okflora

Aranjamente florale din trandafiri

In ultimele decenii, floristica a cunoscut un adevarat boom, trecand de la simple buchete romantice la lucrari florale sofisticate. Alegand o compozitie mai complexa si originala din floraria online OkFlora, poti arata cat de important este destinatarul pentru tine. Aranjamentele florale pot fi trandafiri in cutie, cosuri cu trandafiri, trandafiri albastri, fiind mai prezentabile in aparenta, si in plus, au un avantaj evident si foarte important – durata vietii. Cert este ca, la baza aranjamentului floral, este amplasat un burete care contine umiditate, care hraneste plantele si asigura o lunga perioada de inflorire.

Trandafiri albastri

Trandafirii albastri au fost intotdeauna visul gradinarilor si al tinerilor cu fire romantica. Multi au dorit sa scoata trandafiri albastri, dar gradinarii au suferit infrangere dupa infrangere. Si abia la sfarsitul secolului XX a fost gasit un indiciu asupra misterului.

Secretul trandafirului albastru

Nu a fost posibil sa se scoata un trandafir albastru din cauza lipsei delfininei. Ea este cea care ofera petalelor o astfel de culoare. La sfarsitul secolului XX, oamenii de stiinta au putut studia floarea la nivelul genelor. Aceasta a dus la noi descoperiri. Problema a fost rezolvata prin introducerea unei gene din pansamente intr-un trandafir. Drept urmare, au aparut minunatii trandafiri albastri care uimesc cu petalele lor de o nuanta neobisnuita. Trandafirii albastri nu se combina cu trandafirii rosii clasici. Arata grozav, impreuna cu culorile crem, galben si alb. Poti adauga, de asemenea, trandafiri portocalii. Daca doresti sa surprinzi persoana iubita cu un buchet de trandafiri, atunci ar trebui sa alegi trandafiri albastri. Un buchet albastru imens va face o impresie de neuitat si va fi amintit pentru totdeauna.

Tipuri de aranjamente florale

Astazi, nu este surprinzator pentru nimeni sa primeasca un aranjament floral, cu alte elemente in compozitie: margele, dantela, brocart, paiete, pene, autocolante, figuri de fluturi etc. Cele mai populare aranjamente florale sunt cosuri cu trandafiri si trandafiri in cutie.

Cosuri cu trandafiri

Exista o varietate uriasa de diverse modele si forme de cosuri cu trandafiri. Un cos cu trandafiri de dimensiuni medii este cel mai potrivit pentru a-ti exprima sentimentele romantice, iar unul mare, este potrivit pentru aniversarea unei relatii. Cosul cu florile preferate va deveni un detaliu luminos al interiorului. Daca doresti, poti amplasa un cadou dulce in el.

Trandafiri in cutie

Trandafirii in cutie sunt cu adevarat o surpriza. Aceste daruri sunt un adevarat miracol al artei florale. Un astfel de cadou poate fi prezentat unui prieten apropiat, unei iubite mame si, desigur, unei fete frumoase sau sotiei. Trandafirii in cutie sunt completati in mod ideal de prajituri, de exemplu, cu fondante luminoase multicolore. Trandafirii albastri in cutie de lux arata intotdeauna spectaculos.

Aranjamente florale in forma de inima

Cu o compozitie in forma de inima, iti poti raporta dragostea. O inima de trandafiri te va ajuta sa iti marturisesti sentimentele, sau pur si simplu sa-i faci cadou iubitei din placere, fara niciun motiv. Pentru a proiecta aceasta compozitie, se pot folosi boboci de trandafiri in diferite culori. Multumita abilitatii speciale a florarilor, un astfel de cadou va ramane proaspat mult timp.

analko Previous post Taierea laser – modalitatea prin care poti taia in cele mai mici detalii
Next post Master Service – service mașini de spălat cu autoritate