Medicii specialisti in medicina muncii Bucuresti stabilesc aptitudinea in munca

Serviciile de medicina muncii sunt indispensabile in contextul integrarii in munca. Medicii specializati efectueaza diferite examinari medicale in functie de situatia data. Acestea difera in functie de domeniul de activitate si functia ocupata. In fisa aptitudini Bucuresti trebuie mentionat daca angajatul a suferit de anumite boli profesionale in trecut. 

Daca in prezent sufera de anumite afectiuni care se datoreaza factorilor de risc de la locul de munca, trebuie gasite solutiile cele mai eficiente de a oferi oamenilor conditii optime de munca. Unele profesii sunt reglementate prin acte normative si necesita analize medicale specifice. Acestea se aplica celor care lucreaza in alimentatie publica, sanatate si invatamant pentru ca intra in contact cu alti oameni zi de zi. In urma controlului medical se elibereaza fisa aptitudini care arata daca o persoana este declarata apta sau inapta pentru a desfasura munca respectiva.

Pentru a beneficia de servicii de medicina muncii de inalta calitate alege sa colaborezi cu specialistii de la Clever Med. Medicii va stau la dispozitie cu maxima seriozitate si va intampina cu o oferta personalizata. Dispozitiile legale prevad obligativitatea de a te supune acestor examinari medicale, fie ca esti angajat, fie angajator. Daca decizi sa inchei un contract cu aceasta clinica vei beneficia de stocarea datelor medicale ale angajatilor, astfel ca se va tine o evidenta clara cu un minim de efort. 

Echipa va întocmi dosarele medicale si le vor pastra in mod corespunzator. Examenele medicale vor fi efectuate cu maxim profesionalism si vor respecta cu precizie toate normele legale. Medicii se dedica intru totul activitatilor intreprinse si vor realiza o serie de investigatii suplimentare, acolo unde este cazul. 

Fie ca ai nevoie de un examen medical la angajare sau de adaptare apeleaza cu incredere la cei mai buni specialisti. Fisa aptitudini arata daca esti apt sau nu pentru munca. 

Daca esti apt, inseamna ca ai capacitatea necesara din punct de vedere medical de a desfasura o anumita activitate. In caz contrar, va trebui sa urmezi un tratament pentru vindecare. Investigatiile si analizele de medicina muncii necesare la angajare, difera in functie de profesia pe care o ai si domeniul de activitate in care activezi. Acestea sunt reglementate de lege si trebuie realizate cu maxima responsabilitate. 

In ceea ce priveste examenul medical la angajare, fisa aptitudini se completeaza de catre medicul de medicina muncii in doua exemplare: pentru angajator si pentru angajat. Aceasta arata daca este apt, apt conditionat, inapt temporar sau inapt pentru locul de munca vizat.

Pentru anumite profesii, este necesara efectuarea unui examen medical de adaptare la conditiile in care se desfasoara munca. Indiferent de necesitatile tale, acceseaza site-ul online www.clevermed.ro si opteaza pentru cele mai bune servicii de medicina muncii.

 

Previous post Ce aduc in plus odorizantele profesionale?
Next post Cadoul ideal: o bratara barbateasca pentru cel care protejeaza