Pe site-ul regalfermierul.ro gasim pompe accesorii stropit pentru gradinarit!

Pulverizatoarele de gradina sunt folosite pentru a aplica tratamente lichide plantelor de tomate, cum ar fi fungicide pentru tratarea bolilor, insecticid pentru combaterea daunatorilor sau un produs ingrasamant precum emulsia de peste. Atat produsele sintetice fiind fabricate de om, cat si materialele organice precum uleiurile horticole pot fi aplicate cu un pulverizator. Gama de pompe accesorii stropit de la regalfermierul.ro  ofera cele mai bune produse!

Produsele utilizate intr-un pulverizator sunt disponibile sub forma de lichide, granule sau pulberi. Tratamentele lichide pot fi pre-amestecate sau concentrate.

Granulele pot fi solubile in apa. Pulberile pot fi pulberi solubile in apa. Principalele consideratii la care trebuie sa va ganditi atunci cand alegeti un pulverizator sunt:

Tratamentul dumneavoastra trebuie amestecat cu apa sau este preamestecat? Aceasta va determina ce tip de pulverizator alegeti pentru a va oferi tratamentul.

Cate plante de rosii trebuie tratate? Acest lucru va determina cat de mare va fi un pulverizator.

Ce fel de produse folositi? Acest lucru va determina numarul de pulverizatoare de gradina de care aveti nevoie pe raftul vostru de gradinarit. Desemnati un pulverizator pentru erbicide, unul pentru pesticide si unul pentru produse de tip ingrasaminte. De asemenea, poate doriti sa desemnati un pulverizator pentru produse organice si unul pentru sintetice. Reziduurile pot fi greu de indepartat complet din interiorul rezervorului de pulverizare, ceea ce inseamna ca produsele ar putea face rau daca sunt amestecate. Multi gradinari au la indemana un pulverizator de gradina curat, nefolosit, cu care sa pulverizeze un jet de apa pentru a elimina daunatorii nedoriti. Asigurati-va ca etichetati fiecare pulverizator corespunzator.

Un pulverizator cu capat de furtun este un dispozitiv atasat la capatul unui furtun de gradina. Include un recipient pentru produs (fie un concentrat lichid, granule sau pulbere), un cap de pulverizator pe care il setati pentru a permite diluarea proportiei corecte de produs cu apa pentru a face solutia si o duza pentru a livra produsul la planta ta de tomate.

Avantajele pulverizatoarelor cu capete de furtun:

-Pulverizatoarele cu capatul furtunului nu necesita pompare.

-Forta apei atrage doar cantitatea potrivita de concentrat in flux.

-Pulverizatoarele cu capatul furtunului nu necesita pre-amestecare.

-Pulverizatoarele cu capatul furtunului pot acoperi rapid o suprafata mare.

-Cadranele de la capatul furtunului pot fi reglabile, cu pana la 16 setari diferite pentru a dilua la raportul de care aveti nevoie.

-Amestecarea si diluarea au loc ambele in capul de pulverizare.

-Turnati substanta chimica in sticla pentru ca pulverizatorul se ocupa de restul.

Duzele pot fi reglabile pentru a aplica produsul sub forma de ceata, pulverizare in forma de evantai, un flux drept sau pentru a planta partea inferioara. Acest lucru este util atunci cand doriti sa tratati plante mari de rosii sau un numar de plante in timpul unei sesiuni de aplicare. Ei pot economisi bani prin prevenirea risipei. Puteti turna portiunea neutilizata de substanta chimica nediluata inapoi in recipientul original pentru a o utiliza data viitoare. Cele mai noi tipuri se pot atasa direct la sticla de produs originala. Unii chiar calculeaza automat rata de diluare.

Pulverizatoare prin compresie

Denumite si pulverizatoare cu pompa, pulverizatoare cu rezervor sau pulverizatoare sub presiune, pulverizatoarele cu compresie sunt cele mai frecvent utilizate in gradina. Un pulverizator cu compresie este format din trei parti principale: un rezervor care retine amestecul de produs, o pompa pentru a furniza presiune si o combinatie duza/bagheta pentru a aplica produsul pe plantele de rosii.

Pentru a functiona, combinati proportiile corecte ale produsului cu apa, umpleti rezervorul si fixati partea superioara. Pompati manerul pentru a crea presiunea aerului in rezervor. Cand sunteti gata sa aplicati produsul, apasati pe tragaci pentru a deschide o supapa la capatul furtunului si a directiona fluxul  catre instalatia voastra. Aerul comprimat forteaza lichidul sa iasa din duza.

Pulverizatoarele cu compresie (pulverizatoarele cu pompa) sunt disponibile in versiuni de mana sau ca rucsaci. Versiunile portabile variaza de la 1 galon la 3 galoane si au de obicei o supapa de declansare si o bagheta de pulverizare la care este atasata o singura duza. Versiunile de rucsac contin de obicei 5 galoane.

Avantajele unui pulverizator cu compresie:

-Usoare si portabile, usor de transportat prin gradina;

-Versatil;

-Acoperire constanta;

-Baghetele si duzele reglabile permit aplicarea pe plante de diferite dimensiuni, atat aproape de pamant, cat si de partea inferioara a frunzelor, fara a fi nevoie sa se aplece;

-Ofera un amestec de produse mai precis decat pulverizatoarele cu cap de furtun;

-Unele modele au duze reglabile pentru a varia fluxul;

-Unele modele includ roti, ceea ce faciliteaza deplasarea lor in gradina.

Aceste accesorii pentru pompele de stropit sunt esentiale epntru cei care doresc sa gradinareasca la un nivel mai profesional. De asemenea, pe langa pulverizatoare, grebla este un alt instrument necesar in gradina! Grebla este intr-adevar un instrument indispensabil pentru persoanele care au o curte. Greblele pentru frunze sunt unul dintre cele mai frecvent utilizate echipamente de gradina, deoarece pot servi diverselor scopuri.

Cu toate acestea, cand vine vorba de gradina generala, o grebla cu arc poate fi cea mai buna optiune. Puteti folosi in continuare acest instrument pentru a curata frunzele sau chiar pentru a raspandi mulci.

De asemenea, daca sunteti in cautarea unei unelte perfecte care va pot ajuta sa nivelati solul sau sa spargeti murdaria tare din gradina primavara, o grebla cu arc poate face magia.

Magazinul regalfermierul.ro  este un magazin dedicat gospodarilor din Romania, care necesita unelte de calitate la preturi avantajoase si transport rapid fara costuri exagerate!

Previous post Casa amanet AGS ofera servicii rapide si de incredere!
Next post Cele mai cunoscute afecțiuni ale coloanei vertebrale și proceduri de tratamente