Tricouri barbati mereu la moda

Cu siguranță, dacă s-ar face un sondaj de opinie referitor la care ar fi articolul vestimentar pe care toți reprezentanții sexului tare îl adoră, de departe, pe primul loc s-ar situa tricoul. Este și normal, deoarece este o piesă vestimentară cu ajutorul căruia îți compui mereu o ținută potrivită, și care se potrivește de minune la ținutele sportive, casual, și chiar office, cu puțină indulgență.

Ce tricouri se poartă

Chiar dacă nu sunt atât de pasionați de modă ca și reprezentantele sexului frumos, și bărbații vor să aibă o ținută corectă. De aceea, dacă vrei să știi care sunt acele tricouri barbati aflate în tendințe, ai puțină răbdare și parcurge rândurile următoare.

Ca și în anii trecuți, tricourile cu guler în V sunt la modă, așa că dacă ai apucat deja să cumperi destule piese vestimentare de acest gen, poți răsufla ușurat, nu mai este nevoie să încerci și altceva.

De asemenea, în trend sunt și tricourile polo, preferate de majoritatea bărbaților, indiferent că este vorba despre ținuta pentru birou, la sala de sport sau la o ieșire pe terasă în serile lungi de vară.

Ce părere ai de tricourile în dungi? Se numără printre preferatele tale? Atunci este perfect, pentru că au revenit în forță, așa că poți profita din plin de cele aflate deja în dulapul tău de haine. Și, dacă ești genul de persoană care trage din greu la sală și vrei să le arăți și celorlalți cum ai reușit să îți lucrezi corpul, vei fi mai mult decât mulțimit să afli că tricourile mulate sunt și ele pe val.

Tricouri personalizate

În afară de tricourile simple, dintr-o singură culoare, mulți bărbați adoră să poarte astfel de articole vestimentare personalizate. De fapt, bărbații le îndrăgesc mai mult decât femeile, și vor adora să poarte tricouri cu mesaje sau imagini îndrăznețe, pentru că îi ajută să iasă mai ușor din anonimat.

Cum alegi cele mai bune tricouri bărbați

La prima vedere, nu pare prea complicat să alegi niște tricouri bărbați, pentru că aceștia nu par prea pretențioși în acest sens. Cu toate acestea, recomandarea noastră, la fel ca și cea a specialiștilor în domeniu, este să se mizeze mereu pe calitate, dar să se aleagă și în funcție de mai multe criterii, pe care ți le vom detalia în rândurile următoare.

Croială și mărime

Pentru a alege un tricou bun, acesta nu trebuie să fie nici prea mulat, dar nici prea larg, decât dacă îți dorești neapărat să obții un look inedit. Croiala clasică a unui tricou presupune ca acesta să fie ceva mai mulat în partea superioară, la bust, în timp ce în partea inferioară ar trebui să fie ceva mai lejer.

Referitor la mărime, aici avem de a face cu lungimea tricoului și la poziția cusăturilor de pe umeri. Niciodată nu cumpăra un tricou fără să îți cunoști bine mărimea, și chiar ar fi ideal ca mereu să ai posibilitatea să îl probezi. Dacă ești genul de persoană cu câteva kilograme în plus, și ai parte și de o burtică la purtător, renunță să mai porți tricouri mulate, deoarece riști să arăți precum un parizer în vitrina unui magazin alimentar.

Mâneca tricoului

Mergem mai departe și ajungem la un aspect unde se produc cele mai multe greșeli atunci când vine vorba despre tricourile pentru bărbați. Este vorba despre mâneci. De regulă, mânecile sunt fie prea scurte, fie prea lungi. Pentru a nu greși, mâneca unui tricou trebuie să fie cam la jumătatea distanței dintre cot și umăr, și nici nu trebuie să fie una foarte largă.

Lungimea

Dacă ai posibilitatea ca atunci când îți cumperi un tricou să îl și probezi, lasă rușinea sau lenea la o parte și fă-o! Lungimea unui tricou contează mai mult decât ai crede, deoarece o astfel de piesă vestimentară nu trebuie să fie mai lungă de zona unde se termină șlițul pantalonilor. Nici mai scurtă nu este prea indicat, deoarece riști ca atunci când faci o mișcare mai amplă, sau te apleci să iei ceva de pe jos, cei din jur să aibă o vedere de ansamblu a lenjeriei tale intime. Și oare chiar vrei așa ceva?

Guler rotund sau în V?

În cazul bărbaților, gulerul tricourilor are doar două variante: rotund – adică la baza gâtului sau în V. Majoritatea reprezentanților sexului tare optează pentru cea de-a doua variantă, iar aici nu există o regulă anume de care să ții cont, ci doar de propriile preferințe.

Mizează mereu pe calitate

Pentru a te bucura cât mai mult de tricoul tău, fără ca acesta să sufere modificări din cauză că a fost spălat, mizează întotdeauna pe acele articole vestimentare de calitate, iar bumbacul este materialul perfect pentru tricouri.

Perfecte în multe situații

Tricourile sunt indispensabile pentru bărbați. Atunci când nu știu cum să se îmbrace într-un mod adecvat pentru un anume eveniment, de regulă ies ușor din încurcătură cu ajutorul unui tricou bun. O seară relaxantă cu prietenii – poartă tricou! O ieșire în parc cu familia – din nou tricoul se dovedește o alegere inspirată! Un jogging prin parc – mai era nevoie să mai amintim de tricou? Chiar și la serviciu, atunci când nu este impus un anume cod vestimentar, majoritatea bărbaților vor prefera să poarte tricou. De aceea, în dulapul cu haine al unui bărbat se vor găsi mereu multe tricouri, menite să îl ajute să își alcătuiască o ținută în care să se simtă în largul lui.

Previous post Ce trebuie sa stim despre energia solara inainte de a investi intr-un invertor Cez
Next post Creditul extern pentru a face o comanda auto sa fie cat mai accesibila