Aparatul de curatat cu aburi, o noua dimensiune a eficientei

Exista numeroase metode de a imbina utilul cu placutul, iar curatenia este un domeniu de activitate ideal pentru a intreprinde acest lucru. Cum poti beneficia si tu de o curatenie impecabila, efectuata in doi timpi si trei miscari? Alege noile aparate de curatat care functioneaza cu aburi de la producatorul italian Polti, unul dintre liderii pietei de electrocasnice de acest tip.

Cum recunosti un aparat de curatat cu aburi?

Toate produsele din gama disponibila pe site-ul polti.ro pot diferi atat ca dimensiuni, cat si ca forma. Astfel, putem distinge intre aparate de curatat cu aburi de mana, mopuri cu aburi si alte dispozitive la fel de folositoare. Punctul comun al acestora este dat de principiul de functionare, aparatele folosind o tehnologie asemanatoare, care face uz de un ingredient ieftin si foarte usor de gasit: apa!

Gratie tehnologiei concepute de Polti, aceasta este transformata in vapori de calitate, care curata si igienizeaza in profunzime orice tip de suprafata! Astfel, de la canapele, mobilier, rosturile gresiei, pana la piesele cromate din baie si bucatarie, hota sau chiar geamurile si oglinzile, vei putea obtine rapid suprafete impecabile, doar cu ajutorul unui aparat de curatat cu aburi!

Ce avantaje aduce curatarea cu aburi?

Pentru inceput, trebuie sa stii ca orice tip de suprafata (inclusiv blaturile de bucatarie, faianta si altele) au un anumit grad de porozitate. Fata de alte metode traditionale de curatenie, vaporii patrund in profunzimea porilor, curatand si dezinfectand in profunzime suprafetele.

Un alt avantaj important este lipsa folosirii substantelor chimice periculoase. De aceea, aceste aparate care functioneaza pe baza de aburi isi gasesc cu usurinta locul in familiile cu membrii alergici, cu copii sau cu animale de casa carora aceste substante le pot dauna.

Cum functioneaza dispozitivele?

Precum am mentionat anterior, singurul “combustibil” este apa, care este incalzita rapid pana la transformarea sa in vapori. Acest lucru poate fi facut fie in rezervorul intern al aparatului, fie intr-o “baza” speciala, iar intreaga operatiune dureaza doar cateva minute.

In plus, poti uita de manusi, de galeti si storsul mopului, deoarece aceste dispozitive sunt sigure si nu lasa reziduuri, iar carpele din microfibra ale modelelor pentru pardoseala pot fi spalate direct in masina!

Un alt avantaj adeseori trecut cu vederea este puterea de igienizare a acestor dispozitive. Odata ce vei folosi un aparat de curatat cu aburi, vei observa ca toate mirosurile neplacute si persistente vor disparea complet, gratie puterii aburului. Acesta nu elimina doar murdaria intarita si urmele de grasime, ci si bacteriile sau alte microorganisme.

Spre exemplu, studiile recente au scos la iveala faptul ca aburul este un agent ideal pentru dezinfectare, iar vaporii produsi de un aparat de curatat cu aburi pot elimina un numar insemnat de bacterii, fungi sau chiar virusuri de tipul H1N1 sau COVID-19!

Prin urmare, te invitam si pe tine sa descoperi toate aceste avantaje ale curatarii cu ajutorul aburului! Intra pe www.polti.ro, vezi toate modelele disponibile si comanda online un aparat de curatat cu aburi! Profita de reduceri si beneficiaza de toate avantajele curatarii la superlativ!

Previous post Portalul de vanzare si cumparare afaceri, de la surse de incredere!
Next post De ce este utila noua generatie de monitorizare cardiaca cu aparate precum ECG monitor 1 channel bluetooth