Cum poti cumpara cele mai bune trolere?

Cu optiuni de trolerele nelimitate disponibile pe piata, cumpararea acestora poate parea cel mai usor lucru de facut, dar daca iei in considerare ramificatiile deciziei tale: nu este tocmai ieftin, va ocupa o parte din spatiul tau de depozitare si va fi insotitorul tau de calatorie de cel putin cativa ani, vei intelege de ce trolerul trebuie sa fie o decizie informata. Asadar, iata ghidul nostru rapid despre lucruri de luat in considerare inainte de a-ti alege urmatorul troler de calatorie:

Cum va fi utilizat trolerul?

Cum intentionati sa il utilizati: desi tipul de geanta de care aveti nevoie provine din tipul de calatorie pe care o faceti, uneori calendarul  de calatorie nu este la fel de usor de definit. Daca itinerariul  de calatorie include o calatorie de afaceri care mai tarziu devine o vacanta la plaja, aveti nevoie de ceva care sa ajute pe toate planurile. Datorita inovatiilor majore in materie de materiale si design din ultimul deceniu, exista o intreaga gama de genti hibride care ofera o versatilitate nemaivazuta pana acum in ceea ce poate face ca un troler sa se potriveasca mai multor tipuri de calatorii. De exemplu, rucsacurile cu carucioare, valizele care pot fi transformate intr-un rucsac etc sunt toate optiuni de trolere. Asadar, daca sunteti o persoana care doreste sa sara fara probleme de la o calatorie de afaceri la una cu rucsac, luati in considerare modelele hibride inainte!

Modul in care arata trolerul

Aveti nevoie de bagaje cu laturi tari sau moi: exista perceptia ca gentile cu laturi tari sunt mai durabile. Dar, cu materiale noi puternice (ganditi-va, tesatura de nailon balistic) sunt acum folosite pentru cele cu fete moi, care nu mai sunt neaparat fixe. Cealalta provocare apare atunci cand bagajul tau dur vede orice uzura – fisurile si loviturile pot fi rareori reparate si, chiar daca geanta ta poate fi inca functionala, este o completare inestetica pentru stilul tau de calatorie. Gentile cu fete moi va ofera mai multa flexibilitate in ceea ce priveste posibilitatea de a incarca in mai multe lucruri, dar gentile cu fete dure va vor asigura ca obiectele fragile raman intacte. In cele din urma, trebuie sa fii atent si la modul in care vei depozita acest bagaj dupa calatorie.

In functie de preferinte, veti gasi cu siguranta bagajele potrivite pe care sa le alegeti pentru fiecare tip de calatorie facuta.

wellness iarna romania Previous post Destinatii de wellnes in perioada iernii
Next post La ce sa fii atent atunci cand cumperi lampile pentru unghii cu gel?