Apeleaza la un dealer Kubota oficial pentru utilajele de care ai nevoie

Printre cele mai costisitoare achiziții pe care le poate face un antreprenor se află achiziționarea utilajelor care vor fi utilizate în desfășurarea activităților. Fie că este vorba despre utilaje de construcții, agricole, pentru realizarea drumurilor și podurilor, etc, tot ceea ce înseamnă utilaj are un preț de achiziție destul de piperat. Acest lucru poate deveni o problemă în momentul în care este necesară achiziționarea mai multor utilaje. Pentru că efortul financiar depus pentru realizarea unei astfel de achiziții este destul de mare trebuie ca utilajele achiziționate să fie de cea mai bună calitate. Asta înseamnă că trebuie să fie achiziționate utilaje noi, realizate de către o companie care se bucură de renume mondial și care sunt comercializate de către un dealer autorizat să poată realiza un astfel de comerț.

De ce trebuie ca utilajele să fie achiziționate de la dealer-i autorizați?

Există o serie de motive pentru care se recomandă apelarea la un delaer autorizat pentru a putea fi achiziționate utilaje de cea mai bună calitate. Este adevărat că există și posibilitatea ca utilajele să fie achiziționate second hand și că o astfel de opțiune oferă anumite avantaje. Însă, beneficiile oferite de către colaborarea cu un dealer autorizat să comercializeze utilaje sunt mult prea importante pentru a putea fi aleasă varianta achiziționării second hand. Printre cele mai notabile avantaje oferite de către colaborarea cu un dealer autorizat sunt următoarele:

  • Garanția calității. Oricât de bine ar arăta din punct de vedere calitativ utilajul care poate fi achiziționat second hand este clar că nu poate oferi garanția calității pe care o oferă un utilaj achiziționat de la un dealer autorizat. Acesta își asumă toată răspunderea în cazul în care utilajul comercializat nu este conform cu ceea ce a fost promis în momentul în care a fost vândut. Este un detaliu extrem de important pentru antreprenorii care investesc sume mari de bani în achiziționarea utilajelor.
  • Achiziționarea celor mai performante utilaje. Pe zi ce trece tehnologia avansează din ce în ce mai mult și mai repede. Acest detaliu poate fi observat în toate domeniile de activitate. Pentru a putea fi achiziționate cele mai performante utilaje este clar că varianta achiziționării unor utilaje noi este singura variantă care poate fi luată în considerare. Și, dacă este vorba despre achiziționarea utilajelor noi este limpede că apelarea la un dealer autorizat este singura modalitate prin care poate fi realizată o astfel de achiziție.
  • Pune la dispoziție tot ceea ce are nevoie clientul pentru a se putea bucura de utilizarea utilajului. Pe lângă faptul că prin intermediul unui dealer autorizat pot fi achiziționate utilaje premium mai pot fi achiziționate și accesoriile sau piesele necesare pentru ca utilajul să poată funcționa în cele mai bune condiții. Chiar dacă este vorba despre achiziționarea unui utilaj nou este clar că la un moment dat acesta va avea nevoie de piese noi pentru a putea fi utilizat în continuare. Pentru ca funcționarea utilajului să rămână la fel de bună precum a fost în prima zi este necesar ca piesele auto utilizate să fie noi și trebuie să fie cât mai originale. Astfel de piese pot fi achiziționate de la dealer-ul autorizat de la care s-a realizat achiziționarea utilajului.
  • Durată de utilizare foarte mare. Având în vedere că este vorba despre achiziționarea unor utilaje premium, realizate de către cele mai prestigioase companii care actviează pe piață este clar că durata de utilizare a utilajelor este foarte mare.
  • Amortizarea investiției. Pentru ca o afacere să devină eficientă din punct de vedere financiar este necesar ca toate investițiile realizate să poată fi amortizate. Acest lucru se întâmplă foarte simplu în cazul în care utilajele folosite în derularea activităților sunt achiziționate de la un dealer autorizat.
  • Cel mai bun preț de pe piață. Există situații în care prețul care trebuie plătit pentru achiziționarea utilajelor de la un delaer autorizat este mai mic decât prețul care ar trebui plătit pentru achiziționarea utilajelor second hand.

Mecanexim.ro este dealer Kubota oficial

Kubota este una dintre cele mai mari multinaționale care activează la nivel mondial. Aceasta este specializată în producerea diverselor produse, utialje agricole, motoare, echipamente de construcții, metal turnat, sistem pentru tratarea și purificarea apei, etc, fiind doar câteva dintre cele mai notabile produse realizate cu măiestrie de către persoanele care lucrează în cadrul acestei multinaționale. Calitatea produselor Kubota face ca acestea să fie foarte apreciate și de către piața din țara noastră. Datorită faptului că magazinul online mecanexim.ro este dealer oficial Kubota, produsele realizate de către Kubota sunt mult mai ușor de achiziționat de către piața din țara noastră. Pe lângă beneficiile pe care le oferă cei de la Kubota, dealer-ul oficial Kubota din țara noastră oferă următoarele beneficii:

  • Varietate mare de produse. Prin intermediul acestuia pot fi achiziționate diverse accesorii, piese de schimb sau consumabile. De asemenea, se pune la dispoziția clienților și serviciul de reparații.
  • Comanda plasată este livrată în maxim 24 ore de la confirmarea comenzii.
  • Suport clienți. Toți clienții care au nelămuriri sau nu sunt convinși că produsul pe care doresc să îl achiziționeze răspunde cât mai bine nevoilor avute pot apela la specialiștii care lucrează în cadrul serviciului de suport clienți.

Așadar, este foarte important ca procesul de achiziționare a unui utilaj indiferent de scopul acestuia să fie realizat prin intermediul unui delaer autorizat pentru că acesta oferă toate beneficiile necesare pentru ca achiziția să poată fi făcută în cele mai bune condiții pentru clienți.

Previous post Cele mai cunoscute afecțiuni ale coloanei vertebrale și proceduri de tratamente
Next post Ce trebuie sa stim despre energia solara inainte de a investi intr-un invertor Cez