entertix

Teatrul: cea mai buna alegere in materie de divertisment

Teatrul este acea arta care aduce o contributie valoroasa lumii intregi si exista numeroase motive pentru care teatrul conteaza si pentru care ar trebui sa devii unul dintre acei oameni care aleg constant sa faca parte din public, in sala de teatru. Si desi poti enumera o serie de motive pentru a lipsi, precum lipsa timpului, a banilor, a lipsei biletelor la agentiile ce se ocupa de vanzarea acestora, o sa iti prezint cate un contraargument pentru fiecare dintre acestea si multe altele pentru a cumpara bilete la teatru.

Pentru inceput, faptul ca nu gasesti bilete pentru spectacolul de teatru nu mai poate avea nici o scuza, deoarece acum exista site-uri online, precum este entertix.ro care ofera spre vanzare bilete teatru de comedie, dramatic sau pentru copii cu mult timp inaintea evenimentului, astfel incat sa iti poti achizitiona din timp bilete pentru spectacolul de teatru dorit.

Teatrul este una dintre acele activitati care nu afecteaza sau nu raneste pe nimeni, caci atunci cand iti iei angajamentul de a participa la un spectacol, inseamna ca iti vei dedica timpul si energia pentru a fi mai bun.

De asemenea, teatrul este o expresie oarecum sofisticata a unei nevoie umane, si anume, instinctul de a imita, de a proiecta povesti asupra noastra sau de a da un sens lucrurilor prin naratiune si metafore. Acest instinct este cel mai usor de sesizat la copii, atunci cand vor sa se transforme in anumite personaje si se comporta ca atare. Atunci cand iti cumperi bilete la teatru si te vei afla pe scaun, in sala de teatru, in fata actorilor, acestia vor reusi sa iti transmita aceleasi stari si emotii, pana ce te vei pune si tu in pielea personajului.

Teatrul aduce oamenii impreuna, fie ca te vei cunoaste sau nu cu cei din sala, dar zeci sau sute de persoane vor ajunge sa impartasasca aceleasi momente atunci cand aleg sa cumpere bilete teatru comedie sau dramatic. Acestia vor impartasi si simti aceeasi stare si vor urmari un eveniment ce isi va pune amprenta asupra lor.  Si cum in zilele noastre cea mai mare parte din ceea ce inseamna comunicare se intampla in fata unui ecran, aceasta functie pe care o au piesele de teatru, de a aduna laolalta o multime de oameni, este ceva ce intr-adevar conteaza.

Indiferent ce piesa de teatru vei alege, pe entertix.ro ai posibilitatea de a alege numeroase variante, atat pentru spectacolele din capitala, cat si pentru cele din provincie. Insa, indiferent de alegerea facuta, prin intermediul teatrului vei reusi sa iti dezvolti abilitati noi, incepand cu a asculta fiecare cuvant al conversatiei si pana la a empatiza cu ceilalti oameni din jur. Astfel, o piesa de teatru poate prezenta ce se intampla cand anumite conflicte raman nerezolvate sau ce se intampla cand acestea se rezolva. In acest fel, vei putea sa iti pui imaginatia la munca pentru a vedea ce rezultate au avut anumite alegeri facute in viata.

Si nu in ultimul rand, teatrul contribuie foarte mult la educatie si alfabetizare. A putea urmari personajele pe scena necesita atentie sporita, schimbari mentale rapide si agilitate in ceea ce priveste limbajul.

Pe scurt, pentru a venea beneficiile pe care teatrul le poate aduce in viata ta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti cumperi constant bilete la teatru.

Previous post Apcgsm.ro – cea ma variată gamă de huse telefon și folii de protecție telefon
livrare flori Next post De ce sa alegi o florarie cu livrare flori Bucuresti?