Aveti nevoie de un detartraj? Veniti la Cris Smile!

Detartrajul reprezinta o operatiune simpla stomatologica, iar clinica Cris Smile l-a perfectionat astfel incat pacientii nu simt niciun fel de disconfort. Cabinetul Cris Smile din sectorul 6 ofera servicii complete de natura stomatologica la preturi foarte avantajoase si sunt foarte usor de contactat.

Ce este detartrajul si de ce este benefic?

Ati observat ca gingiile s-au umflat in ultima vreme? Aveti o senzatie dureroasa chiar si atunci cand mancati alimente moi? Este posibil sa aveti un exces de acumulare a placii, care poate fi, de asemenea, un semn al bolii gingivale.

Gingiile umflate sau sangeramde, mestecarea dureroasa, respiratia urat mirositoare care nu dispare nici dupa periere si linia de gingie in retragere sunt toate semne ale acumularii placii. Cand se intampla acest lucru, este important sa programati o intalnire cu medicul dentist, astfel incat placa sa poata fi indepartata folosind un proces numit detartraj.

In timpul programarii de rutina, medicul dentist  va va elimina tartrul de pe dinti pentru a scapa de placa de pe suprafata acestora. Detartrajul este destul de similar, dar merge putin mai adanc in linia gingiei.

Toata lumea are cel putin un pic de acumulare de placa datorita particulelor minuscule de alimente, acizi si zaharuri care se lipesc de stratul subtire de saliva care va acopera dintii. Deoarece bacteriile care traiesc in placi pot provoca cariile dentare si boli ale gingiilor, este important sa o indepartati in mod obisnuit. Atunci cand aveti un exces de placa, medicul dentist va efectua detartrajul  pentru a evita aparitia bolii gingivale.

In functie de severitatea acumularii placii, medicul dentist poate efectua, de asemenea, planificarea curatarii radacinii. Conceput pentru a curata suprafata radacinii dintelui, rindeluirea este similara cu descuamarea. Cand medicul dentist efectueaza planificarea curatarii radacinilor, el sau ea va face radacina dintelui mai neteda, astfel incat gingiile sa se poata reatasa corect. Depunerile de tartru nu afecteaza linia gingivala daca aveti gingii sanatoase. Linia gingiilor se potriveste bine si strans in jurul dintilor si nu permite placii sa afecteze captuseala. Dar acest lucru nu se intampla in cazul in care captuseala gingiei nu este sanatoasa. Acestea ar deveni libere si captuseala gingiei slabeste, formand buzunare in zona gingiei, atragand mai multe depozite de placi. Aceste depozite vor fi cauza unor infectii bacteriene si vor provoca respiratie urat mirositoare, cariile dentare si boli ale gingiilor, cum ar fi gingivita.

Detartrajul , care nu este atat de dureroas pe cat suna , este o modalitate de a mentine o gura mai curata si de a preveni acumularea viitoare a placii. Desi multe persoane sunt reticente cand vine vorba de mersul la dentist pentru a efectua aceasta procedura, trebuie sa stiti ca va ajuta sa va mentineti o dantura sanatoasa mai mult timp. De asemenea, va servi ca o modalitate de a preveni dezvoltarea completa a bolilor gingivale, ceea ce este vital. Alegerea unui cabinet stomatologic precum Cris Smile este un atu puternic, deoarece acest cabinet dispune de aparatura moderna, personal pregatit si, per total, un loc igienizat constant. Preturi bune si servicii de top veti gasi la Cris Smile, in sectorul 6 Bucuresti!

Previous post Solutiile naturiste nu inceteaza niciodata sa uimeasca
Next post Firma de pompe funebre in care sa ai incredere