Alege un vestiar metalic, piesa de mobilier care nu se strica niciodata!

Robustetea si rezistenta in timp sunt calitatile principale care explica succesul pieselor de mobilier realizate din metal. Nimeni nu vrea sa investeasca in produse realizate din materiale care, dupa numai cativa ani, ar trebui reparate sau necesita aruncate. In schimb, un vestiar metalic de calitate este folosit fara probleme pe parcursul unor mari perioade de timp.

Calitatile care transforma un vestiar metalic in cea mai buna alegere

Constructiile metalice solide, realizate din tabla de otel de calitatea I, sunt concepute inca din faza de fabricare astfel incat sa aiba durabilitate maxima. Pe langa structura solida, vopsirea electrostatica, realizata prin pulverizare, protejeaza in mod eficient si partea exterioara. Fantele existente in partea superioara la numeroase modele asigura o buna aerisire, ceea ce, de asemenea, sporeste protectia pieselor de mobilier si a obiectelor sau documentelor pentru a caror depozitare sunt folosite.

Atentia acordata fiecarui detaliu face ca produsele de la viamond.ro sa isi pastreze caracteristicile si calitatile indiferent de conditiile in care sunt pastrate. Sunt imune la socuri mecanice, precum si la temperaturi extreme sau la schimbarea brusca a temperaturii ambientale. Posibilitatea deteriorarii, precum si cea a ruginirii, sunt cu desavarsire excluse.

Numeroase modele de vestiar metalic sunt prevazute cu picioare reglabile, folositoare in mai multe privinte. Cu ajutorul lor este decisa inaltimea mobilei, astfel incat sa se adapteze la orice spatiu. De asemenea, sub dulap se creeaza un spatiu liber, ceea ce permite curatarea usoara si evitarea oricarui risc de acumulare a mizeriei sau a umezelii.

Utilizatorii pot sa opteze intre mai multe tipuri de incuietori, precum cele simple, cu cheie si lacat, sau cele care se deschid doar cu ajutorul unor monede sau al unor cifruri. Unele modele sunt prevazute chiar si cu un seif, ideal pentru pastrarea documentelor si a obiectelor de valoare.

vestiar metalic

Domeniile in care este folosit frecvent un vestiar metalic

In scoli si universitati, precum si in institute de cercetare, astfel de piese de mobilier sunt nelipsite. Se dovedesc utile pentru lectiile si activitatile desfasurate in cabinetele de fizica, chimie si biologie. Sunt folosite si de catre profesorii de sport si elevii care merg la orele de educatie fizica. De fapt, in fiecare sala de clasa este necesar un loc pentru depozitarea materialelor didactice diverse, utile in egala masura elevilor si profesorilor.

Vestiarele sunt folosite si in toate domeniile in care este necesara purtarea unei uniforme in timpul orelor de program. Au nevoie de ele militarii, politistii si jandarmii, dar si medicii, asistentele medicale si infirmierele.

Salile de fitness si aerobic sau cluburile sportive profesioniste au, la randul lor, nevoie de un spatiu pentru depozitarea hainelor de strada in timpul desfasurarii antrenamentelor.

Artistii reprezinta o alta categorie profesionala care utilizeaza astfel de piese de mobilier. Le folosesc pictorii, pentru a-si depozita pensulele si tuburile cu vopsea, sau fotografii, pentru camere foto, obiective, filme si orice alte dispozitive necesare.

Crezi ca si tie ti-ar prinde bine un vestiar metalic? Verifica oferta existenta in magazinul online Viamond.ro, alege modelul potrivit necesitatilor tale si te vei bucura de un produs care nu se strica niciodata!

 

 

 

Previous post Scaunele care iti fac ziua de lucru mai placuta si mai sanatoasa
sisteme fotovoltaice Next post Magazin de panouri solare cu produse de top