albirea dintilor acasa

Albirea dintilor acasa, chiar merita?

Un zambet stralucitor si alb este unul dintre cele mai cautate aspecte ale frumusetii dentare. Din fericire, exista mai multe metode de albire a dintilor, inclusiv albirea acasa. Aceasta metoda poate fi mai convenabila si mai economica decat vizita la un cabinet stomatologic, dar trebuie efectuata cu atentie si respectand instructiunile adecvate.

Iata cateva metode populare de albire a dintilor acasa:

Benzi de albire a dintilor Benzi de albire a dintilor sunt disponibile in farmacii si pot fi utilizate acasa. Aceste benzi sunt prevazute cu un strat subtire de gel de albire si trebuie aplicate pe dinti timp de 30-60 de minute, de doua ori pe zi, timp de cateva saptamani. Aceasta metoda este eficienta, dar trebuie utilizata cu atentie, deoarece gelul poate cauza sensibilitate la dinti si iritatii ale gingiilor.

Albirea dintilor se poate face acasa, dar se stie deja ca cea mai eficienta metoda este aceea de a albi dintii in cabinetul stomatologic. In felul acesta beneficiezi de tratamentele potrivite si ori de cate ori este nevoie poti cere sfatul specialistului.

Tratamente cu peroxid de carbamida Tratamentele cu peroxid de carbamida sunt un alt mod popular de albire a dintilor acasa. Acestea sunt disponibile sub forma de geluri sau tavi de albire. Gelul se aplica pe dinti, iar tava este lasata timp de cateva ore sau peste noapte. Aceasta metoda este foarte eficienta, dar necesita o atentie sporita pentru a nu cauza iritatii ale gingiilor sau sensibilitate la dinti.

Pasta de dinti de albire Pasta de dinti de albire poate fi utilizata in mod regulat pentru a ajuta la eliminarea petelor de pe dinti si la prevenirea aparitiei de noi pete. Cu toate acestea, aceasta metoda nu este la fel de eficienta ca celelalte metode si poate dura mai mult timp pentru a vedea rezultatele.

Specialistii de la cabinet stomatologic Sfantu Gheorghe sunt tot timpul acolo pentru a veni in ajutorul tau atunci cand ai nevoie de servicii profesionale de albire dentara. Alaturi de serviciile din cabinetul stomatologic, vei primi suplimentar si produse pentru albire acasa, pe care va trebui sa le folosesti conform recomandarilor medicului specialist, astfel incat sa nu intampini probleme.  Doar medicul stie cum trebuie sa fie folosite exact produsele de albire si la ce trebuie sa fii atent pentru a nu iti albi dintii prea mult sau pentru a nu le afecta structura.

Este important de retinut ca albirea acasa poate cauza sensibilitate la dinti si iritatii ale gingiilor. Este recomandat sa vorbiti cu un medic stomatolog inainte de a incepe orice metoda de albire acasa. In plus, trebuie respectate cu atentie instructiunile adecvate si sa se evite utilizarea in exces a produselor de albire pentru a preveni efectele secundare nedorite.

In concluzie, albirea dintilor acasa poate fi o metoda convenabila si economica de a obtine un zambet alb stralucitor. Cu toate acestea, trebuie efectuata cu atentie si respectand instructiunile adecvate. In cazul in care apare sensibilitatea la dinti sau iritatia gingiilor, se recomanda sa se intrerupa tratamentul si sa se consulte un medic stomatolog.

Previous post Diagnoza auto – procedeu de verificare computerizata rapid si util
Next post Care sunt motivele pentru care ai nevoie de mai multe pile de unghii?