Inmormantari Dolj perfect organizate, marca Presidentcraiova.ro

Ce va fi dupa ultima noastra zi pe pamant? Oare ne vom asimila 100% universului si vom deveni mai puternici sau sufletul nostru va deveni urias si atotputernic, nemaifiind legat de un trup?

Nimeni nu s-a intors din tara cea fara de dor sa ne spuna daca acolo este mai bine sau mai rau. Ceea ce se intampla dincolo de moarte reprezinta o surpriza totala.

Pana atunci, avem grija unii de altii, supravietuitorii apeleaza la firme ce organizeaza  inmormantari Dolj sa se ocupe de ceremonia de adio a celor dragi si le ingrijesc mormintele.

Trupul lipsit de viata are nevoie sa fie pus in pamant sau incinerat si cenusa sa fie aruncata pe munte sau pe mare, unde i-a fost lui mai drag sa traiasca. In orice caz, se impune sa se actioneze rapid, mai ales daca este cald afara si defunctul nu a fost imbalsamat.

Cand merg la priveghi si vad mortul aranjat si asezat in sicriu, stiu sa apreciez cata munca sta in spatele acestei pregatiri. Fiecare particica a corpului rece si inert trebuie sa fie spalata bine cu apa si detergenti speciali, de aceea cea mai buna toaletare se face intr-o sala special amenajata.

Dupa ce trupul este curat ca lacrima se face imbalsamarea de catre medicul specialist ca trupul neinsufletit sa poata primi fara probleme lumea care vine sa il vada si sa il conduca pe ultimul drum.

Urmeaza aranjarea parului, taiatul unghiilor si imbracatul. Greu se manipuleaza un trup neinsufletit si cu toate acestea este necesara ducerea lui dintr-un loc in altul de mai multe ori. De pe masa in care a fost spalat si imbalsamat este asezat in sicriu, apoi machiat usor cu produse speciale, sa nu vada apartinatorii chinul premergator decesului, intiparit pe chip.

Dar organizarea inmormantarii nu inseamna numai pregatirea defunctului, asezarea lui in sicriu si aducerea acestuia la capela. Imbalsamarea nu este permisa fara actele care atesta decesul. O firma de top ce organizeaza inmormantari consiliaza apartinatorii in vederea obtinerii actelor respective sau vine sa preia trupul neinsufletit cu medic care constata decesul si scrie certificatul de deces.

Intre timp, apartinatorii se pregatesc sufleteste sa faca fata ceremoniei triste, dar pregatesc si locul unde va fi depus trupul neinsufletit ca oamenii care l-au cunoscut sa vina la priveghi.

Pe sicriul complet echipat trebuie sa stea un aranjament funerar din flori naturale care sa alunge tristetea cu prezenta sa delicata.

Pentru persoanele care vin la priveghi apartinatorii trebuie sa asigure ca niste gazde bune ce sunt:

-bauturi nealcoolice, adica: apa plata si apa minerala, sucuri acidulate si neacidulate, cafea si ceai. Este bine sa te gandesti la preferintele tuturor celor care vin, fiindca merita sa fie tratati regeste. Prezenta multor oameni la inmormantarea celui drag te onoreaza. Lumea vine pentru defunct, dar si pentru tine, in calitate de apartinator si dincolo de ospitalitatea cu care esti dator, va trebui sa faci si tu la fel, cand cel care ti-a fost alaturi va trece printr-o nenorocire.

Tine minte cine a venit la priveghi, cine a venit la cimitir si daca acelei persoane ii moare cineva, du-te si tu cu flori si lumanari, cum a venit el la mortul tau!

-dulciuri ambalate. Uneori oamenii simt nevoia sa manance ceva dulce, sa isi recapete energia. Nu pune pe o farfurie fursecuri, covrigei sau prajiturele pe care pune mana fiecare, ci cumpara produse ambalate individual. De fapt, nu trebuie sa te preocupe nimic, fiindca de toate acestea se ocupa firma de pompe funebre Presidentcraiova.ro.

Poti alege sa servesti eugenii, napolitane, prajituri foarte bune, salam de biscuiti mic.

-covrigei, grisine, biscuiti sarati tot ambalati individual din ratiuni de igiena si de prevenire a infectarii cu covid. Sunt oameni obisnuiti sa rontaie gustari sarate.

Aceeasi ospitalitate trebuie sa le arati participantilor la inmormantare si la parastas, iar pentru cei care nu pot veni la masa, sa ai pregatite pachetele.

Toate aceste detalii le poti pune la punct cu reprezentantul firmei de pompe funebre care se ocupa de tot.

Meniul il stabilesti la restaurant, iar daca semnezi contract cu firma Presidentcraiova.ro si pentru organizarea parastasului, ai libertatea sa aduci prajituri facute in casa si bautura, si te costa mai putin.

Cheltuiala mare este si cu masinile de pompe funebre care sunt igienizate dupa fiecare transport in parte, fiindca aceasta firma respecta defunctii si apartinatorii in aceeasi masura. Transportul funerar oferit de Presidentcraiova.ro este autorizat, curat si confortabil. In calitate de apartinator nu esti multumit sa vezi ca din masina care asigura transportul sicriului iese fum negru, nici ca motorul ei se opreste in mijlocul drumului, ci vrei ca ultimul drum sa fie facut in conditii de maxima decenta.

Aceleasi pretentii  sa le ai si fata de transportul participantilor la cimitir sau la restaurant, fiindca si ei merita ce este mai bun.

Exista firme de pompe funebre Dolj, care au program non-stop si pot prelua decedatul la orice ora din zi si din noapte, sa ii acorde ingrijirea de care are nevoie, prin urmare, te sfatuiesc sa nu te suprasoliciti, ci sa lasi totul in seama acestor profesionisti cu 10 ani vechime pe piata serviciilor de profil.

Orice stres adaugat unei dureri atat de intense te poate da peste cap, de aceea lasa specialistii sa actioneze asa cum stiu ei mai bine.

Protejeaza-te, fiindca nimic  nu se compara cu durerea de a vedea trupul celui iubit inghitit de pamant! Intre tine si el sta-vor doua lumi care nu se intersecteaza niciodata. Pana la proba contrarie ramane speranta revederii singura consolare, dar cand sufletul iti sangereaza, speranta se afla in agonie si ea.

Previous post Daca si tu cauti casti wireless de buna calitate, Nutushopall.ro este magazinul potrivit
Next post Solutiile naturiste nu inceteaza niciodata sa uimeasca