Bijuteriile Boho – un alt stil de bijuterii cu pietre semiprețioase

Bijuteriile Boho pun în evidență grația și frumusețea fiecărei femei.  Boho provine de la cuvântul englezesc – bohemian. Acesta se referă la transpunerea în vestimentație a artiștilor nonconformiști. Este un stil unic, creativ și foarte expresiv care reușește să creeze ținute boeme și stilate în același timp. El este din punct de vedere istoric un stil recent. Alături de mai multe pietre semiprețioase, bijuteriile sunt adevărate comori. Așa au început să apară diferite stiluri cum ar fi accente boeme, influențe hippie, detalii folk, punk, rock, inspirate din curentul prerafaelit pentru că se adaugă un conținut de glamour.

Accesoriile sunt foarte importante și nelipsite din orice garderobă și mai ales atunci când stilul este boho. Colierele suprapuse, pandantivele, lănțișoarele, brățările și inelele colorate dar și cercei lungi toate sunt într-un stil cât mai pompos. Cu o pereche de cercei lungi veți avea un look senzual și un aspect deosebit de frumos. Bijuteriile din stilul boho sunt pline de culoare. Ele fiind inspirate din natură pot combina pietrele prețioase cu pietrele semiprețioase. Stilul boho are un simț al modei foarte bine dezvoltat. Asocierea pieselor vestimentare împreună cu bijuteriile boho sunt cu adevărat o artă.

Bijuteriile stilului boho și tendințele acestuia în modă

Pentru acest stil s-au combinat culori dar și materiale naturale pentru a putea da o tentă îndrăzneață, liberă, naturală dar și foarte luminoasă cu ajutorul acelor accente populare. Nu există reguli cromatice pentru acest stil , el innoindu-se continuu și devenind din ce în ce mai popular în tendințe. Este un stil ușor de purtat pentru că îi oferă purtătorului libertatea de a alege combinațiile de culori pe care le preferă. Stilul boho este unul armonios, artistic, vaporos și confortabil care urmărește linia simplității. Este ușor de recunoscut și arată fantastic acest stil pe orice femeie. Este un modernism combinat cu vintage.

Stilul boho are ceva care te va face să te îndrăgostești imediat. Are trăsături caracteristice care aparțin de stilul bohemian. Acesta deține un aer retro cu multe influențe artizanale și influențe vintage transpuse într-o vestimentație frumoasă și lejeră. Rochiile și fustele lungi sau scurte sunt foarte vaporoase, cu tunici orientale, cu bluze albe sau colorate și cu broderii și aplicații din dantelă dar și cu multe imprimeuri florale. Culorile sunt atat în tonuri calde cat și puternice. Bijuteriile sunt la fel de pline de culoare ca și vestimentația. Conține atât cu culori calde cât și cu culori puternice într-o singură bijuterie. Acest stil îți crează sentimentul de libertate în alegeri

Culorile fiind foarte vii trebuie să se contrasteze și cu alte elemente. Stilul boho este caracterizat de culorile fucsia, albastru, verde dar și maron. Cu ajutorul acestor culori se va crea foarte ușor o armonie. Acest stil are combinații surprinzătoare, având o paleta cromatică variată, el conține culori vibrante și asocieri frapante. Galben, violet, portocaliu, roșu și auriu se înțeleg toate mai bine ca oricând. Bijuteriile trebuie să iasă în evidență și să inspire unicitate. Bijuteriile handmade din pietre semiprețioase și create special pentru stilul boho sunt foarte căutate și sunt bijuterii apreciate de foarte multe femei. Cu aceste bijuterii vă puteți întregi mai multe ținute.

 

Previous post Cum alegi materialul ramei pentru ochelarii tai ? Ar trebui sa aleg o rama din metal sau acetat?
Next post Motive pentru a utiliza print digital outdoor în promovarea afacerii dvs