Ce este important de stiut atunci cand alegi un costum de baie

Tuturor ne place sa gasim costumul de baie perfect – doar culoarea sau modelul potrivit ne pot face sa ne bucuram de soare si apa. Cand vine vorba de alegerea costumelor potrivite, optiunile pot fi ametitoare! Exista multe tipuri diferite de materiale, amestecuri si modele, ca sa nu mai vorbim de design si culoare. Ce tip de costum de baie este potrivit pentru mine? Materialele unui costum de baie fac diferenta? Care este diferenta dintre toate tipurile de materiale de costume de baie?

Gama de Costume de baie cu talie inalta – FoxFashion.ro este realizata intr-o varietate de materiale, de la spandex la poliester la amestecuri de poliester si spandex si nailon. Poliester si spandex sunt doua materiale comune si fiecare are propriile lor puncte forte. Alegerea materialului potrivit pentru dvs. si nevoile dvs. va face o diferenta de durabilitate, confort, precum si considerente bugetare.

Poliesterul a devenit o alegere populara pentru costume de baie in ultimii ani, in special in inotul competitiv. Costumele de baie din poliester sunt cunoscute pentru a fi durabile si de lunga durata. Ele isi metin culoarea si forma dupa utilizare repetata in apa si sunt rezistente la clor. Materialul protejeaza de asemenea de razele UV. Cu toate acestea, notati ca costumele de poliester au mai putina intindere decat costumul spandex, care poate duce la o potrivire mai putin mai confortabila, un fapt important pentru a tine minte atunci cand selectati un costum!

Costumele de poliester pot fi un pic mai scumpe in costul initial, dar durabilitatea lor in toate conditiile le face o alegere buna pentru uzura de lunga durata si permite economisirea de bani pe termen lung, in special daca sunteti implicati in inot competitiv sau sporturi nautice. Daca sunteti un inotator mai casual, in timp ce poliesterul este inca o alegere buna, s-ar putea sa fiti interesati si de spandex! Pe lamoda.ro poti gasi mai multa inspiratie.

Spandex, care poate fi comercializat sub numele de Lycra, este un alt material popular. Spandex este un material elastic care ofera o potrivire foarte buna si confortabila. Spandex este cunoscut pentru elasticitatea si intinderea sa, care este ideala pentru inot. Costumele spandex au fost, de asemenea, utilizate de catre inotatorii competitivi, cu toate ca un dezavantaj este ca costumele spandex nu sunt la fel de prietenoase cu clorul.

Costumele spandex trebuie sa fie clatite in apa rece dupa fiecare utilizare pentru ca substantele chimice dure ale bazinului care pot duce la decolorarea costumului. Acestea fiind spuse, costumele spandex sunt mai putin costisitoare decat costumele de poliester, deci daca sunteti un inotator casual care cauta un costum de calitate la un pret accesibil, Spandex ar putea fi materialul de baie pentru tine!

Cand selectati materialul de baie pentru dvs., exista o multime de factori care trebuie luati in considerare. Ambele costume spandex si poliester au avantajele si dezavantajele lor, dar ceea ce este important sa retineti este ceea ce este prioritatea pentru dvs. ca un inotator. Sunteti mai mult de un inotator casual sau va petreceti mai multe ore in piscina si aveti nevoie de un material durabil? Oricum, exista un costum de baie pentru tine, si speram ca acest ghid a fost capabil sa va indrepte pe drumul cel bun.

Previous post Pret ISO 9001 – un adevarat chilipir
Next post Cadouri personalizate pentru copii