Cine este Radu Cinamar?

Cărțile pline de suspans și mistere sunt citite cu mare interes, însă lumea se întreabă cine este autorul? Cine este Radu Cinamar?

În 2004, la editura Dasha , apare primul volum semnat Radu Cinamar și imediat apare întrebarea Radu Cinamar cine este?

Un scriitor real, un grup de persoane cu acces la informații secrete și ipoteze complicate? Încă de la prima carte apărută, publicul a fost intrigat de acest autor misterios iar identitatea sa rămâne și astăzi învăluită de mister. Lumea de astăzi este dirijată din umbră iar populația nu își da seama de uriașa manipulare generată de anumite grupări. Cărțile lui Radu Cinamar deschid calea unor întrebări despre destinul umanității, civilizații apuse. Citite cu sufletul la gură, au intriga unor romane de succes, însă există oare și adevăr în ipotezele lansate de Radu Cinamar?

Nu se știe cu exactitate identitatea autorului. Mulți au bănuit că sub pseudonimul Radu Cinamar se află Pavel Coruț, un alt autor bine cunoscut de literatură fantastică – amestec de science fiction și detalii de spionaj și operațiuni secrete.  Cărțile lui Radu Cinamar aduc în discuție mărturii istorice, descoperiri stranii, toate sub umbrela unor personaje aparținând serviciilor secrete.

Există bănuieli neconfirmate că sub pseudonimul Radu Cinamar se află Daniel Roxin, Emil Streinu sau chiar Gregorian Bivolaru. Nici una din ipoteze nu clarifica identitatea celui care a reușit să atingă succesul editorial cu numeroase cărți controversate. Seria de 7 cărți (număr karmic) îmbină istoria antică, serviciile de spionaj, teorii despre originea omenirii , toate într-un stil caracteristic greu de imitat. În ultimele cărți apărute, se menține o anumită ciclicitate a dezvăluirilor, ceea ce atrage cititorii și continuă acțiunea în fiecare volum, în altă zonă a lumii, urmărind descoperirea adevărului si menținând treaz interesul cititorului.

Faptele sunt relatate direct, fără să dea senzația ficțiunii, și mulți cititori cred în dezvăluirile autorului, deși sunt evident opere literare și nu reflectă decât, poate, parțial realitatea. Personajul principal trăiește aventuri și misiuni controversate în care urmărește dezvăluirea adevărului ascuns, despre fapte care privesc viitorul omenirii.

Ultima carte a lui  Radu Cinamar “ Cristalul eteric: Al treilea tunel” încheie un ciclu de române cu conținut esoteric, pline de mister și dezvăluiri șocante.  Pe parcursul ultimilor 15 ani, Radu Cinamar a oferit cititorilor săi cărți care s-au citit pe nerăsuflate, aventuri și ipoteze pline de senzațional. Istoria Egiptului Antic, rețete de alchimie, călătorii în ținuturi îndepărtate, lumi ascunse și poate vechea Atlantidă, toate sunt subiecte care te poartă prin aventuri atrăgătoare, simplu de citit și scrise cu mult talent narativ. Misterele din Carpați, secrete tibetane, tărâmuri ascunse și influența serviciilor de spionaj sunt prezente în seria de cărți semnate Radu Cinamar.

Nu știm cine se ascunde sub pseudonimul Radu Cinamar, deși mulți susțin că e vorba de un grup de foști ofițeri care au acces la informații secrete sau pur și simplu este un autor deosebit de talentat care preferă să nu își probeze identitatea reală. Deși nu cunoaștem identitatea lui Radu Cinamar cărțile sale rămân o provocare deosebită în contextul unei lumi din ce în ce mai atrasă de secrete și dezvăluiri spectaculoase.

papetarie online Previous post Viamond, cea mai variata oferta a unui magazin de papetarie online
lenjerii de pat Next post Lenjerii de pat potrivite care asigura un somn odihnitor