fiset metalic

Tu stii sa alegi un fiset metalic potrivit afacerii tale? Iata detaliile de care trebuie sa tii cont!

Majoritatea modelelor de fiset metalic sunt proiectate special pentru clasificarea, sortarea si arhivarea documentelor specifice oricarei firme. Tocmai de aceea, aceste piese de mobilier ofera o compartimentare deosebit de eficienta, luand in calcul dimensiunile bibliorafturilor folosite pentru organizarea actelor si documentelor. Astfel, mediul de lucru va fi ordonat si placut, iar spatiul de depozitare va fi utilizat la maximum.

Un fiset metalic are o structura robusta, fiind realizat din tabla de otel profilata cu o grosime de 0,6 milimetri. In plus, materialul este tratat special pentru a putea face fata agentilor corozivi din mediul in care este amplasat.

Modelele moderne nu se vor deteriora la uzura standard si nu vor avea nevoie de reparatii periodice sau ingrijire speciala. Asadar, te poti bucura de calitatile unei astfel de piese de mobilier atat in scoli, spitale si institutii publice si private, cat si acasa sau in medii de lucru deosebite (laboratoare, mediul industrial etc).

Inainte sa faci o astfel de achizitie, insa, trebuie sa cunosti cateva detalii deosebit de importante. Iata care sunt acestea!

– Daca un fiset metalic este piesa potrivita pentru necesitatile tale de depozitare, atunci este indicat sa alegi un model care este livrat in stare complet asamblata. Montarea mobilierului metalic poate fi foarte dificila, astfel incat este nevoie de doua persoane pricepute, timp si instrumente specifice.

– Birourile firmelor si institutiilor sunt mediile in care vei intalni cel mai des un fiset fabricat din metal. Acest fapt se datoreaza compartimentarii specifice. Dosarele, mapele si bibliorafturile cu acte pot fi depozitate excelent intr-un fiset metalic, iar spatiul va putea fi folosit la capacitate maxima.

– Fisetul metalic nu poate fi afectat de mucegai sau daunatori, asa cum se intampla in cazul dulapurilor fabricate din lemn sau PAL. Suprafata non-poroasa a pieselor metalice de mobilier impiedica dezvoltarea mucegaiului si raspandirea bacteriilor in mediul de lucru. In plus, curatarea se poate face mult mai usor, iar substantele cu care stergi piesa de mobilier nu trebuie sa fie speciale.

– In functie de mediul de lucru in care il amplasezi, fisetul poate fi expus socurilor sau contactelor cu alte obiecte dure. Nu trebuie sa iti faci griji din acest punct de vedere, fiindca atat tabla de otel, cat si vopseaua aplicata prin procese speciale vor face fata cu succes oricarui mediu dur.

Mai mult decat atat, unele modele de fiset metalic Viamond.ro ofera si protectie in caz de incendiu. Astfel, documentele depozitate vor fi in siguranta chiar si atunci cand fisetul este expus unor temperaturi extreme.

Marii furnizori din domeniu ofera o gama deosebit de diversificata de dulapuri si fisete metalice. Astfel, poti alege in functie de dimensiuni, culoare, compartimentare, numar de rafturi, greutate maxima suportata de fiecare raft si chiar dotari speciale. Iata cateva tipuri de fiset existente in catalogul marilor magazine de profil:

– fiset pentru arhivarea si stocarea documentelor;

– fiset pentru depozitarea instrumentelor, a uneltelor de lucru si a aparatelor;

– fiset pentru depozitarea medicamentelor, instrumentelor medicale si substantelor periculoase in cele mai sigure conditii;

– fiset cu vopsea ignifuga, materiale rezistente la caldura sau anticorozive;

– fisete dotate cu sisteme de siguranta, precum caseta de valori sau seif;

– fiset cu 1 raft, 2 sau chiar 10 rafturi, in functie de necesitati.

Prestige Amanet pentru electronice Previous post Apeleaza la un amanet pentru electronice atunci cand ai nevoie de bani
Next post Bancurile de lucru care nu au cum sa lipseasca atunci cand lucrezi