Estetica și îngrijirea dinților cu fațete dentare

Dinții albi și sănătoși sunt visul tuturor oamenilor, și totuși, nu toată lumea reușește să-și atingă aspectul estetic dorit. Problema decolorării dinților din cauza nutriției sau a fisurilor urâte, poate fi rezolvată cu fațete dentare, astfel încât aceste fenomene nedorite să devină de domeniul trecutului. Dacă vrei să știi un preț fațete dentare la clinica stomatologica DentoCare București, poți vedea pe site-ul clinicii. Totuși ar trebui să știi că dacă vei face o rezervare online vei beneficia de o reducere de preț, consultație gratuită și un plan de tratament gratuit. Sfatul este să nu pierzi această ofertă dacă ai probleme cu dinții, deoarece, este întotdeauna plăcut să ai de-a face cu o persoană îngrijită. Un zâmbet alb ca zăpada, un șir de dinți perfect uniform – toate acestea sunt semne că o persoană se îngrijește cu atenție. Estetica și îngrijirea dinților este un proces de restabilire a aspectului și funcționalității dentiției, precum și a frumuseții naturale a dinților.

DentoCare București

Restaurarea estetică este necesară pentru pacienți, atunci când culoarea dinților se schimbă, dacă există fisuri și ciobiri ale dinților, forme neregulate sau deformări naturale ale dinților etc. Fațetele dentare adezive sunt microproteze care redau forma anatomică a suprafeței vestibulare (frontale) a dinților și estetica. Astfel de fațete pot fi solicitate la clinica DentoCare București. La fabricarea fațetelor, prelucrarea dinților se efectuează numai în interiorul smalțului sau, în unele cazuri, nu se efectuează deloc. Fațetele sunt folosite pentru a corecta culoarea, forma dintelui, pentru a închide golurile dintre dinți, în unele cazuri pentru a corecta poziția dintelui. Fațetele dentare directe sunt realizate complet de medic printr-o programarea terapeutică, folosind un material compozit fotopolimerizat. De regulă, o singură vizită este suficientă pentru această procedură, dar, dacă este necesar, medicul poate programa o vizită suplimentară pentru a corecta restaurarea. Durata de viață a unei astfel de fațete dentare, este de 5-6 ani.

Cum să prelungești durata de viață a unei fațete dentare?

În timp, materialul absoarbe treptat coloranții, se umflă și își pierde estetica originală. Frumusețea unei fațete poate fi prelungită numai prin proceduri regulate de igienă profesională cel puțin o dată la șase luni și prin curățarea lucrării cel puțin o dată pe anStomatologia estetică este o abordare modernă și cuprinzătoare a tratamentului cavității bucale, unde scopul principal nu sunt doar dinții sănătoși, ci și un aspect atractiv al zâmbetului.

Fațete dentare în stomatologia estetică

Când este necesar să restaurezi dinții din față și nu unul, ci mai mulți simultan, fațetele dentare devin indispensabile – cele mai subțiri structuri care sunt atașate pe partea din față a dinților. Fațetele dentare sunt fie din ceramică, fie din materiale compozit. Dacă dintele este grav deteriorat, iar cea mai mare parte a coroanei lipsește, medicul va sugera o restaurare cu o incrustare ceramică. Incrustările sunt create în laboratorul dentar în funcție de o impresie individuală. Aceste micro-proteze se disting prin cea mai înaltă estetică și durabilitate. Avantajele fațetelor dentare includ rezistența ridicată la factorii externi (nu își schimbă culoarea nici măcar din consumul de cafea); transluciditate, imitând la maxim smalțul natural; forma perfectă, prin repetarea în detaliu a tuturor caracteristicilor părții distruse a dintelui; este exclusă posibilitatea contracției, provocând apariția cariilor latente.

Previous post Incaltaminte de calitate indiferent de marimea pe care o purtati
salopete bebelusi Next post Salopete bebelusi pentru zile racoroase. Alege cele mai dragalase modele!