fiset metalic

Colectionezi timbre sau CD-uri? Le poti pastra intr-un fiset metalic!

Te pasioneaza timbrele si vrei sa le pastrezi in conditii optime? Ai o colectie impresionanta de CD-uri si nu vrei nici in ruptul capului sa renunti la ea? Cu siguranta stii ca aceste hohhy-uri necesita si o atentie mai deosebita.

 

Nu poti depozita intr-un mediu impropriu, clasoarele cu timbre si nici discurile preferate, acestea avand nevoie de un climat care sa le fereasca de umiditate, caldura sau de razele puternice ale soarelui. Cu un fiset metalic de la www.viamond.ro poti rezolva multe dintre aceste probleme, interiorul sau oferind un spatiu perfect de depozitare.

 

Tine departe curiosii!

 

Poate ti s-a intamplat, uneori, sa iti gasesti CD-urile degradate din cauza soarelui care a batut fix in locul in care se aflau acestea, sau, din cauza unei ferestre uitata deschisa, ploaia sa faca ravagii printre lucrurile personale. Pentru a evita astfel de episoade, este bine sa iei in calcul achizitionarea unui fiset cu structura metalica, in care sa iti pastrezi la adapost toate obiectele importante.

 

Copiii nu iti vor mai rascoli curiosi documentele de pe birou, nu vor mai zgaria CD-urile si nu vor mai indoi colturile delicate ale timbrelor. Daca ai prin preajma un animalut de companie dornic sa exploreze cat mai mult din spatiul tau, iti poti lua cateva masuri de precautie, tinand departe de el echipamentele, actele sau dispozitivele ce pot fi organizate perfect intr-un fiset metalic.

 

Modele moderne si variate

 

Gama bogata de modele iti vine in intampinare cu fisete moderne, designul fiind adaptat noilor tendinte. Robustetea si rezistenta acestui mobilier nu si-au pierdut din renume, acest tip de mobilier fiind considerat si in prezent cel mai trainic in orice domeniu de activitate. In functie de spatiul de care dispui si de volumul de documente pe care doresti sa il depozitezi, poti opta pentru un fiset metalic cu 1 sau 2 usi si cu 1, 2, 3 sau 4 polite.

 

Datorita dimensiunilor variate, ii poti gasi un loc potrivit oriunde, intr-o incapere, pe hol sau la mansarda, fara a te incomoda. Culorile sunt, de asemenea, deosebit de ofertante, depasind granitele impuse de culoarea gri si putand opta pentru o schema coloristica mai vesela, data de rosu, portocaliu, verde, galben, roz sau albastru. Poti sa aduci, astfel, o pata de culoare locului in care te-ai hotarat sa il amplasezi si sa schimbi parerea vizitatorilor cu privire la aspectul rigid al unui fiset metalic.

 

Fisetele cu seif, alegerea perfecta pentru documentele de valoare

 

Daca vrei sa depozitezi anumite clasoare sau CD-uri cu o valoare exceptionala, prin care ai putea obtine un profit considerabil, fiind din colectii rare, atunci fisetul cu seif sau cutie de valori reprezinta alegerea perfecta. Posibilitatea de a inchide seiful separat de restul continutului din fiset este considerata de multi un avantaj, mai ales atunci cand vrei sa restrictionezi accesul spre documentele de importanta majora.

 

Spatiul interior al fisetului va facilita organizarea conform opisului a tuturor colectiilor, in functie de ani, titluri sau importanta. Cu ajutorul unui fiset, toate colectiile tale vor fi la loc sigur. Mai mult decat atat, vopseaua ignifuga aplicata in camp electrostatic va proteja interiorul mobilierului intre 1 si 6 ore la foc deschis, in functie de modelul ales.

 

Pune la adapost colectiile preferate, pe rafturile unui fiset metalic modern si rezistent!

 

 

 

Previous post Care sunt cele mai des intalnite tipuri de hidroterapie
Next post Alegeți cea mai bună firma pentru a repara pc-ul