Daca iti plac produsele Apple, Quickmobile este locul potrivit pentru a face cumparaturi!

Cadourile pot veni sub mai multe forme, insa de regula este bine sa ne surprindem persoanele dragi cu cadouri practice, pe care vom fi siguri ca le apreciaza. Deoarece in ziua de astazi toti suntem consumatori de tehnnologie, iar gadget-urile ne insotesc in task-urile zilnice, fie ca suntem la job, la scoala sau in timpul liber, cu totii ne regasim cu mana pe un laptop, iPhone sau pe o tableta.

Magazinul Quickmobile.ro comercializeaza o gama vasta de produse Apple, precum noile iPhone13,  Apple Macbook Pro 16 inch si Macbook Pro 14 inch sau castile Apple Airpods generatia 3! Toate acestea sunt produse pe care le dorim cu totii, mai ales daca avem un job care ne solicita sa fim multitasking, cand un Apple Macbook Pro 16 inch devine o investitie foarte buna.

Modelele MacBook Pro din 2021 sunt disponibile in optiuni de dimensiune de 14,2 inchi si 16,2 inchi si sunt echipate cu ecrane mini-LED, conectivitate cu mai multe porturi, memorie de pana la 64 GB si cipuri Apple silicon mai puternice, M1 Pro si M1 Max. Pe scurt, sunt cele mai bune modele de MacBook Pro pana in prezent.

Ambele cipuri dispun de un procesor cu 10 nuclee cu opt nuclee de inalta performanta si doua nuclee de inalta eficienta, desi exista un model de 8 nuclee de gama inferioara disponibil pentru MacBook Pro de 14 inci entry-level. Exista, de asemenea, un motor neuronal cu 16 nuclee in ambele cipuri.

Diferenta dintre desemnarea „Pro” si „Max” se rezuma la performanta GPU-ului. M1 Pro are un GPU cu 16 nuclee, in timp ce M1 Max are un GPU cu 32 de nuclee, cu un GPU cu 24 de nuclee disponibil si ca optiune de upgrade de nivel mediu. M1 Pro accepta, de asemenea, memorie unificata de pana la 32 GB, in timp ce M1 Max accepta memorie unificata de pana la 64 GB.

Potrivit Apple, procesorul din M1 Pro si Pro Max este cu pana la 70% mai rapid decat procesorul din M1. GPU-ul din M1 Pro este de pana la 2 ori mai rapid decat M1, iar GPU-ul din M1 Max este de pana la 4 ori mai rapid decat M1. M1 Pro si Pro Max utilizeaza o arhitectura system-on-a-chip precum M1, iar M1 Pro accepta o latime de banda de memorie de pana la 200 GB/s, iar M1 Max accepta o latime de banda de memorie de pana la 400 GB/s.

Modelele MacBook Pro de 14 si 16 inchi au un afisaj Liquid Retina XDR, care este un ecran mini-LED cu luminozitate sustinuta de pana la 1000 nits, luminozitate maxima de 1600 nits si un raport de contrast de 1.000.000:1. MacBook Pro de 14 inchi are o rezolutie de 3024 x 1964 la 254 pixeli pe inch, iar modelul de 16 inci are o rezolutie de 3456 x 2234 la 254 pixeli pe inch.

Dupa cum putem observa din specificatiile mentionate mai sus, aceste noi laptop-uri sunt gadget-uri de ultima generatie, cu o capacitate mare de procesare a datelor, insa in acelasi timp foarte versatile pentru munca office, light-gaming sau web surfing!

Astfel, Apple Macbook Pro 16 inch si Macbook Pro 14 inch devin cadoul ideal pentru un student sau pentru o persoana care lucreaza in management sau intr-o corporatie.

Quickmobile este un magazin online specializat in accesorii gsm, gadget-uri si in general tot ce tine de tehnologie. Este printre primele magazinele din Romania care aduce in premiera produse Apple la scurt interval dupa lansarea or oficiala din Statele Unite. Cei care doresc sa cumpere produse de calitate, pot gasi sute de oferte pe Quickmobile.ro!

 

Previous post Campionii aleg suplimentele Rich Piana  
Next post De ce ai nevoie de servicii de protectia muncii Bucuresti?