Prin inscriptionari auto cu print autocolant Bucuresti veti reusi sa creati usor mesaje personalizate

Omul se grabeste. De multe ori conduce nebuneste si viata ii este pusa in pericol. Cu sute de kilometri la ora, masina inghite distanta de parca ar fi flamanda.

O frana brusca si pe polei, masina se transforma in sanie. Inevitabilul se produce si intra in alte masini sau in obstacolele de la marginea soselei. Oamenii sunt raniti, iar masinile devin o gramada de fiare.

Toate acestea pot fi evitate cu mesaje de atentionare adresate partenerilor din trafic.

E salvator sa se stie ca prin inscriptionari auto cu print autocolant Bucuresti veti reusi sa creati usor mesaje personalizate.

Omul se grabeste la serviciu, sa ajunga in concediu cu familia si deodata, in fata ochilor vede mesajul:„Viata are prioritate!”

In acel moment este posibil sa constientizeze ca mai bine ajunge mai tarziu si in siguranta decat sa aiba un accident care sa ii intrerupa brutal mersul.

Aceste mesaje sunt postate si la marginea soselei, dar sunt inscriptionate si pe masini. Multe mesaje pozitive pot fi citite pe autocolante: „Cineva te asteapta acasa! Condu preventiv!”

Oamenii se grabesc si in lupta lor cu secundele, cu orele si cu anii nu isi dau seama ca intr-o clipa de neatentie pot pierde mai mult.

Masinile care trec pe sosea pot insenina fruntile crispate prin autocolantul viu colorat, inscriptionat cu un mesaj pozitiv, un mesaj amuzant sau unul promotional.

Din ce in ce mai mult, masinile sunt umanizate, personalizate. In afara numelui pe care il primesc: „Zambilica”, „Veronica” posesorii mai indrazneti pun si coarne de ren pe masina. Masina este asimilata familiei, purtatoare de mesaje, decorata in functie de eveniment.

De ziua nationala, aproape toate masinile au stegulete. In prezent, prin colatari de calitate si originale, masina a devenit purtatoare de mesaje constructive, dar si panou mobil de publicitate.

Exista mesaje menite sa faca lumea mai buna si mai atenta cu tot ce o inconjoara si mesaje persuasive, construite pentru a determina omul sa cumpere si sa testeze un produs (de care are nevoie sau din curiozitate) sau sa solicite un serviciu.

Colatarile auto sunt tehnici prin care pe suprafata totala a masinii sau pe anumite zone este fixat un autocolant cu roluri benefice si multiple. Aceste servicii sunt oferite in ateliere speciale in care nu este praf si temperaturile sunt ideale acestei operatiuni.

Durata colatarii depinde de marimea masinii. Cele de dimensiuni mai mici sunt colatate in o ora si jumatate, iar cele mai puternice si mai mari in cel mult 3 ore. Pot fi colatate si bicicletele, mobrele, trotinetele electrice si motocicletele.

O colatare este garantata un an, dar materialele din care este realizata 5 ani. Durata mare de viata este benefica, indiferent de scopurile urmarite.

Toate obiectivele bifate prin colatare sunt importante, iar acestea sunt:

-imbunatatirea aspectului masinii. Autocolantul, foliile protectoare, toate aceste strategii fac masina mult mai frumoasa, astfel incat pare noua. Caroseria straluceste in timp ce farurile lumineaza excelent.

-protejarea caroseriei. Cu autocolantul de calitate premium, vopseaua nu se ciobeste, masina este ferita de zgarieturi, de pete si de UV.

-personalizare. Oamenilor le place sa isi lase amprenta asupra lucrurilor pe care le poseda. In epoca actuala, personalizarea joaca un rol important.

-scop publicitar. Lumea vede masina citeste pe ea unde se face cea mai buna pizza sau la ce restaurant se mananca bine si isi ia notite.

Are cineva nevoie de un taxi? Vazand de departe tariful accesibil, potentialul client va nota numarul, iar cu prima ocazie in care va dori sa ajunga repede intr-un loc anume, va suna cu incredere.

Este pacat sa detina cineva 5-6 masini si sa nu isi faca reclama afacerii sale, daca are acest privilegiu. Pe masina poate lipi autocolant cu poze din hotelul pe care il detine, cu oferte de reconditionat mobilier de epoca cu tot ceea ce reprezinta o sursa de venit pentru el si pentru familie.

Primul pas pe care trebuie sa il faca persoana care doreste colatarea masinii este sa discute deschis cu specialistii firmei numarul 1 in colatari si sa isi exprime dorintele si principalul scop al colatarii. Mai departe impreuna vor gasi solutii premium de materializare a visurilor si toata lumea va fi pe deplin multumita.

Colatarea se poate realiza de mai multe ori fara ca vopseaua initiala a masinii sa fie afectata pentru ca autocolantul transparent sau colorat se indeparteaza usor. Cu blandete se indeparteaza si substantele prin care acesta a fost fixat si se lipeste aurtocolantul nou.

Pe bara de protectie a masinii se pot realiza diferite inscriptionari, pe faruri si stopuri folie de protectie, astfel ca masina poate parea cu totul alta decat inainte de a fi dusa la atelierul firmei de colatari.

Toate aceste strategii au fost inventate in favoarea omului modern care doreste sa aiba in acelasi produs sau serviciu cat mai multe beneficii.

Masinile reprezinta o sursa de publicitate inepuizabila datorita mobilitatii lor si faptului ca fiind personale, costurile publicitatii se reduc la cele ale colatarii si nimic mai mult.

Chiar si detinatorii de bloguri isi pot face reclama cu masina, comandand un autocolant cu insemnele blogului si cu denumirea acestuia.

Oamenii au nevoie sa isi promoveze produsele si serviciile, creatiile, iar masina este o forma originala si eficienta de promovare.

Dupa cum lumea isi cumpara huse si folii de protectie pentru telefoanele mobile, ar trebui sa fie la fel de grijulie si cu masinile care valoreaza mult mai mult.

Autocolantul este ca o folie sigura de protectie, mentinand vopseaua intacta. Este ca in cazul unei gospodine care are manichiura facuta recent si spala vase, dar ca sa nu o strice isi pune manusi de protectie.

 

 

Previous post Cadoul ideal: o bratara barbateasca pentru cel care protejeaza
Next post O piesa frumoasa este suficienta pentru a te face sa iesi in evidenta