Pret ISO 9001 – un adevarat chilipir

Oamenii care urmaresc chilipiruri au de castigat in viata. De fapt ce inseamna chilipir si care este originea acestui cuvant? Dictionarele indica faptul ca acest termen a intrat in limba romana din turca si inseamna afacere profitabila sau pret nesperat de mic la produse de calitate.

Pentru a prinde un chilipir trebuie ca persoana respectiva sa actioneze rapid si sa se informeze tot timpul. Sunt zile din an in care pantofii din piele sunt la reducere si atunci, cineva abil in afaceri isi poate cumpara doua sau trei perechi din piele la pretul uneia.

Pantofii sunt noi, moderni, eleganti si nimeni nu va sti ca au fost cumparati in extrasezon.

Pret ISO 9001 se dovedeste, de asemenea, un adevarat chilipir, fiindca poate aduce posesorului sau beneficii financiare de zeci de mii de euro sau de lei si beneficii spirituale, ambele producand satisfactii.

Se poate presupune ca un spital municipal urias se afla in cautarea unui furnizor serios de hrana calda sau de medicamente si echipamente medicale.

Un asemenea contract inseamna sume astronomice de bani si asigurarea continuitatii activitatii. Un restaurant care trebuie sa furnizeze mancare stie ca va avea comenzi in fiecare zi, prin urmare, managerul nu va concedia pe nimeni, ci dimpotriva va face noi angajari si va avea de lucru pentru salariatii sai.

Problema este ca restaurantul respectiv poate spera sa castige licitatia si contractul cu o singura conditie: sa posede certificare iso 9001 si sa o obtina cu cheltuieli minine.

Acum este momentul sa solicite managerii si antreprenorii certificari iso, pentru ca sunt la jumatate de pret si se dovedesc un adevarat chilipir.

Certificarea care atesta calitatea premium a produselor poate fi insotita de certificarea iso 14 001, fiindca si sistemul de management al mediului este important.

Prepararea hranei este si ea poluanta, cand se face tot timpul, in cantitati mari si nu se acorda atentia cuvenita detaliilor. In urma prepararii alimentelor (prajire) rezulta o cantitate mare de grasime si managerul onest va monta separatoare de grasime sub chiuveta pentru a impiedica infundarea canalizarii si poluarea mediului. Grasimea in care s-au prajit legumele este o adevarata otrava pentru sol si pentru apa din sol. S-au facut experimente si s-a demonstrat ca pe solul pe care a ajuns aceasta grasime, multi ani nu mai creste nimic.

Dar si aerul poate fi poluat prin fumul care ajunge in atmosfera si prin mirosurile de mancaruri. Uneori aceste mirosuri fac pofta, dar cand se amesteca zeci de mirosuri puternice, cum ar fi: mirosul de peste prajit cu cel de ceapa prajita, efectul este suparator.

Este util un certificat iso si pentru un atelier de croitorie sau o fabrica de confectii. In primul rand, personalul care lucreaza in acel atelier trebuie sa fie protejat. In spatiul in care se lucreaza sunt scame care pot fi aspirate, este mult praf si poluarea este la ea acasa. Toate acestea se impun sa fie diminuate ca lucratorii sa nu se imbolnaveasca.

Intr-o vopsitorie, toxinele din componenta vopselelor si a diluantului afecteaza caile respiratorii si ochii. Managerul care cultiva calitatea in unitatea pe care o conduce va lua masuri pentru combaterea poluarii.

Se poate apela la firma prezentata in acest material pentru obtinerea urgenta a unei certificari care sa serveasca la completarea documentatiei pentru participarea la licitatiile publice.

Solicitantii nu sunt obligati sa se deplaseze de la sediul firmei pentru a solicita certificarile sau informatii, fiindca totul se rezolva cu ajutorul site-ului oficial.

Acolo sunt expuse toate certificarile, fiind insotite de informatii complete despre rolul lor si benefiicile pe care le ofera posesorului, acolo se afla istoricul in cifre al firmei care le emite, portofoliul, evaluarile clientilor, datele de contact si formular online de solicitare rapida si directa a certificarilor.

Daca potentialul solicitant citeste atent toate informatiile si prezentarile certificarilor, nu va avea nevoie de consultanta si nu va mai fi timp de pierdut, mai ales daca se doreste certificarea cat mai repede pentru inscrierea la vreo licitatie publica.

Dupa autodocumentare/autoinformare se trece la etapa urmatoare: contactarea specialistilor in vederea solicitarii. Pe site exista numere de telefon la care persoana care apeleaza primeste raspuns pe loc, adrese de e-mail prin care se pot trimite mesaje si formular online care se poate completa in 3 minute si este urmat de raspuns dupa expediere.

Mai departe, solicitantul are indatorirea sa furnizeze documentele cerute de profesionisti pentru a se demara procesul complex al certificarii. Echipa de profesionisti ramane alaturi de solicitanti pe toata durata certificarii.

Ar mai trebui mentionat faptul ca agenti economici importanti din tara au solicitat certificarile, platind pretul lor intreg. Multi dintre ei au ajuns in top datorita mai multor tipuri de certificari, de aceea antreprenorii ar trebui sa profite de reducerea pretului la certificari la jumatate.

Si in cazul in care pe site-ul firmei ce emite certificari nu ar exista chilipiruri, oamenii de afaceri tot ar trebui sa le comande la pret intreg, fiindca ele contribuie decisiv la marirea numarului clientilor, cresterea increderii partenerilor de afaceri, obtinerea a noi contracte avantajoase, noi parteneri puternici si mult altele.

Calitatea este pe buzele tuturor si certificarea iso 9001 reprezinta o forma oficiala de recunoastere a ei.

Certificarile iso apara dreptul romanilor la servicii si produse de calitate la preturi oneste si fiindca ei inteleg acest lucru, verifica existenta acestor documente pe site-ul sau la sediul agentului economic la care apeleaza pentru a obtine diferite servicii si produse.

La inceputul primaverii, firma care elibereaza certificari iso de 11 ani in Romania a pregatit un cadou de vis pentru consumatori si pentru antreprenori: certificari iso la jumatate de pret.

 

 

dimensiune piatra sparta Previous post Cele mai populare dimensiuni ale pietrei sparte
Next post Ce este important de stiut atunci cand alegi un costum de baie