. Ingredientele de calitate și tehnologia de ultima ora a impus acest brand în rândul celor mai căutate produse dezinfectante.

Despre igiena

În zilele noastre, afectate de pandemie, discutăm atât de mult despre igienă, dar să vedem de unde provine acest cuvânt.

Termenul igienă vine de la numele unei zeițe grecești numită Hygeea.  Frumoasă zeiță era fiica lui Esculap -zeul medicinei și este reprezentată adesea cu un șarpe încolăcit în jurul corpului și ținând în mână o cupă (de aici provine brandul farmaceutic).Hygeea îi învață pe muritori cum să trăiască sănătos, în timp ce sora sa, Panaceea( de aici termenul de panaceu- leac) era  zeița vindecării și fabrică diferite remedii.

Producatorii a preluat străvechile învățăminte antice și le-a aplicat în lumea contemporană fabricând produse de curățenie, dezinfectante de înalta calitate, din ingrediente atent selecționate. Produsele sunt testate de laboratoare și corespund cerințelor Uniunii Europene cu privire la dezinfectarea suprafețelor, mâinilor.

De ce să alegi un Gel Igienizant ?

Gelul este comercializat în recipiente de 85 ml, în diferite formule: fresh, dulci sau florale pentru a corespunde tuturor gusturilor. Formulă cu emolienți puternici ajută la curățarea în profunzime a mâinilor, lăsând pielea catifelată și moale. Nu se clătește și se poate aplica direct. Recipientul de plastic permite utilizarea facilă a produsului.

Când ai nevoie de igienă perfectă a mâinilor și nu vrei să folosești alcool, atunci gelul igienizant hidratannt este soluția ideală. Blând cu pielea mâinilor tale, curăță profund, elimina germeni și bacterii, igienizează fără să atace pielea.

Formula parfumată este unisex, poate fi folosită atât de femei cât și de bărbați. Aromele fresh, oceanic sau floral sunt alese pentru a oferi o gama variată de parfumuri diferite. Unele geluri conțin particule abrazive pentru o mai bună curățare, iar altele au aromă de fructe (măr) pentru a oferi o senzație de prospețime și igienă perfectă.

Ce conține gelul dezinfectantul pentru maini?

Gelul cu efect dezinfectant și antibacterian este creat doar pentru uz extern. Conține ingrediente de dezinfectare, esențe florale, emolienți și agenți hidratanți, pentru curățarea și dezinfectarea mâinilor, fără apă. Curață delicat și lasă o senzație de prospețime după folosire.

Gelul nu lasă mâinile lipicioase, se absoarbe rapid în piele și protejează contra crăpăturilor și uscăciunii pielii.  Atunci când nu  ai la îndemână o soluție de igienizare a manilor, acest gel cu parfum unisex este soluția ideală.

disc motocoasa Previous post Cum difera discurile de motocoasa, in functie de utilajele pe care sunt montate?
Next post Servicii funerare non stop la dispozitia ta