case de marcat cu scanner

Cine are nevoie de o casa de marcat si ce sunt casele de marcat cu scanner?

 

Casele de marcat sunt niste dispozitive care ajuta proprietarii diferitor afaceri sa-si monitorizeze vanzarile. Conform Ordonantei de Urgenta 28/1999, operatorii economici din industria comertului cu amanuntul sunt obligati sa aiba o casa de marcat electronica, intrucat trebuie sa emita bonuri fiscale. Odata cumparate, casele de marcat trebuie sa fie fiscalizate.

Asadar, daca afacerea pe care o ai se califica celor mentionate in Ordonanta de Urgenta 28/1999, trebuie sa incepi cautarea de case de marcat! Pentru ca exista mai multe tipuri de dispozitive, este foarte important sa le analizezi pe toate si sa alegi o casa de marcat care se potriveste afacerii tale.

De exemplu, ai putea sa alegi o casa de marcat cu scanner. Continua sa citesti pentru a afla ce sunt acestea si pentru ce afaceri se potrivesc!

Ce este o casa de marcat cu scanner?

Spre deosebire de o casa de marcat standard, o casa cu scanner are un sistem care permite citirea unui cod de bare.

Casele de marcat standard, de exemplu, nu sunt foarte eficiente in magazinele cu o diversitate mare de produse sau care au mai multe produse de acelasi fel. In aceasta situatie, este nevoie de o casa de marcat pentru a permite citirea unui cod de bare. Doar asa se pot eficientiza procesele si se pot gestiona tranzactiile mai usor. Asadar, in locul unei case de marcat standard vine casa de marcat cu scanner, fiind unicul dispozitiv care permite citirea unui cod de bare.

Beneficiile unei case de marcat cu scanner

Am investigat produsele de pe piata si am ales sa ne raportam la casa de marcat cu POS si scanner DATECS BlueCash 50 de la TehnicaFiscala.ro, intrucat este un dispozitiv inovator care eficientizeaza la maxim procesele de inregistrare si monitorizare a vanzarilor.

Acest dispozitiv ruleaza in baza unui sistem Android 10 si poate fi conectat la ANAF, conform reglementarilor OUG28/1999. In plus, aceasta casa de marcat cu scanner are si ETF POS, adica ofera posibilitatea platilor bancare, scanner 2D si doua camere foto care permit scanarea codurilor de bare mentionate anterior. Acest dispozitiv ofera si posibilitatea de a printa documente nefiscale si de a stoca diverse facturi in baza de date.

Casa de marcat cu POS si scanner DATECS permite inregistrarea a pana la 3000 de articole, precum si plata in numerar, cash back si card bancar. Este posibila si plata cu tichete cadou, tichete de masa, voucher si altele.

Echipa de la TehnicaFiscala.ro recomanda casele de marcat cu scanner in special afacerilor din domeniul HoReCa, pentru ca sunt portabile si usor de utilizat.

De ce trebuie sa tii cont daca alegi o casa de marcat portabila?

Casele de marcat portabile au si cateva dezavantaje, printre care se numara urmatoarele:

  • Afacerile care vor utiliza o casa de marcat portabila trebuie sa se asigure ca au o conexiune impecabila la internet, intrucat functionalitatea casei de marcat depinde de aceasta.
  • Casele de marcat portabile sunt mai predispuse furtului.
  • Durata de viata a bateriei unei case de marcat portabile poate sa nu corespunda necesitatilor afacerii tale.
  • Casele de marcat portabile vor avea nevoie uneori de actualizari ale sistemelor si diverse ajustari tehnice pentru a se conforma regulamentelor in vigoare.

 

Esti in cautarea unei case de marcat cu scanner? Alege dispozitivul performant DATECS de la TehnicaFiscala.ro!

Previous post De ce sunt respinse unele implanturile dentare?
Next post Depășirea dificultăților financiare cu soluții inovatoare