casete luminoase expoprint

Casetele luminoase textile si utilitatea lor in campaniile de promovare

Cand un proprietar de afacere ia deciza de a derula o companie de promovare a potentialilor clienti este important ca mesajul publicitar sa ajunga la cat mai multi oameni. O motalitate eficienta de a acoperi o masa de persoane este reprezentata de spoturile derulate la TV, insa, de regula, costurile acestora sunt foarte ridicate. In special in contextul actual al pandemiei COVID-19, promovarea unor produse sau a unor servicii in locurile cu trafic intens reprezinta o solutie inteleapta, cu costuri minime si impact un ridicat care se va reflecta direct in vanzari.

Din acest motiv, utilizarea casetelor luminoase sunt considerate ca fiind un sistem de afisare de top si modern care ofera o suprafata generoasa pentru afisarea informatiilor esentiale de marketing, reusind sa atraga atentia unui numar mare de trecatori, daca acestea sunt montate in spatii alese inteligent.

Care sunt avantajele unei casete luminoase LED?

Daca esti antreprenor si esti in cautarea unor solutii de a iesi din criza creata de Coronavirus, trebuie sa stii ca achizitia de casete luminoase textile cu iluminare LED iti vor oferi numeroase avantaje. In primul rand, designul acestora este unul modern cu profil slim si cadru de aluminiu care este placut ochiului, nu se evidentiaza negativ si permite transmiterea unui mesaj publicitar din unghiuri inchise fata de motelele anterioare.

Sustinerea casetelor cu LED se face pe talpi speciale care ofera sistemului de expunere o buna stabilitate si minimalizeaza riscul rasturnarii lui. De asemenea, in acest fel se asigura uniformitatea completa a luminii, fara sa suprime intensitatea iluminarii de catre becurile LED. In plus, fiindca caseta este conceputa sa ilumineze eficient aceasta are un unghi de reflexie potrivit ce evita formarea de pete, umbre sau alte imperfectiuni asa cum des se intampla in cazul modelelor mai vechi.

casete luminoase LED material textil

Fixarea printului textil pe cadrul asigura intinderea materialului, fara ca acesta creeze imbinari vizibile pe suprafata expusa, fara cute si fara riscul de a se sifona. Acest aspect se datoreaza faptului ca bannerul este prevazut cu keder siliconic pe cadru pentru tensionarea perfecta a materialului si, totodata permite instalarea rapida a acestuia fara niciun fel de cunostinte tehnice sau instrumente speciale.

Suplimentar, casetele luminoase textilecu iluminare prin LED atrag foarte usor atentia trecatorilor. Designul casetei are un profil ce permite montarea a doua printuri, adica cu dubla fata, ceea ce permite comunicarea informatiei catre trecatorii ce se deplaseaza in directii diferite. Asadar, amplasarea lor intr-o zona expozitionala a unui centru comercial cu un numar mare de trecatori ce pot afla despre informatiile afisate prin intermediul acestui sistem de expunere va avea un impact ridicat si poate influenta direct decizia de cumparare a zeci de oameni zilnic.

De asemenea, daca printul textil beneficiaza de imprimare de ultima generatie, culorile vii si intense ale acestuia vor asigura un plus de impact vizual. Daca alegi sa achizitionezi casete luminoase LED de la eXpoPrint Media, de regula, printul se va realiza pe fata materialului textil imprimat prin sublimare pe panza backlit premium.

Iluminarea LED contribuie implicit si ea la atragerea atentiei trecatorilor si pune in valoare a mesajul publicitar, iar costurile sunt mult reduse comparativ cu iluminatul clasic cu neon. Carcasa casetei luminoase asigura o racire necesara a LED-urilor, evitand supraincalzirea acestora si marind durata de viata.

Un alt mare avantaj al casetelor luminoase cu print pe material textil este ca daca te aflii in situatia in care doresti sa schimbi mesajul publicitar, acesta se poate schimba ulterior este extrem de facil, iar sistemul achizitionat poate fi reutilizat de cate ori este nevoie.

Nu in ultimul rand, casetele luminoase pot fi montate rapid si simplu in maxim 5 minute, iar intregul proces este desfasurat fara sa fie nevoie de cunostinte tehnice sau instrumente speciale.

Unde poti instala casetele luminoase cu LED?

Pentru ca aceste sisteme de afisare cu print pe material textil produse de eXpoPrint Media au profil slim, ele sunt considerate ca fiind noile modele moderne de sisteme de promovare ce ofera companiilor si institutiilor publice sau non-guvernamentale posibilitatea de a desfasura campanii de marketing sau de informare cu un aspect premium.

Prin urmare, in special cand vorbim despre campanii de informare, casetele luminoase pot fi instalate in numeroase locatii cum ar fi:

  • Spitalele, farmaciile si centrele de sanatate, daca este vorba de campanii de informare privitoare la sanatate;

  • Gradinitele, scolile, after school-urile, liceele si sau universitatile, daca se desfasoara o campanie de informare care ii priveste pe elevi sau studenti;

  • Institutiile publice, centrele comerciale, mall-urile, cinematografele si alte locatii de interes public in spatii indoor cand se deruleaza campanii generale de informare a oamenilor;

  • In cadrul expozitiilor, targurilor si a evenimentelor de afaceri, in situatia care campaniile de promovare sau informare se adreseaza altor persoane juridice si reprezentantilor acestora.

Prin urmare, putem spune ca alegerea casetelor luminoase si achizitia acestora se va dovedi si pentru tine extrem de utile cand doresti sa realizezi o campanie de informare sau promovare, acestea fiind una dintre cele mai eficiente modalitati de a atrage atentia publicului tinta si de a comunica mesajul publicitar intr-un mod profesionist.

Previous post Moda xxl pentru barbati si femei
Next post Care este lichidul potrivit pentru tigara ta electronica?