implant dentar pret

Cat de relevant este, pentru un implant dentar, pretul sau? Plus: ce alte aspecte conteaza?

Nimeni nu poate contesta faptul ca implanturile dentare reprezinta cea mai buna solutie pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa, indiferent de factorul care a determinat pierderea acestora. Ofera o solutie pe termen lung, care iti permite sa te bucuri de toate avantajele oferite in mod normal doar de dintii naturali.

Un implant dentar, ca pret, se dovedeste, de asemenea, un tratament avantajos, daca faci o comparatie cu orice alte variante avute la dispozitie. Mai ales ca, in ultimii ani, preturile sunt mai reduse, comparativ cu situatia initiala, in care aceasta solutie era una total noua si mai greu accesibila.

Implant dentar pret – ce anume il influenteaza?

Costurile acestei proceduri, care este disponibila si la clinica stomatologica Dental Premier, depind de mai multi factori, dar pornesc intotdeauna de la un calcul de baza. Mai precis, costul implantului propriu-zis este adunat cu pretul bontului protetic si cu cel al coroanei dentare, care se fixeaza pe implant prin bontul protetic, fie prin cimentare, fie prin insurubare.

De asemenea, trebuie tinut cont de faptul ca, in functie de starea de sanatate a pacientului, pot sa apara costuri suplimentare legate de eventuale analize suplimentare necesare sau de posibile interventii chirurgicale care trebuie efectuate inainte de a incepe tratamentul propriu-zis, precum aditia osoasa.

Un implant dentar, ca pret, este influentat si de materialul folosit. Ideea este ca, la recomandarea medicului specialist, sa alegi solutia ideala, care va oferi siguranta prinderii trainice in os, datorita realizarii unui proces de osteointegrare perfect.

Localizarea influenteaza, de asemenea, costurile. Implanturile din zona dintilor din fata costa mai mult, deoarece sunt folosite elemente personalizate cazului respectiv, ceea ce creste pretul manoperei. In schimb, costurile sunt mai mici pentru dintii din spate, unde sunt folosite mai degraba elemente standardizate, mai putin costisitoare.

implant dentar pret
implant dentar pret

Ce alte aspecte conteaza, cand alegi tratamentul?

In functie de natura problemei cu care te confrunti, de starea de sanatate si de diferite alte elemente avute in vedere de un medic implantolog, este important sa alegi tipul potrivit de implant. Exista doua tipuri majore: implanturi plasate direct in os si implanturi subperiostale.

Cel mai des utilizate sunt cele plasate direct in os, avand forma unui surub mic, realizat din materiale biocompatibile, precum zirconiu si tantal. O particularitate este reprezentata de implanturile zigomatice, recomandate in cazul pacientilor care au o resorbtie osoasa severa.

Implanturile subperiostale sunt plasate sub gingie, dar deasupra osului maxilarului. Ele reprezinta solutia potrivita pentru pacientii care nu au suficient os natural sanatos si nu doresc sa se supuna unei proceduri de marire osoasa pentru reconstructie.

Dincolo de aceste optiuni, un implant dentar, ca pret, este influentat si de firma producatoare aleasa. Astfel, clinica Dental Premier ofera mai multe posibilitati de alegere a marcii, cand vine vorba de implanturi premium cu incarcare imediata. Este vorba despre solutii de o calitate certificata de specialisti si recunoscuta pe plan international: INNO; Bredent sau Nobel Biocare.

Doi sunt factorii fundamentali pe care trebuie sa ii ai in vedere, cand optezi pentru tratamentul cu implant dentar: pret si beneficii. Intr-adevar, costurile sunt din plin justificate de beneficiile oferite. Este vorba despre restaurarea perfecta a danturii, care este resimtita si perceputa, atat de catre posesor, cat si de persoanele cu care interactioneaza, exact ca dintii naturali.

Vorbirea, zambetul, mancatul si orice alte activitati de zi cu zi se pot desfasura din nou natural, iar forma fetei este si ea mentinuta, datorita acestei proceduri.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si alege cea mai buna solutie pentru dintii tai!

Previous post 6 motive pentru care merita să împrumuți bani de la Credius
Next post Oferte unice de Black Friday la Quickmobile!